Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_09 spune:
Nana si eu stau acasa de 9 luni..in somaj..dar parca ma simt "mai gravida"acum in prenatal(si mai aproape de momentul "magic")..decat pana acum cand ziceam...eee sunt somera
poze
Cristina31+ cu Sebi
AMR sapt
Ioana5255 spune:
Neata mai pe la pranz,
Nana ce m-am distrat cu papusa Mausi. Mausi o cheama pe sora mea. De fapt e porecla ei.
Si noi in carucior, de fapt Ale a pus 2 papusi de ale ei de marimea unui bebe.
Patuturile si masa de infasat sunt inca impachetate. In schimb am toata casa plina cu diverse maruntisuri, gen hainutze, asternuturi, tre sa luam comoda si nu am pe unde sa le mai pun. Azi mai vine un pachet de la prichindel, si tre sa imi iau pachetul si de la prietena mea din america. Se aduna hainutzele si imi e asa de drag de ele. Acum sunt cam ofticata ca nimeni nu livreaza leagan Fisher Price, am promisiuni c aleprimesc in 2 saptamani, sper, ca mi se puse rau pata pe ele.
Bilica esti o fericita. Ce peisaje la voi.
Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Mira de azi e ultima zi
Sabina 33+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 7 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
ck_29 spune:
Buna fetelor,
Multumesc Nicoletei pentru pontul cu promotia de la Cora; am fost si eu aseara la Cora Lujerului si am primit pachetul; nu am avut cu mine nici o hartie de la medic din care sa rezulte ca sunt insarcinata…burtica din dotare a fost suficienta! Am avut doar buletinul si cardul de fidelitate.
Pentru cele care nu au ridicat inca coletul, v-am facut poze cu continutul pachetului ridicat de mine:
http://family.webshots.com/photo/2474562440105580295ecPTXJ
si o poza cu continutul cutiei mari din pachet:
http://family.webshots.com/photo/2273941050105580295LePnij
Si poza cu burtica mea de 26 de saptamani:
http://family.webshots.com/photo/2021775250105580295zZIjNW
Eu sunt libera azi; am primit de la serv 1 zi libera in contul zilei de 8Martie…asa ca lenevesccc de zor! Ma duc sa citesc din urma, ca iar raman de caruta….
Va pup,
Camelia
26+
aleesicoo spune:
ola chicas
eu acum m-am adunat dupa drumuri, si tind sa cred ca bubulinei mele ii cam place in masina ca tot drumul a topait ca un iepuras
inca nu am ajuns in cora poate in seara asta daca nu luni cel tarziu , ca deh lenea e mareeeee
legat de mamici tinere ma incadrez si eu cu cei 23 de ani ai meisi cu o frica imensa ca nu am sa fiu o mama bunadar ma mai ajutati si voi
cris_09 ce burtica frumoasa ai si ce frumoasa esti si tu
acum o intrebare pt mamiciile deja mamici
dormitorul meu respectiv camera bebelinei este pozitionata fff tare in sesnsul ca toata vara bate soarele si este groaznic de cald, pot da drumul la aerul cond la 21 22 de grade cu bebe in camera? sau o scot pe bebelina si dau drumul si o aduc pe urma?
ma gandesc ca totusi filtrele acelea de la aer chiar daca sunt ele curatate nu sunt tocmai bune pt bebe nu ?
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Virgi17 spune:
Dragi burtici,
Voi va luati sistem de monitorizare al bebelusului?Ca vad pe net o gramada, stil interfon, sau interfon pt apnee, sau chiar videointerfon.care o fi cel mai practic, dincolo de pret? Videointerfonul mi se pare tare util daca bebe ar dormi si eu as mai face cate o mancarica in bucatarie,pt ca distanta intre bucatarie si camera fetitei e maricica.Din experienta voastra, mamici care mai aveti bebei acasa, care v-au fost utile?
Eu incep de azi tratament cu Augmentin pt ca mi-a iesit la cultura de col infectie cu E coli si trebuie tratata. Urocultura e sterila.Asa ca de azi, 7 zile iau Augmentin dar si Canesten ovule, 3 zile, nu de alta, dar candida e prietena mea de ani de zile si abia reusesc sa ma lupt cu ea.
Am intrat si eu in febra cumparaturilor pt bebe, acum ca am terminat cu casa. Nu am luat nimic,nimic.Insa intentionam sa mergem sa ne uitam de carut, patut, salteluta, covoras in weekend.Apoi o sa merg cu soramea sa fac cumparaturi mai mici si marunte, ca are fetita de 6 ani si nu a uitat pana acum ce i-a trebuit cand a fost bebe mic.
Virginia 28+ Ioana
NicoletaB spune:
Camelia- exact asa am primit si eu, mai putin sosetele. mie mi-au dat cutia standard si surplusul in brate!
24+
aleesicoo spune:
nicoleta sa inteleg ca v-au dat 2 cutii
apropo de patut nici sotul meu nu vrea sa montam inca patutul a zis ca nu poate sa se uite la el si sa il vada gol plus ca ii este frik ca noaptea sa nu ma impiedic de el knd ma dau joc din pat ca va fi pus exact pe partea mea de pat si vrea sa il montam cand voi fi eu in spital
asa creste bebicu
aleesicoo spune:
sotul tau sa se ia de mana cu al meu
el nu era de acord nici sa cumpar hainutele pana nu nasc , dar deh sunt mai capoasa decat el
asa creste bebicu