Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

fetelor,ma scuzati ca dau buzna peste voi
am citit pe aici despre pachetul cadou de la Cora si vreau si euuuu!
numai ca eu sunt consemnata la pat,nu pot sa ma duc
stiti cumva daca poate lua sotul meu pachetul,daca are la el cardul meu de fidelitate,buletinul si ultima eco?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Jasmine, eu cred ca da, desi in regulament parca nu am vazut stipulat. M-am interesat (doar in mare) pentru o prietena de-a mea din Cluj, care a nascut ieri; ca noi nu avem Cora, numai in Bucuresti si Cluj sunt magazine. Si la ea cred ca o sa mearga sotul... Nastere usoara sa ai !

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

fetelor,ma scuzati ca dau buzna peste voi
am citit pe aici despre pachetul cadou de la Cora si vreau si euuuu!
numai ca eu sunt consemnata la pat,nu pot sa ma duc
stiti cumva daca poate lua sotul meu pachetul,daca are la el cardul meu de fidelitate,buletinul si ultima eco?

36+

Jasmine, numai rau-voitori sa fie sa nu-i dea, dar nu cred, nu asta e scopul lor, ci fidelizarea Daca duce cele 3 chestii + buletinul lui sa ateste ca e sotul, nu vad de ce sa nu-i dea. In regulamentul promotiei scrie cui se adreseaza promotia, dar nu si cine trebuie sa ridice cutia...

Cristina, fericita 26+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

asa cred si eu

acum pleaca sotul la Cora,va spun cand se intoarce daca i-au dat pachetul sau nu

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

venit din cora gagicutesi achizitionat urmat:
- 2 pachete servetele umede hipoalergice(Bubu Bebe)
-1 lingurita galbena
-1 pachet serv umede (pampers)
-1 pachet serv umede(happy)
-silicoane nipples
-periuta dinti silicon
-suzeta latex
-tampoane sani
-bavetica
-1 pampers
-mancarica plicuri(unele expira in martie altele in 2011)
-1 borcan de spanacdupa 9 luni expira in 2011
-sampon(nivea)
-ulei(hipp)
-jucarie pt dinti
- biberon cumparat de mamiiii

cris_09, m am convins de "d-na stie tot"se incurca in minciuni, treaba ei , nu ma mai int

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello!

Am venit si eu acasa dupa un pic de plimbare printr-un magazin; mi-am luat tampoane ptr sani insa nu din cele de unica folosinta (8$ ptr 60 de buc deci m-ar costa cam 20$/luna min) ci din cele de BBC, ce se spala; sunt si mai impacata asa dpdv al costului cat si al faptului ca ma impac sigur mai bine cu BBC-ul).

Hainute nu iau, raman cu cele cateva body-uri deja luate si sacul de dormit; in plus, mi-a promis o mamica de fetita ca imi da tot ce are ea. Asa ca scap de inca o cheltuiala.

Aleesicoo, vad ca ti-a raspuns Sabina cum e cu AC-ul, am aceiasi parere si eu.
Iesirile afara imediat cum vii acasa...iesirile astea sa fie treptate, azi un pic, maine inca un pic si pe cat se poate in zone deschise, cu multa verdeata, nu im magazine sau pe langa sosele intens circulate; e si asa poluarea imensa, daca o expui dintr-o data nu o sa ii fie bine.

Nana, munceam pe rupte la 23; am muncit de la 17 si m-am lasat de ceva vreme. Acum mai putin ptr altii, mai mult cu si ptr copii.

Nicoleta, da, noi am avut o salteluta suplimentara, subtirica insa cat sa se poata plia sa o luam cu noi in deplasari.

trimit mesajul sa nu il pierd iar si revin

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Vaaaaaai, jumatate de zi am zacut si eu in pat, departe de calculator, si ati scris un roman...

Mi-a fost rau azi, toata ziua... cum am incercat sa ma ridic din pat, cum ma lua senzatia ca imi pica burta... contractii tot la o ora, puternice, ma tineau cateva minute bune [ana se slabea "menghina" de pe burta... iar in rest o tensiune permanenta, o senzatie de impietrire a burtii, cum n-ama vut pana acuma.

M-am tratat cu no-spa, gynipral, magneziu... acum parca ma simt mai bine.

Partea proasta e ca sotul pleaca diseara si lipseste tot weekendul, de multa vreme avea de facut un drum la ai lui, in partea cealalata a tarii.. si sper sa nu-i fac vreo surpriza pana se intoarce. Sunt singura cuc pana luni.

Carla, 31+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

legat de pachetul promo, e clar ca difera de la un magazin la altul..dar nu conteaza...important e ca el contine chestii utile...si a fost gratuit....si vine numai bine in ajutorul nostru, acum, cand ne apropiem de deadline

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Carla, fa bine si nu face nimanui nici o surpiza nici pana luni nici pana la 36 de sapt, ok?
Daca iti e tot asa mai bine mergi in spital sa te perfuzeze putin...

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da Sabina si va multumesc pt rasp
am sa o scot in spatele bl, unde este verdeata si tot asa un program de 10 15 min in prima zi si usor usor sa marim programul

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput