Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Am observat aseara o faza, dupa dus ma uitam in oglinda si am vazut ca mi s-au marit mameloanele rau de tot..ma uitam ca turcu'..cred ca e normal... Ati patit si voi?

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Da si mie mi s-au marit destul de mult. Deja organismul se pregateste incet, incet pentru alaptare.E normal.

11+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Chichiutza cred ca asa ar tb sa fie si bebele meu acum, desi am 10+5, dar am ovulat mai tarziu si atunci bebele ar tb sa aiba varsta ca la tine. Ce ma bucur!!

Klarisse si nushulik felicitari de semnaturaaa!

Mie nu mi s-au marit mameloanele! :(

Alecsa bine ai venit, sarcina usoara!

Anna doctorul ce ti-a zis de petele maro? Ai intrebat? Ma bucur ca bebe a ramas acolo si e ok! Poate acum asta e asa ceva de dupa eliminarea chistului, nu stiu...

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

buna fetelor!

in sfarsit ma simt si eu un pic mai bine,sper sa nu fie doar o intamplare

saptamana viitoare merg la eco sa masuram pliul nucal,abia astept sa-l vad pee bb iar mai ales ca nu am mare grija de el si de mine pt ca toata atentia este indreptata catre david

am vazut ca vb de ou crud,eu zic ca andreea nu e mare bai daca mananci ceva cu maioneza putina o data la nu stiu cat timp sau daca faci un tratament cu lapte si ou crud,dar fiecare face cum credeaa si apropo nici eu n-am anticorpi pt toxoplasmoza stiu din sarcina trecuta dar nici atunci nu am fost asa stricta si uite ca totul fu ok

observ si eu ca difera sarcinile intre ele nu numai in privinta greturilor dar si a mancarii,adik acum tot mai pot sa mananc ceva dulce fata de data trecuta cand n-am putut deloc pana la 5luni si acum beau f multe lichide fata de data trecuta cand ma fortam sa beau

kg n-am pus deocamdata,ar fi si culmea la cat de rau mi-a fost

nikolici bafta la eco vreau sa vii cu inimioara

vreau sa va intreb daca stiti sa-mi ziceti ceva in leg cu analizele mele asta pana ajung la dr..deci mi-au iesit marite limfocitele,leucocitele si calciu ionic,nu cu mult fata de referinta dar mai mari...aveti idee daca e de rau?adik daca e de rau tare?ca de bine sigur nu e

multumesc anticipat pt raspunsuri si de acum sper sa intru mai des

de David si 9+

nushulica, sanatate maxima
la mine inca e mamaia dar pleaca zilele urmatoare, oricum gatesc eu pt ca ori pune mai multa sare ori deloc...si cunosc gusturile emei si ale lui Marius. E bine ca nu ma deranjeaza cand calesc un pik ceapa, ori mirosul de tocana... La Ema nu suportam mirosul de mancare, carne si nici un fel de suc...La Ema am mancat o caruta de lamai si o cisterna de inghetata:P
Partea naspa e cu raceala de acum, dar o sa treaca si asta
Observati cat scriu daca stau acasa

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

mari cum se mai simte ema??

Ale

Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

mari cum se mai simte ema??

Ale

10+

Ema este o pisica iubitoare, numai calare pe mine sta, imi "citeste" povesti si ii trece raceala. De luni va merge din nou la ascoala, in rest a facut terapia ABA si ma trage de mana sa stau cu ea in bucatarie si sa ne gasim de lucur. Plimba caruciorul cu bebe (papusa) si il culca, ii canta..., cat stau la calculator trebuie sa-i pun muzica pt ca se plicitseste, mai are o tastatura veche pe care butoneaza si ea ...incearca sa ma imite

merg sa pregatesc ceva pt pranz, bucuria ei ca stam amandoua in bucatarie

pupici si va mai scriu azi

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Nushulica stai linistits in pat si va fi bine, o sa vezi. ia tratamentul prerscris, desi n-am sa inteleg niciodsata de de unii medici dau si utrogestan si duphaston.

Andra, iti dai seama, 3 cm si ceva este imens :)) Sa ne fie sanatosi si poate ne vedem la maternitate pat langa pat. Manutsele alea si piciorusele se misca haotic dar fantastic

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza burtici!
Diseara la 6 am eco, cum ajung acasa va dau de stire , sper sa fie totul bine, deja m-au luat emotiile
Vorbeati de mameloane marite , la mine sunt marite de la sarcina trecuta ca eu inca mai alaptez(andreea are 8 lunite) si vor mai fi marite inca mult timp de-acum incolo , nici nu mai stiu cum aratau normal....si la mine inca mai e vizibila "linea nigra" pe burtica si acum cred ca va deveni si mai pronuntata
Va pup

Ayda10+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata fetelor
Klarisse, nushulik felicitari pt schimbarea semnaturii...tot asa pana la 40
Mult succes fetelor care merg azi la echo,ayda, crina, nikolici...sa veniti cu vesti bune, va tinem pumnii
Alecsa bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc
Chichiuitza felicitari pt echo
toate burticutzele

11+

Mergi la inceput

Chichiutza ma faci sa plang! de fericire.. ce fain... ce bucurie... Doamne da sa fie si bebe meu sanatos si sa fii crescut!

Mari ma bucur ca Ema progreseaza asa mult! Spor la papica!

Mie de ce nu mi s-au schimbat mameloanele??? Ma pun pe bocit

Ale

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Nushulica stai linistits in pat si va fi bine, o sa vezi. ia tratamentul prerscris, desi n-am sa inteleg niciodsata de de unii medici dau si utrogestan si duphaston.
Cristina 10+

pai mie mi-a zis asa> utrogestan pt sustinere (completare progesteron) si duphaston pt iminenta de avort

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anna&year=2010&month=10&day=20&babycount=1"

Mergi la inceput