Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bells

Cu placere Andra, eu am intrebat medicul daca mai iau sau nu si mi-a spus ca sa iau pana in sapt. 16 si dupa control, o sa-mi spuna daca mai iau sau nu. Eu iau Arefam pentru sustinere sarcina deoarece chiar daca este primul bebic, am avut un avort.

Ioana, 13+

Am inteles! Pai acum ai scapat de stresu asta! Ai deja la saptamani acolo... hihi

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Bine Chichiutza, incerc sa nu ma mai stresez din toate prostiile
Sper doar sa fie bebe bine!!!

Ale

Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

da scrieti nu va jucati!!!
m-ati facut sa-mi studiez sanii, care inca ma dor noaptea si am avut zilele astea si o secretie mamara, bineinteles ca s-au marit si intr-adevar si mameloanele siunt mai...mari...ideea e ca la mine cu cat se maresc cu atat nu am ...sfarc, stiu ca la Ema m-am chinuit 1 luna...cand vinea timpul de ma luau fiori reci pe sira spionarii, aveam impresia ca imi trage tot din mine..aveam ragade ( rani la sfarc), sper ca acum sa fie ok.
Sper sa am lapte ca la Ema , ca am mai alaptat o fetita asa aveam...
Sutienele nu imi mai vin, decat 1 care era un pik maricel, tre sa dau o raita pe la shoping sa iau sutiene de bumbac.

Ca medicamanete acum iau acid folic si vitE, pt ca analizele mi-au iesit bune, la Ema am luat vitamine si utrogestan, si injectii cu gravibinon, nospa...si nu mai stiu cate din luna a 2-a...

Poate ca am devenit mai...femeie

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Bine Chichiutza, incerc sa nu ma mai stresez din toate prostiile
Sper doar sa fie bebe bine!!!

Ale

10+

Asa asa... Eu vorbesc...

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Eu inca ma documentez cu privire la Centrum Materna si Elevit insa nu gasesc nimic cert pentru una din ele sau impotriva uneia..

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Ma tot doare spatele de azi dimineata... E grav?

Ale

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bells

Cu placere Andra, eu am intrebat medicul daca mai iau sau nu si mi-a spus ca sa iau pana in sapt. 16 si dupa control, o sa-mi spuna daca mai iau sau nu. Eu iau Arefam pentru sustinere sarcina deoarece chiar daca este primul bebic, am avut un avort.

Ioana, 13+

Am inteles! Pai acum ai scapat de stresu asta! Ai deja la saptamani acolo... hihi

Ale

10+

Ai dreptate, ma simt din ce in ce mai bine cand trec saptamanile si bebicul meu isi face simtita prezenta ca este acolo unde trebuie...sunt fericitaaaa

Ioana, 13+

Mergi la inceput

Citat:

Ma tot doare spatele de azi dimineata... E grav?

Ale

10+

Andra nu are ce sa fie grav, tot de la dilatarea ligamentelor. Sa iti faca sotul un masaj diseara si incearca sa iti gasesti o pozitie confortabila. Pupi

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput

Bine Klarisse... deci e ok sa ma tot jeneze atata...
iar ma stresam, as usually!!!

apoi am un somn ca nu mai pot sta pe scaun, nu ma pot concentra, vreau acasa, nici o mancare nu are gust si m-am saturat na!

Ale

10+

Mergi la inceput

Eu simt ca innebunesc, nu mai pot astepta inca 2 saptamani pana la eco. Vreau sa merg maine pe undeva sa bag o mica ecografie, problema e ca pe unde am sunat nu se poate, ca trebuie facuta programarea din timp bla bla. Stiu fetele din Iasi unde as putea merge??

Klarisse graviduta 10+

Mergi la inceput