"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 15
misspii spune:
mersi de raspuns.Normal ca ,conteaza si cum arata.Aveam un dentist care avea o fata foarte ciudata,te speria.Era super OK ,lucra fantastic de usor dar cand ma uitam la dansul ma speriam.Am avut si cosmar intr-o noapte....Cred ca eram cu gandul la dentist.O sa ma duc sa ma programez ca nu am nici un numar de telefon.Berzei este pe langa str Carpatilor?Daca nu reusesc sa obtin programare cred ca ma duc pana la Eva.Poate Anastasiu...
BebyCry spune:
Salutare!!!!!Sa ma AJUTE si pe mine cineva,vreau sa comunic si eu cu burticutele din odisea mea noiembrie/dec dar nu reusesc caci este subiect inchis eu sunt noua si nu stiu cum sa fac...............nu prea stiu cum e aici pe la voi.Dar sa va sp putin despre mine am 23 ani si sper sa primersc si confirmarea de la doctor ca il astept pe beby

dupa calcule azi am 5 saptamani inpreuna cu bebi. Astept raspunsurile voastre aaaaaaaaaaaa si inca ceva ma doare burtica dar mai mult seara abea marti ajung la doctor crede-ti ca e vreo problema???
Pentru voi burtici si mamici de brasov

beby
anca_vlad spune:
la prima sarcina eu am avut o experienta placuta cu el-pe la 14 saptamani am avut o amenintare de avort si m-am dus de urgenta l amaternitate era ora 22.00 era de garda!
A venit ff repede m-a consultat cu rabdare mi-a dat tratament si m-a treimis acasa-i-am spus ca sunt pacienta dl-ul Vulcan.
Apoi cand m-am internat la 24 de saptamani cu contractii m-a recunoscut si vi-a urat "rabdare ca se va termina cu bine"
e un tip cu rabdare, eu eram linistita cand stiam ca el este de garda!
Sincer e un tip jovial!
+18s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
blackgirl0 spune:
Misspii, da, Berzei este colt cu Carpatilor. Este cam spre Berzei situat cabinetul. Insa verifica te rog si unde lucreaza dr. Anastasiu. Eu am vazut ca lucreaza aici: www.ecogli.ro. Insa poate lucra foarte bine si la Eva.
BebyCy, nu stiu sa te ajut cu doleanta ta! Cauta urmatorul capitol deschis de la odisea ta! Felicitari pt sarcina!
Si nu, nu trebuie sa te doara. Ia no-spa la nevoie, poti lua si cate 3 tb pe zi, fara efort, stress, cafea, cola. Cand te mai apuca durerile, odihna, repaus, si tableta de no-spa! Si poti incepe linistita de pe acum cu acidul folic, cate-o tableta pe zi. Este foarte important pt bb, ajuta la prevenirea unor malformatii.
Anca, chiar ma gandeam la tine ieri! Cum te simti? Tot in pat, sper!!! ![]()
Nicoleta spune:
Neata.
Sper ca toata lumea este voioasa, sanatoasa, gravidutele fara cotractii!
Dr Podasca este un om deosebit.
Nu aveti de ce va teme, nu arata a sperietoare nici pe departe! ![]()
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
blackgirl0 spune:
Eu da! Dragos numai are nimic! Este in continuare la regim. Cand da vremea calda il iau pe sus sa-i fac un panel la alergii.
Tu? Matei este mai bine? a iesit soarele? a venit sotul acasa? Raspunzi in ce ordine vrei tu! ![]()
Nicoleta spune:
Matei tot mucios. Sotul a venit. Avem si primavara. Si se intrevede binisor ruta spre casa, de Pasti!!
blackgirl0 spune:
Parca azi urma sa mergeti la alt medic cu baietelul cel mic sau a fost ieri? Sanatate multa oricum, Matei! Bine macar ca voi aveti planuri de Pasti (banuiesc ca este doar o scurta vacanta, nu?) La mine vroia sotul tot asa un drum la soacra
, dar acolo niciodata nu am simti atmosfera de sarbatori. Bine, eu sunt mai salbatica cand vine vb de ea.
Nicoleta spune:
Ieri am mers la un alt medic, nu are nimic la plamani, nu este nevoie de antibiotic, este viroza. Si da, venim in vacanta :).
misspii spune:
multumesc de raspuns blackgirl ,un numar de telefon de la cabinet Podasca ,ca nu stiu zona si parca nu mas duce pana acolo doar pentru programare.Am vorbit ,cu o colega de munca si zicea ca pentru supravegherea sarcinii este ideal dar pentru probleme serioase nu este indicat ,ca este depasit si pe o alta colega a pasat-o la alt medic si unei cunostinte cu fff multe complicatii si operatii nici macar nu a mai raspuns la telefon .Eu am probleme serioase ,am fost operata la Cluj si nu mai am nici un ovar intreg si am nevoie de un medic care sa poata supraveghea evolutia.Binenteles ,in caz de interventie as pleca la Cluj dar am nevoie pt urgente ca ajung cam des prin spital .In Sibiu - era usor...dar din pacate in viata alegerile nu le facem doar noi
.Trebuie sa iau f repede o decizie la cine merg .pupici!!!!!