"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 11
enik83 spune:
ehe..fetelor era sa uit sa va zic...ieri bebelinul meu o avut program artistic la greu..
s-o zbenguit cat o fost ziua de lunga..ma facea pauza 2-3 ore apoi incepea..
ce bucuroasa am fost ca l-am simtit cand am pus mana pe burtica pt prima data...
17+ cu o minune de 
poze
blackgirl0 spune:
Ai niste baieti frumosi tare, Nicoleta! Si ma intreb cum ati reusit sa va iasa asa: Stefan cu ochi caprui si Matei cu ochi albastri-albastri? Care-cum-de la cine a luat?
Si sper sa nu fie nevoie de antibiotic la Matei! Ma rog, tu stii mai bine!
Ah, si pozele cu parcul mi-au adus in minte patania cu rromii si lebedele mancate in Austria (ma bucur sa vad ca astea sunt bine, in viata!
)
Enik, bucura-te de vizite acum! Si-asa vremea este hibernala, cu tot cu targul de haine de primavara (al 3-lea deja in 2 saptamani).
r_ocsy spune:
Nicoleta : sunt tare frumosi baietii tai , sa iti traiasca !
Blackgirl : cred ca m-am pricopsit si eu cu o raceala
, imi curge nasul si abia pot respira 
Enik : stai sa vezi cand mai creste , atunci gimnastica la greu ![]()
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
blackgirl0 spune:
R_ocsy, iti recomand si tie ce am luat eu: tantum verde spray in gat si trachisan/trachisept de supt (ca am luat din amandoua). Si multe supe/ciorbe/lichide calde! Pt nas ser fiziologic sa inmoaie secretiile si aer cat mai umidificat dc se poate!
r_ocsy spune:
Din fericire nu ma doare gatul deloc, sper sa raman doar la faza cu nasul infundat . Pentru el am spray cu apa de mare simplu ( tot un fel de ser fiziologic
). Nu am mai racit din noiembrie , si atunci am avut o forma usoara ... ce bine ar fi sa fie la fel si acum !
R_ocsy
30 +
Ana Sofia
AMR 9 saptamani !
Nicoleta spune:
Ma bucur ca va plac baietii mei. Stefan seamana cu tati, Matei cu mami.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
blackgirl0 spune:
Bolim!
. Dragos are alergie.
Este rosu-oparit pe jumatate de corp, se scarpina si cred ca eu mi-s vinovata caci i-am dat luni peste facut de duminica!
Si-acum tragem ponoasele. Mai mult ca sigur si asa-zisa conjunctivita tot de-acolo sa fi fost! Azi este la regim, trebuie sa trag si-o fuga la farmacie dupa siropul-minune si nu stiu cum sa fac caci nu l-as scoate pe vremea asta.
Voi? ![]()