Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
andra_b spune:
Ayda si Crina bafta la eco, sa veniti cu vesti frumoase!
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------
10+
Bells spune:
Buna BURTICI,
Chichiutza, felicitari pentru intalnirea cu bebicul tau, multa sanatate la amandoi.
Multa bafta la fetele care merg azi la echo, va tin pumnii stransi sa venit cu vesti bune.
Multumesc mult fetelor pentru sfaturi impotriva racelii
, am baut numai ceai de lamaie, si am luat aseara un paracetamol. Ousorul crud nu il pot lua, pentru ca mi-e greata tare de la el. Nu am febra, doar curge tare nasul si este infundat. O sa continui cu ceai de lamaie si multe citrice...o inving eu pe raceala asta in final...sunt puternica
.
Vreau acasica, la caldurica
!!! Aici ninge iar

Va
pe toate !
Ioana,
13+
Klarisse spune:
Zic bafta multa din nou fetelor care merg azi sa isi vada ingerasii.
Am pus la cuptor niste friptura cu cartofiori, morcovi, de acuma stau sa o pazesc.
Faza cu mameloanele e ciudata rau pt mine, fiind la prima sarcina, tot mai ridic bluza si trag cu ochiul![]()
![]()
.
Va pupacesc pe toate!
Klarisse
graviduta 10+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
andra_b spune:
Voi cat timp luati medicamente de sustinere? (progesteron)
Ale ![]()
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
10+
vanyy2009 spune:
si eu fiind la prima sarcina, totul mi se pare ciudat...sanii au crescut destul de mult
, imi plac mai mult asa
...dureri nu mai am tot timpul dar si cand am
...de exemplu azi de dimineata cand m-am trezit ii simteam asa de grei aveam impresia ca am bolovani inauntru 
11+
Bells spune:
Andra, eu iau Arefam cate 2 pe zi(dimineata si seara), de la inceputul sarcinii si pana in saptamana a 16 a .
Ioana,
13+
andra_b spune:
Bells multumesc de raspuns, si eu iau, medicul nu mi l-a intrerupt si ma gandeam daca e ok sa iau asa mult.. dar daca asa faci si tu, atunci e ok. ![]()
Ale ![]()
10+
Bells spune:
Vanyy, si la mine s-au marit, dar nu asa mult, m-au durut foarte putin, acum ma dor doar pe perioade, fiind la prima sarcina si eu ma gandeam ca o sa creasca mai mult...
. Acum daca nu o sa creasca asa mult ma gandesc sa iau in calcul posibilitatea de a-mi pune silicoane ![]()
. Glumesc ![]()

Ioana,
13+
Bells spune:
Cu placere Andra, eu am intrebat medicul daca mai iau sau nu si mi-a spus ca sa iau pana in sapt. 16 si dupa control, o sa-mi spuna daca mai iau sau nu. Eu iau Arefam pentru sustinere sarcina deoarece chiar daca este primul bebic, am avut un avort
.
Ioana,
13+
chichiutza spune:
Vaaai ce multe fete merg azi la eco! Tinem pumnii stransi tare si asteptam si sufletul la gura. Mama ce vorbareata sunt cand stau acasa :))
Multumesc fetelor pt urari! Sa fie bine si la voi si sa ne vedem intr-un final facandu-ne probleme daca o sa ne doara sau nu la nastere!
Andra

esti bine, sigur sigur, nu te speria, mameloanele pot sa creasca mai mult in ultimul trimestru. Nu e obligatoriu sa fie de pe acu! Nu-ti imagina ca la mine sunt cat casa, doar c-au mai crescut un pic. La mine oricum era platfus ![]()
. uite de exemplu unele fete pot avea chiar si secretie lactata de la 10 saptamani. Unele n-au nici dupa nastere. Fiecare cu organismul ei.![]()

Cristina
10+