Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Wow, Camelia, Cora Lujerului unde ati fost voi e mult mai 'generoasa' decat asta din Sun Plaza, eu am primit mult mai putine chestii - nici vorba de biberoane sau sampoane de la Nivea. Cred ca si-au mai oprit si alea de acolo....

In alta ordine de idei, ai o burtik foarte frumoasa!

Cristina, fericita 26+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ale niciodata nu se da drumul la aerul conditionat cu bebe in camera. Noi avem aer conditionat in sufragerie, caruia ii dam drumul si ajunge si la noi ind ormitoare, dar la noi pozitia camerelor cumva favorizeaza. Caldura e f nasoala ptr bebe, se poate supraincalzi, am patit-o si eu cu alex cand am nascut-o. A urlat copilul toata noaptea, saraca de caldura, greu ne-am dat seama, as aca a suit-o ta-su in masina si a plimbat-o cateva ore bune in oras pana mai dimineata.
Ce frumos ca esti mamica tanara. Eu va invidiez tare. Tare mutl as fi vrut sa fiu si eu mai tinerica, dar daca Ale s-a lasat 6 ani asteptata.

Virgi si eu ma gandeam la videointerfon. Ai vazut ceva interesant. Eu pe net nu reusesc sa gasesc, o sa mai dau un search.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Tipic romanesc-orice pachet se mai ajusteaza, mai ales atunci cand nu se imputa!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

crissy si eu tot aici la sun vreau sa ma duc
deci daca ma duc imi cam iau teapa un pic asa nu?
pe unde stai ca poate ne intalnim si noi odata

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Sabina- in catalogul Cora pt copii gaseti videointerfon, parca 300 sau 400 ron!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Sabina am si in sufragerie aer si as putea sa tin usa deskisa la dormitor sa intre si acolo racorica un pic asa.....tocmai de asta zic sa nu fie nervoasa din cauza caldurii k in dormitor este sauna
eu ma gandeam sa o scot pe pice afara dupa 3 zile cand vin d la maternitate

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Reallaura, mamanati, arturicii, n_a_n_a, r_ocsy, anamariam79, va multumesc foarte mult...daca am omis pe cineva , va rog sa ma
nana f dragutz sotul tau..al meu mai nou si-a schimbat pozitia de somn si doarme pe spate, cu un brat indoit sub cap si un cot amenintator spre mine
azi noapte i-am tras bratul ca sa ma intorc in siguranta si de dimineata l-am certat ca nu ma mai tine in brate, mai ales acum cand am atata nevoie , si a promis ca incearca sa rezolve problema
pustiul meu a fost foarte activ aseara, nu am putut adormi pana la 3, pe la 2 noaptea eram in cada...
am fost si noi la cora aseara...am vazut pachetul dar neavand nici un document nu am primit nimic..dar am trimis astazi sotul
legat de produsele de ingrijire, am o noua manie legata de ingredientele toxice din cosmetice...mi-am cumparat un gel de igiena intima de la oriflame si are toti parabenii posibili, iar antiperspirantul meu de la garnier contine aluminiu
ma gandesc ca pentru bebe sa caut doar produse eco...pentru masaj ulei esential etc
http://www.healthy.ro/articol/Frumusete/4383/Cum-sa-interpretezi-o-lista-de-ingrediente-cosmetice.html
am vazut niste burtici frumoase...poate mai facem si noi o sedinta foto sa vedeti cat am crescut
momentan ascultam cantecele pentru copilasi

30+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Offfffff, am scris ditai mesajul, a venit zgubi la mine in brate si s-a hotarat sa apese pe ceva si am pierdut tot ...
Deci Buna ziua si de la noi, mai rarut, asa.

Am fost si noi la eco la inceputul sapt si la 24s am o pitica de aprox 600 de grame, cam micuta cica. Pai normal, sor'sa s-a nascut la 40s fara 2 zile cu 2650g... Asta e, recuperam noi dupa, sanatoasa sa fie.

Nana eu nu stiu cum mai rezisti, serios. In fiecare zi parca ti se mai intampla cate o chestie nu tocmai roz.. ba stomacul, ba colul (de data asta te-a iertat ) ba tot felul...

