Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 10
oanka80 spune:
stefimic, nafi va multumesc si voua pt complimentele legat de mariuta mea draga. si voua sa va traiasca puii frumusei si sa fie sanatosi.
stefi imi pare rau sa aud ca si voi va luptati cu colicii. ma rog cu lacrimi sa nu apara si la noi
Oana mami fericita de
Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
oanka80 spune:
mamicilor, vreau sa va intreb cat timp trebuie sa port braul pe burta? ma jeneaza oarecum, dar il port cat sa stiu ca va fi bine pt burtica mea sa revina la forma dinaintea sarcinii. sunt incantata ca nu am vergeturi nici pe burta, nici pe sani, nici pe coapse. a functionat uleiul de masline cu care m-am dat din luna a 4 a non stop pana am nascut ![]()
Oana mami fericita de
Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Si da, si eu m-am socat cand am vazut cat e paturica aia de joaca ![]() Edit: acum am vazut ca-i simpla simpla paturica... |
Sigikid, firma care a facut paturica, e o firma nemteasca destul de scumpa...asta nu justifica pretul mare, fireste.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara fetelor in sfarsit mi.am luat caruciorul mult visat!! ieri din greseala m.am uitat pe pagina magazinului si era la 50% reducere de la 1000 de euro la 500 cu landou cu tot, complet!!! am vrut sa comand pe pagina si deja le retrageau ca se vandusera, am sunat la magazin azi , si mai aveau 3!!! mi.am trimis sotul in viteza nici cafeaua nu l.am lasat s.o bea! si acum m.am calmat cand am vazut ca l.a cumparat, i.am facut poze, o sa pun diseara ca nu gasesc cablu mi.a crescut si tensiunea de emotii :)) |
Din greseala! Zi drept, te uittai pe pagina lor la carut in fiecare zi, ca un copil in fata vitrinei admirand jucaria mult visata.
La tine asta e o bucurie cam pe jumatate cat nasterea in sine...sau chiar mai mult?
Ce ma distrezi cu carucioarele...oricum, ma bucur mult pentru tine...parca simt si eu putin din bucuria ta! Acum, daca tot ai carutul mult visat, e musai sa mai faci un bebe, sa te poti bucura de el cat mai mult timp!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Alice_ spune:
Hello Fetelor !!!
am sosit acasa ieri.
Multumim pentru motate, ne-au fost de mare ajutor, nasterea s-a derulat asa cum mi-am dorit: fulger 
Multumesc pentru sustinere si felicitari, suntem bine, bebe papa tzitzi - este lapte din belsug, iar noi acasa ne adaptam destul de bine in 4, evident cu taticul implicat la maxim ![]()
Am sa revin cu detalii si poze, pana atunci rog la date sa treaca 52 cm si in saptamana 39 (nu 37).
Va pupam, si curaj celor care urmeaza sa nasca !!!
dayanara spune:
vladi sa ai o nastere usoara si o recuperare la fel, sa va bucurati de floricel! sa creasca mare si sanatos la fel ca vladimir
abia astept sa treaca de 12 sa scot majoretele 
pe la 38 ar fi ok sa nasc :)
yaia rebiana multumesc ! nu prea as fi vrut sa.l iau acum...m.am bucurat , am uitat pt o secunda de nastere :)
dar tot am un cui infipt impreuna cu morcovul, pana nasc :)
am pus cateva poze, cate am putut, cand vine sotul am sa fac mai multe, a zis sa nu ma lupt sa.l montez, mi.a pus el asa scaunul provizoriu , diseara tre sa montez landoul, sa-l sterg...mai uit un pic de nastere
http://picasaweb.google.es/roxana1777/LucruriBebe#
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Buna mamici si gravidute!

HAI BABYANGEL!!!

Eu banuiesc ca Babyangel naste, altfel dadea vreo veste pana acum, asa ca am scos si eu motatele.
Fetele eu am o stare asa ciudata de vreo 2 zile, imi vine sa plang din orice, ca e de bine, ca e de rau, nu conteaza
. Nu mai am rabdare sa fac nimic, nici sa citesc pe forum parca nu am rabdare, sunt paranoica, ba ma tem de tensiune, ba nu misca bebelina bine. Adevarul e ca e lenesa, nici nu mai vorbesc daca fac comparatie cu sora ei care-mi muta burta din loc, inclusiv in luna 9. Ea mai misca asa un piciorus, mai scote un fundulet, dar lovituri calumea nu primesc. De doua zile vreau si eu sa iasa (nu-mi vine sa cred ca spun asta
) pt. ca am ajuns ca si Dayanara sa o vreau afara ca sa nu i se intample ceva in burta
. Nu ma recunosc, poate e pe aproape nasterea
, desi nu am simptome.
Dayanara felicitari pt. carut. Sa va plimbati toata primavara-vara prin parcuri. Abia astept si eu plimbaricile.
Vladimirescu Doamne ajuta pt. maine. Sa treceti cu bine peste operatie.
Bravo Ami!!! Bravo Sensibila!!! Felicitari pt. minuni!!! Sa fie sanatoase.

Am vazut si eu niste bebelusi draguti foc, care mai de care, sunt atat de dragalasi iepurasii nostri. Acum sunt si eu curioasa cum este Angelina mea
Ioana28 bine ai revenit acasa. Ce spune Alex de bebe? Cum dormiti? Toti 3?
Mihaela
36+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
mihaela merci
apropo de ce spune mihaela , ca si mine , prefera sa vada bebe afara, eu n.am vrut sa bag piticul nimanui :) doar am zis de ce vreau sa nasc mai repede, sa nu se creada din cauza kg sau mai stiu eu ce, chiar nu.mi pasa de mine, dar vreau s.o vad in carne si oase sa ma linistesc
roxana
36+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mihaelagrosan spune:
Alice bine ati revenit si voi! Ma bucur ca ai avut parte de nastere fulger. Si eu vreaaauuuu
. Poze aveti?
Oana ce mai faceti? Cum e Eric cu colicile?
Oanka stai cat mai mult cu tzitzile la aer. Si eu am avut o rana sangeranda, dar eu ii dadeam sa suga si din sanul ala pt. ca nu ma puteam mulge, dar am tinut-o mai putin la sanul acela vreo 2 zile.
Am uitat sa va zic ca sunt o neindemanatica, nimic nu-mi mai iese ok. Ieri era sa ma oparesc rau, din fericire am avut noroc. Am ramas doar cu o arsura pe burtica si una pe sanul stang, pe mamelon, s-a dus putin pielea, dar nu ma mai doare
.
Mihaela
36+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
mihaelagrosan spune:
Dayanara eu sincer pana acum n-am avut ganduri de astea, nici la sarcina cu Elena, deloc. Mereu am considerat ca bebe trebuie sa stea acolo macar pana la 38 sapt., ca el trebuie sa se coaca acolo in burtica. Probabil hormonii astia sunt de vina, altfel nu-mi explic. Sper sa treaca repede. Si tie![]()
Oricum eu azi am fix 37 sapt de la UM, deci am ajuns la termen 

Dar uite ca dragutza bebelina, i s-a facut mila de nebuna de maica-sa si s-a trezit. Sa o pup eu pe ea.
Mihaela
36+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)