Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
bumbita da mai bine pe la suprafata sterilizata, eu n.am avut ce face
fetelor in sfarsit mi.am luat caruciorul mult visat!! ieri din greseala m.am uitat pe pagina magazinului si era la 50% reducere de la 1000 de euro la 500 cu landou cu tot, complet!!!
am vrut sa comand pe pagina si deja le retrageau ca se vandusera, am sunat la magazin azi , si mai aveau 3!!! mi.am trimis sotul in viteza nici cafeaua nu l.am lasat s.o bea! si acum m.am calmat cand am vazut ca l.a cumparat, i.am facut poze, o sa pun diseara ca nu gasesc cablu
mi.a crescut si tensiunea de emotii :))
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara jasmine e frumoasa salteluta :) aceeasi culoare cu a bumbitei nu? |
nu,a mea e albastru deschis cu ursuleti
si eu o pun tot pe o comoda
hai sa va spun ce ma framanta : daca totusi o sa nasc natural,parca mi-as cumpara un kit de epidurala
stiu ca dr mi-a zis ca as putea sa nasc natural dar FARA epidurala daaar...daca ajung la spital si nasc cu cine e de garda si ala e de acord sa-mi puna epidurala si eu nu am?
pai nu-mi dau palme???
nu vad nimic glorios in a ma chinui la nastere daca se poate si fara atata chin
ei,ce parere aveti?
si intrebarea de baza : de unde cumpar rapid un kit de epidurala,ca nu ma pricep deloc?
36+
Rebiana27 spune:
Roxi felicitari pentru carucior!! Sa-l plimbati sanatosi si sanatoase! 
Nicio veste de la Anca, inca? Sper ca bebe Codrin sa fie pe drum sau deja la mami in brate!! HAI ANCA!! 
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Jasmine eu-s fan epidurala!!
Am nascut prima data fara, a doua oara cu; e incomparabil. Eu o am de la o farmacie Sensiblu.. a costat in jur de 80 ron.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui Rebiana27 Jasmine eu-s fan epidurala!! Am nascut prima data fara, a doua oara cu; e incomparabil. Eu o am de la o farmacie Sensiblu.. a costat in jur de 80 ron. |
si a avut tot ce trebuie?
citisem mai demult ca exista unele kituri la care lipseste nu-stiu-ce substanta care se cumpara separat
tu ai luat-o de la Sensiblu si a fost ''ready to use'',nu i-a mai trebuit nimic?
36+
kossir spune:
| citat din mesajul lui oanka80 va necajesc cu 2 intrebari. 1. maria mea face f des caca. schimbam mereu 3 pampersi odata si nu stiu de ce face asa . ca ma straduiesc mereu sa o schimb inainte de masa ca sa nu o ma foiesc dupa, dar mereu face odata si cand suge si inca o data dupa ce o schimb sau chiar in timpul schimbatului. ce sa fac sa nu se mai intample asa?2. am o rana f urata la sanul drept si am inceput sa evit sa ii dau sa suga din sanul ala caci sangereaza rana la supt. am niste dureri ingrozitoare cand incepe sa suga din el si nu stiu cum sa procedez ca sa nu gresesc. Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)![]() poze |
Oanka, nu am citit, cred ca ai mai primit destule raspunsuri, dar uite si din experienta mea.
Si Sofia facea caca cam asa cum spui tu, ma rog nu chiar de trei ori, dar la fiecare masa, uneori o schimbam inainte tot din motiv de zagaltait dupa si eram nevoita s-o schimb si dupa. Doctorii au spus ca e normal la unii copii sa faca dupa fiecare masa. Am si citit ca e normal. Pana la 10 scaune pe zi. Totul e sa urmaresti consistenta. sa nu fie prea moale si mai ales cu urme de mucus prin el. Noi am facut din pacate diaree care a durat cateva zile, iar de azi vad ca am trecut in extrema cealalta
. Am scos-o cu termometrul, pentru ca se chinuia saracuta de burtica.Cat despre san, eu stiu ca nu trebuie sa intrerupi sub nici o forma ca dispare laptele. Cauta protectii pentru sani. Trimite pe cineva sa-ti ia neaparat. Pe mine m-a ajutat enorm garmastanul.
cui l-a inventat.Pupici si curaj

.http://community.webshots.com/user/kosscar
vladimirescu spune:
oanka, totul e bine, nu te ingrijora :) Caca des e f bine, eventual n-o mai shimba inainte de supt ci dupa - oricum, chiar daca o schimbi des, nu-i face rau, doar consumi scutece, dar maar esti linisita ca tii printesa curata :)
Cu rana la sini: eu zic sa dai cu Bepanthen PLUS, ca ala cicatrizeaza cel mai repede din experienta mea. Sa stai cu sinii la aer cit poti, fara sutien. Evita alaptatul din sinul cu rana, dar totusi maseaza-l si incearca sa mulgi manual,cu blindete, masind tot sinul dinspre extremitati catre mamelon si apoi presint pe areola catre sfirc, ca sa mai golesti din el, ca altfel va produce tot mai putin laptic (teoretic, ca practic sint multe exceptii).
Garmastan INAINTE de supt, nu pateste nimic copilul daca papa un pic de crema din aia (nu si de alt tip!), in acest fel mamelonul e mai protejatin timpul suptului.
Cit despre saliva lui bebe - e acida, eu fix de ea ma feresc sa nu ramina pe mamelon, ca il usuca... Ai grija si incearca sa te odihnesti si sa nu dai prea multa atentie problemelor minore, trateaza-le cu calm - uite, ia model de la Dianami, care saraca a tras din greu probleme si uite ce bine e , ca e desteapta, calma si relaxata 
Dayanara, wow, ti-ai luat Lamborghini! :)) mai, tu esti personaj, zau... Poate de emotia asta cu carutul sa te apuce contractiile, ca vad ca la asta reactionezi cel mai cel...
Uite care-i treaba: eu miine ma duc sa nasc si o vreme probabil n-o sa intru pe forum si n-o sa stiu de voi (nu iau laptop la spital), dar daca cind revin te prind ca ai nascut inainte de 38+wks, sa stii ca-n vacanta de vara vin dupa tine si-ti fac bucatele ce ai tu mai drag ca obiect: caruciorul Lamborghini :)) Sper ca e o amenintare serioasa pt tine si ai sa tii cont de ea! 
Ioana 28, tare ma bucur ca ne-ai scris si ca sinteti bine! Ma tot gindeam de citeva zile la tine... Sa ai grija, draga mea, odihneste-te cit poti si fii fericita de lucrurile bune din viata ta! (sfat care ma straduiesc sa il aplic si pt mine :))
Castelana, tu mai stai locului, fata draga, ca esti maniaca cu organizarea ca si mine... Bucura-te de saptaminile astea de sarcina, mai lasa actiunea, dormi ziua cite un pic, leneveste, citeste, maninca numai bunatati, rasfata-te... Totul va fi bine, ai sa vezi, chiar daca nu o sa mai organizezi cele mai mici detalii... Bucura-te si de sot si bucura-l pe el cu atentia ta, ca acusi va fi saracul detronat din poztia de centrul Universului :)) Iti doresc tot binele din lume, si sa aud numai vesti grozave dinspre partae ta!
Fetele, imi propun sa mai revin azi, desi m-a apucat iar organizarea lucrurilor cit sint eu in spital, sa functioneze totul automat si pe mine sa nu ma doara capul... Sin emotionata pt miine, ce sa zic, poate de aia imi cam umplu timpul cu treburi organizatorice azi, ca sa nu mai simt emotia... Revin :)
mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui andra_s fetelor, eu sunt din cale afara de ciudata, mi-a venit menstruatia la cinci sapt dupa nastere si acum, dupa doua sapt si doua zile de la ultima, mi-a venit iar offf, si inainte de sarcina nu imi venea fara tratament, iar acum ... si abia la sfarsitul sapt viitoare ajung la dr ca atunci vine in tara ... |
Nu e nimic anormal, corpul tau are nevoie de timp sa-si revina. Exista vorba ca iti ia 9 luni sa devii mama si alte 9 sa redevii femeie. Da timp hormonilor sa se aseze. Si atentie, se poate sa-si schimbe obiceiurile.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina30
ca sa-mi faca iar teste de preemklamsie,urina adunata in 24 h; E OK. |
Tinem pumnii sa iasa bine testele!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
oanka80 spune:
andra_s, CoriMami, cristina30, honeybaby, bumbitza, camilecu, vladimirescu, kossir va multumesc dragelor pt raspunsurile prompte legat de problema cu rana mea si cu pampersii des de schimbat.
acum intru putin in panica sa nu raman fara lapte daca nu i-am dat de o zi la sanul drept sa suga. m-am stors si i-am dat cu lungurita 
Oana mami fericita de
Maria-Emilia (28.02.2010)
poze