Personal nu indragesc foarte mult perioada gravideniei, nici la Maia nu am fost extrem de incantata, acum mi s-a taiat de tot, ca stiu despre ce e vorba, dar ma consolez cu ideea ca e ultima oara cand sunt gravida. Abia astept sa nasc...si daca s-ar putea sa nu mai creasca burta, ca mi-e din ce in ce mai greu.

Nico La patutul pliant cumparat pt Maia, care a stat la mama si folosit in deplasari, am cumparat din start o saltea "serioasa" din alge de mare, pentru ca cea din dotarea standard a patuturilor pliante e buna pentru dormit o noapte-doua-trei pe ea, nu ca "rezidenta" permanenta a bebelusului.

Io cand am nascut-o pe Maia era august, infernal de cald, soarele batea la noi in casa de la ora 12 ziua pana la apus... asa ca AC mergea inclusiv cu fata in camera, pe ventilatie minima, cu 23-24 de grade parca setat si sa nu bata direct in copil. Anul trecut, toata vara incercam sa ne facem de lucru prin parc pe timpul zilei, la umbra, pe langa lac, era mai bine parca. La ora 9 seara, cu toate geamurile prin casa deschise, erau 28 de grade. Deci infernal. Asa ca AC mergea pana culcam copilul, inclusiv la ea in camera.
Asta a fost experienta mea, acum fiecare face cum cred.

Am vrut sa va zic, stiu ca vorbeati mai demult despre cosmetice de bebe. Eu aproape de cand s-a nascut Maia folosesc doar de la Bubchen, sunt multumita de ele si toate de la ei le iau. Iau chiar o gama relativ noua (cam 1 an) speciala pt bebelusi mici-mici si pt piele cu tendinte atopice. Sunt testate pentru alergii si sunt fara parfumuri. Iar la preturi sunt chiar ok, pe langa Mustela. Se pot comanda si de pe bebermd.ro

Ma duc sa nu ard mancarea copilului... nu mai stiu ce voiam sa zic..

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Veronica, deodorante fara aluminiu au cei de la Fa, si eu de cand am citit asta cu aluminiul numai de la ei imi iau, au o gama pe care scrie "skin friendly". Nu e antiperspiranta, adica nu au pudra sau ceva deodorantele, dar sunt bune, tin ok. Iar legat de produse fara parabeni si parafine, eu am devenit fan Elmiplant.

Ale, eu stau in Tineretului. Tu?

Fetelor, chiar asa, de la cate zile putem scoate nou nascutii la plimbare? e ok din primele zile, sau ar trebui sa facem cateva vaccinuri inainte?

Cristina, fericita 26+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Uaauu, ce de-ati mai scris.
Incerc sa va prind si eu din urma.
In primul rand vreau sa va spun legat de vaccinul antitetanos, ca eu l-am facut la prima sarcina. Asa este, nu nastem pe camp, dar totusi pe camp nu cred ca gasim tot felul de stafilococi de toate "culorile" si tipurile si mai stiu eu ce virusi simpatici. N-am avut nicio reactie alergica a el.
Felicitari mamicilor pentru vestile bune de la eco.
Nico super oferta de la Cora. Bine ca ne-ai spus. Si da, trebuie cumparata salteluta separata pt patut. Cea cu care se cumpara patutul este doar de forma. Tot acolo am vazut si saltele la preturi f bune. vreau si eu sa cumpar.
Carla, pai inseamna ca pana ajung eu la magazin, in weekend, nu mai gasesc nimic la promotie. Poate nici pachetul gratuit. Neseriosi cu ofertele lor. Din acest motiv, am un supermarket pe care nici nu-l mai vizitez. De fapt gasisem pe produs un pret iar la casa pretul era altul. Noroc ca am fost atenta si le-am facut scandal.
Offf, Nana, imi pare rau pentru problemele cu stomacelul.
Arturicii, bravo pt laptic. Alesicoo nu-ti face griji daca nu ai acum laptic. Mai ai destul timp pana la termen. Mie abia dupa ce am nascut au inceput sa-mi curga cateva picaturi. Dar inainte nici nu incercasem.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +24

Mergi la inceput