Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Si eu am devenit fan Elmiplant din aceleasi motive.
Cristina eu am plimbat bebelusul pe afara inca din primele zile. Era o zi superba cu soare si o temperatura de vreo 26-27 grade si putin vant.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

crissy eu stau pe la cimitirul evreiesc, asta ca punct de reper
intr o ora merg si eu la cora
legat de laptic mi a zis mama ca si ei i a venit dupa ce a nascut

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Si eu am devenit fan Elmiplant din aceleasi motive.
Cristina eu am plimbat bebelusul pe afara inca din primele zile. Era o zi superba cu soare si o temperatura de vreo 26-27 grade si putin vant.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Super! Sper sa fie tot asa o vreme frumoasa si cand nasc eu s-o scot la plimbari lungi prin parc.

Cristina, fericita 26+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sabina, coincidenta , da' Mausi al meu e baietel si eu il iubesc tare, tare!

Virgi, fa-te bine . Cred ca o sa iau interfon in momentul in care o sa o mut in camera ei, adica in momentul in care se raresc alaptarile la una pe noapte. Apartamentul nu e chiar asa de mare, asa ca ziua o sa ma deplasez sa ma uit de ea.

Vero, mersi de articol, interesant! Asteptam pozici noi si de la tine. Cat despre sot, in noptile mele de agitatie, mai ca as dormi singura, si mana lui mi se pare de multe ori ca are 20 de kile! Si mai ales ca nici el nu se odihneste daca eu nu dorm, iar dimineata cand il vad in ce hal pleaca la serviciu, mi se rupe sufletul! Grija la cot, sa nu te vedem in pozici cu vre-un ochi "fardat" violet intens !

July, de faza cu colul am scapat, sa ma mai ajute DD cateva saptamani, si pe urma, daca se mai intampla nu mai e atat de grav. Stomacul ma terorizeaza zilnic, si are o predilectie in a ma trezi noaptea , numai ca din cand in cand mai cedez si simt ca o iau razna, si atunci ma plang... Rezist ca... n-am incotro . La urmatoarea sarcina, o sa fac tratamentul hormonal inainte si o sa evit toate necazurile pe care le am acum din cauza asta, dar ideea de a o lua de la capat cu stomacul ma inspaimanta crunt! Dar sigur pana atunci amintirea durerii se va estompa... sper !

Ramo , mersi.

Fetele, eu la vara intentionez sa ma mut in parc pe timpul zilei, cu landoul si fetita! Si cand iasa tati de la serviciu, sa mergem pe la cate o terasa pe malul Muresului... Cat mai mult aer curat!

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Nati sa-ti traiasca frumusetea de zana Primavara !

Alesicoo as zice si eu sa aduci bebelina in camera doar dupa ce ai oprit aerul conditionat - vecinuta mea si-a luat-o urat din cauza asta cand s-a trezit ca bebeul ei a racit in plina vara de la AC.

Faza azi:
Robi (in gluma, catre Timi care nu reusea sa ajunga la un raft) "Ce zici, sa o chem pe mami sa te ridice?"
Timi (foarte serioasa) "Nuuuuu, ca nu vreau sa se sparga surioara!"

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hai ca n-am ars mancarea, am hranit plodul, l-am culcat si m-am intors si io.
Nana scuza-ma ca te intreb, poate ai mai zis... pt care din probleme vei lua inainte de sarcina tratament hormonal?? N-am prea inteles eu, sorry

Si io stau in Tineretului!!

Si pe fiica'mea am adus-o de la spital si am plantat-o in landou, afara, in curte (am stat la mama vreo 3 luni pt ca renovam apartamentul). Avea 3 zile.

Interfon am unul simplu, doar audio. Acasa nu il folosesc, pentru ca dormim cu usile deschise si spatiile fiind cele de la blocurile comuniste, o aud imediat, nu e nevoie de altceva. Il folosesc in deplasari sau cine stie ce alte ocazii. L-am folosit cat am stat la mama. Tin sa va spun ca in primele 3 luni mi s-au stricat 3 bucati!!! Un Fisher Price, un Bebe Sounds si un Tigex. !!! Na, toate firme ok. Habar n-am ce au patit, ca doar nu pasam fructe cu ele. Bine ca nu m-a pus naiba sa dau banii pe salteluta de monitorizat respiratia bebelusului, ca la cat costa ma enervam rau sa patesc la fel (nu ca astea ar fi fost ieftine).

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Alesicoo mersi!Pana la urma "stie tot" are baiat,nu are 2..dar e mai mare cu o luna intreaga decat se astepta...tot sa fie wonder women
Va place semnatura mea?AMR-ul exprima exact ce e in sufletul meu cand ma gandesc la nastere
Am pus si eu pozici..sunt tare mandra de colectia mea cu evolutia burticii asa ca am pus una de la ineput 10 saptamani si una de acum 32 saptamani..ce m-am rotunjit cu totul

poze
Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dunemaire

Faza azi:
Robi (in gluma, catre Timi care nu reusea sa ajunga la un raft) "Ce zici, sa o chem pe mami sa te ridice?"
Timi (foarte serioasa) "Nuuuuu, ca nu vreau sa se sparga surioara!"

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 29+

Doamne, cata naivitate haioasa la micuteii care ajung la varsta perlelor! la Timi!

amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Asta cu spartul surioarei imi aminteste de fetele nasei mele.

Cea mare este intrebata: "Amira, o iubesti pe Daria" (Daria fiind nou-nascuta)

Raspuns: "Nu o iubesc ca o doare"

Explicatia: Cea mare tot o pupacea pe cea mica, si o cam strangea in brate, si mama'sa ii zice sa nu o mai stranga asa ca o doare. Ce a inteles fetita cea mare... se vede mai sus

Ana 30+ Miruna-Nicola sau Alexandru-Nicolae AMR 9 saptamani
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Nana scuza-ma ca te intreb, poate ai mai zis... pt care din probleme vei lua inainte de sarcina tratament hormonal?? N-am prea inteles eu, sorry

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

iti raspund prin PM, ca fetele sunt satule de povestea mea

amr 10-

Mergi la inceput