Felicitari Joy!!!Aspirante optimiste >20 ani (456)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neata fetelor! Multumesc pt cuvintele frumoase!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata fetele

va pe toate si va doresc o zi frumoasa si usoara.k doar vine week-end-ul

eu am treaba azi. iar seara ma duc la un spectacol.. asa k nu prea am timp.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra

Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata

joy - felicitari sarcina usoara si la termen
nike

cosminutzule - bubu este tare de gasca, este cuminte foc

fetele eu inainte sa raman insarcinata incepusem un tratament dat de o doamna doctor bilog vi-l las mai jos, eu am avut mare inceredere ca va da roade si a dat

a. 3 cani de ceai/zi. dupa fiecare masa 1 cana, ceai obtinut din amestecul in partiegale de: naprasnic, sulfina, maces, roinita, frunze de nuc, coada calului, coada soricelului, urzica vie, cicoare, potbal, turita mare, rostopasca, sunatoare, pelin, anghinare, galbenele, cimbru si in cantitate dubla: cretisoara si salvie. Din acest amestec se pune 4 linguri/1 litru apa clocotita, infuzie 20 minute.
b. Odata cu fiecare cana de ceai se va lua:
BRANCA URSULUI cps.
NAPRASNIC cps.
EXTRACT/GEMO MLADITE DE ZMEUR
EXTRACT/GEMO MUGURI DE COACAZ NEGRU
TINCTUTA DE ANIN ALB
EXTRACT MLADITE DE MUR
ELIXIR DE FRUCTE DE SOC
TINCTURA DE CRETISOARA 30 picx3ori/zi
TINCTURA DE SALVIE "
EVENING PRIMROSE CU VIT E
c. CARPICON ,,S"crema solida, producator Romdan srl, administrate intrarectal, din a 5 a in a 19 a zi a ciclului.
d. Cataplasme cu ARGILA GALBENA, producator Romdan srl: 1 lingura de Argila se pune intrun vas de sticla, se adauga 1 lingurita de BITTER 15 lei si putina apa calda si se amesteca pana se obtine o pasta groasa, omogena, onctuoasa, care se intinde pe abdomenul inferior, pe zona corespunzatoare ovarelor, uterului si anexelor. Se acopera cu un prosop si seasteapta sa se usuce; apoi se clateste cu apa calda. O data pe zi seara.
Ne auzim peste 3 luni.

pt oricine va stau la discpozitie pe PM

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

raluci..dar te-ai "chinuit" sa zic asa...3 luni? eu nu cred ca faceam fata

multumim oricum pt idee

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra

Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

draga Andreea(cuscra),
lucrurile-s clare.
la ce maternitate nasti?ca poate stabilim logodna inca de atunci.
are grija mama de amandoi, ii va rasfata cu bucate alese.

pt toate fetele!
la spitalul nr.1-MUNICIPAL,etajul 8 si cu dr.EBANCA ELENA si RADULESCU VIOREL,cred ca pe 1august sunt la raport cu bebe,caci eu asta simt,nu stau pana pe5 cum ar trebui,asa si cu prima,DPN:5februarie si pe1februarie la ora 11:02 da-dea trezirea la naneotologie

19+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

cred ca si puiul meu tot leu va fi,desi mami vrea sa fie fecioara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

raluci..dar te-ai "chinuit" sa zic asa...3 luni? eu nu cred ca faceam fata

multumim oricum pt idee

ei as, la cat de mare e dorintza iti zic ca merge, prima sapt e mai greu pana te obisnuiesti, apoi merge de la sine

Poze BUBU
asa creste Bubu
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fetelor si felicitari Joy si Nike!
Uau Ralu, da' chiar c-ai avut ceva treaba cu ceaiurile... nu-i vorba numai de vointa, da' cred ca dac-as scoate acest arsenal la amiaza pe birou astia m-ar declara nebuna, ce stiu ei? Tu cum faceai?

in devenire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Neata fetelor si felicitari Joy si Nike!
Uau Ralu, da' chiar c-ai avut ceva treaba cu ceaiurile... nu-i vorba numai de vointa, da' cred ca dac-as scoate acest arsenal la amiaza pe birou astia m-ar declara nebuna, ce stiu ei? Tu cum faceai?

in devenire

eu am facut tot amestecul odata, am pus toate ierburile pe masa (eu cu mama le amestecam ziceai ca suntem omida cu adevarata ei fiica) si apoi am pus in pungutze de hartie, si-mi faceam ca un ceai obisnuit, cu cleste dinala de ceai cleste sita cana cu apa tac pac si aveam si tincturile dupa mine, este adevarat ca era distractie pt colegi dar si cand le-am zis vestea ca sunt in sapt 5

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Bravo Ralu, tare asta cu mama omida si adevarata ei fiica...

in devenire

Mergi la inceput