Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Crissy_C spune:
Neatza burticutze!
Am fost si eu aseara la Cora, merci inca o data Nico, si mi-am luat pachetelul, intr-adevar, nu are unele chestii din cele mentionate chiar in regulamentul promotiei, dar are altele Mi-au dat, spre exemplu, o apa cu lamaie... ciudatzica, pentru mame banuiesc Si da, mi-au dat si mie un borcanel cu papa de bebe de peste 4 luni, dar expira in iunie, cand nasc eu, deci n-am ce face cu el. In rest, muuuulte servetele umede
Insa am intrat si in magazin si mi-am luat scoica auto Bertoni , foarte ieftina fata de ce am mai vazut chiar si pe site-uri, doar 130 RON, e verde brotacel si fooarte dragalasa, sper sa fie si buna, oricum asta se foloseste pana pe la 6 luni cred, dupa care o s-o pun in scaunel auto cadou de la nasi. Si am mai luat, ca de fiecare data, mai multe bodyuri, pantalonasi, costumase si o rochitica tare dulce, cu pantalonei scurti bufanti si botosei. Si aia foarte ieftina, vreo 28 de lei parca. Pacat ca erau pe final de program si n-am apucat sa ma mai uit si de tampoane de san, sutien alaptat si carusel, ca erau fiecare pe la alte standuri, dar mai dau o raita in weekend, pt ca au preturi foooarte bune
Nati, Alinutza si Ale, merci de sfaturi legate de masurarea burticii / uterului, o sa ma masor si eu diseara stand pe spate, sa vad de cate saptamani sunt, aproximativ. Oricum, mi se pare ca am burtoiul mare pentru 26 de sapt, mai ales ca pana acum vreo 3 sapt toata lumea imi zicea ca abia se vede ca sunt insarcinata. Am pus pe Webshots doua poze cu burtica, facute aseara cu telefonul. Ma rog, seara oricum pare mai umflata, cred ca si de la balonare.
http://family.webshots.com/photo/2715967490105580295XXaKZV
http://family.webshots.com/photo/2876921340105580295IJTeYV
Apropo, Mira, tu ziceai ca ai burtica mai tare in ultimul timp, s-ar putea sa fie si de la balonare...
Nana, sper ca ti-au mai trecut arsurile, incearca sa nu iei vitaminele pe stomacul gol, poate de asta te deranjeaza
Cred ca mai voiam sa zic ceva, dar nu mai tin minte...
Cristina, fericita 26+ cu Patricia
mamanati spune:
Neata burticute!
Mey, ce papa bun aveti de dimineata!
Bilica, acum am vazut si eu pozele din Barbados! Ce frumos!!! Fii-mea ma intreaba: Mami, asta tu esti?! As vrea eu sa-mi incalzesc acum burta la soare. Acum 2 ani, tot in martie, ma bronzam si eu prin Aruba!
Am pus si niste pozici cu Cami de la matineu. Deci a venit primavara! Cel putin aici:
http://good-times.webshots.com/album/576015231nkfoLt
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 26+
NicoletaB spune:
Crissy- eu apa cu lamaie n-am primit!, deci cred ca difera un pic pachetele!
Bine ca mi-ai amintit! Am primit si eu un borcanel bio cu pasta de fructe din prune+mere care oricum se da de la 6+. Am pus-o in frigider si am uitat de ea! Ma uit sa vad cand expira! Eu nu prea am incredere de mancarea la borcanele, una voi incerca sa nu dau asa ceva copilului!
24+
cris_09 spune:
De azi sunt oficial in PRENATAL
Sa schimb si semnatura..Am intrat in 32 saptamani:AMR:8 saptamani si 0 zileMult a fost,putin a mai ramas
poze
Cristina31+ cu Sebi
AMR sapt
Flubby spune:
Nico B, parca de la plus ziceai ca ai luat caruselul cu muzicuta nu? aveau mai multe, sau tot unul singur si de data asta?
flubby 27s cu
r_ocsy spune:
Bilica : eu cred ca ne-ai pus pozele de pe plaja ca sae faci in ciuda , tu stai la soare si noi ne-am saturat de cate haine punem in continuare pe noi ... glumesc, foarte frumoase pozele
Nati : spunei printesei tale ca e cea mai frumoasa fetita si are cea mai minunata rochita de la matineu
R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
n_a_n_a spune:
Rocsy , nu de durere ma plang mai tare (desi ma vaiet si de asta destul), mai mult de faptul ca se agraveaza eroziunile din mucoasa si sa nu se intample, Doamne fereste, sa se apuce de sangerat sau de perforat! Asta mi-ar mai lipsi! Sa vad ce se intampla dupa ce nasc, sper sa mai pot amana tratamentul macar 4-6 luni, sa apuc sa-mi alaptez fetita. Eu sunt optimista, sotul nu, el e mai prapastios si mai panicos in ceea ce ma priveste pe mine, mai ales ca si gastroenterologul ne-a spus ca trebuie facut un tratament serios cat mai repede posibil, ca-i nasoala situatia.
Crissy, n-au trecut si nici nu or sa treaca curand, dar m-am invatat sa traiesc cu ele, ma plang si parca mai trece ; cel mai mult ma enerveaza ca ma priveaza de somn. Vitaminele nu le iau niciodata pe stomacul gol, de asta am mancat banana de dimineata. Mancare gatita nu mai pot pune in gura deloc, asa ca, v-am mai povestit eu, traiesc cu "mancare de iepuri". I-am zis si medicului de acest lucru a zis ca in principiu asteptam analizele sa vedem ce trebuie sa suplimentam pe alte cai.
Nata, ce primavara frumoasa am vazut in pozele de la matineu ! Ai o zana de fetita!
Cris, felicitari!!! Si eu sunt in prenatal de miercuri, dar la mine nu se simte, ca-s acasa de-un secol deja...
Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-
n_a_n_a spune:
Chiar Bilica, ma uitam zilele trecute la poze si te invidiam din suflet!!! Soare, apa si nisip - reteta fericirii mele , esti o norocoasa!
Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-
NicoletaB spune:
Flubby- aveau mai multe, dar eu am fost miercuri si e tare frumos si are niste melodii frumoaseeee
24+