Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

multumesc tare tare fetelor
Da, bafta mea e ca lucrez la spital, ma duc si ma matsai pe-acolo si i s-o face cuiva mila. Evident n-am reusit sa ma calmez cu scaderea simptomelor si trebuia sa ma linistesc cumva. Acum plutesc....greata tot n-am, nici foame.
N-am uitat de vestea asta numai ca m-am trezit cu gandul ca am uitat sa va scriu de porcariile alea de comprese, si aveam si eu o grija

Cristina 10+

Mergi la inceput

Klarisse felicitari pentru cele 2 cifre! Nu-i asa ca parca e un sentiment nou, parca ai inchis un capitol si incepe altul! Sa ne vedem sanatoase pana la 40s
Clabuc, evident, sunt pentru ecograf la domiciliu! Trebuie sa gandim pozitiv!
Crina, azi numai vesti bune da? Asa am stabilit

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Am observat aseara o faza, dupa dus ma uitam in oglinda si am vazut ca mi s-au marit mameloanele rau de tot..ma uitam ca turcu'..cred ca e normal... Ati patit si voi?

Klarisse graviduta 10+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Am observat aseara o faza, dupa dus ma uitam in oglinda si am vazut ca mi s-au marit mameloanele rau de tot..ma uitam ca turcu'..cred ca e normal... Ati patit si voi?

Klarisse graviduta 10+

Daaaaa, observat. Super ciudat, mameloanele da, sanii nu

Cristina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Buna dimineata burtici, va cinstesc si eu cu o cafeluta cu mult lapte, numai buna pentru vremea de afara.
Bun venit noilor fete, sa fiti sanatoase si voi si.
Crina multa bafta la eco azi, asteptam vesti bune.
Mi se pare ca mi s-a marit burta, nu stiu daca sunt doar balonata sau e semn de.
Va pup si sa aveti o zi minunata..

Klarisse graviduta 9+

klarisse, cred ca nu ti se pare ca ai burtica...eu am costatat aseara ca ...se vedeeeee
Doamne sa fie bine la toata lumea si sa avem bb-i sanatosi

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Buna dimineata gravidute!
Ma numesc Alexa si sunt insarcinata in 9 saptamani. Ma puteti adauga si pe mine pe lista mamicilor de septembrie-octombrie 2010? Datele mele sunt: UM:05.01.2010, DPN:12.10.2010. Multumesc.
As vrea sa va intreb...doctorul mi-a recomandat sa fac analize de col pentru mycoplasma si ureaplasma. Stiti ceva despre aceste analize? Sunt uzuale pentru trimestrul 1 de sarcina? Multumesc.

Buna, Alecsa!
Sunt cu o zi mai 'insarcinata' decat tine , la mine um e 04.01.10, sarcina usoara si bebe sanatos!
In legatura cu analizele, da, sunt uzuale, iti recomand sa le faci.
Mie mi-a iesit ureaplasma pozitiv, stau cu sufletul la gura pana in trimestrul 2, cand pot face tratament, si nici atunci nu-s sigura ca voi scapa de ea ... poate da avort spontan, stau cu medicamentele in noptiera, daca apar sangerari sau/si dureri de burta, va trebui sa incep sa le iau, pentru a salva sarcina ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!

in sfarsit ma simt si eu un pic mai bine,sper sa nu fie doar o intamplare

saptamana viitoare merg la eco sa masuram pliul nucal,abia astept sa-l vad pee bb iar mai ales ca nu am mare grija de el si de mine pt ca toata atentia este indreptata catre david

am vazut ca vb de ou crud,eu zic ca andreea nu e mare bai daca mananci ceva cu maioneza putina o data la nu stiu cat timp sau daca faci un tratament cu lapte si ou crud,dar fiecare face cum credeaa si apropo nici eu n-am anticorpi pt toxoplasmoza stiu din sarcina trecuta dar nici atunci nu am fost asa stricta si uite ca totul fu ok

observ si eu ca difera sarcinile intre ele nu numai in privinta greturilor dar si a mancarii,adik acum tot mai pot sa mananc ceva dulce fata de data trecuta cand n-am putut deloc pana la 5luni si acum beau f multe lichide fata de data trecuta cand ma fortam sa beau

kg n-am pus deocamdata,ar fi si culmea la cat de rau mi-a fost

nikolici bafta la eco vreau sa vii cu inimioara

vreau sa va intreb daca stiti sa-mi ziceti ceva in leg cu analizele mele asta pana ajung la dr..deci mi-au iesit marite limfocitele,leucocitele si calciu ionic,nu cu mult fata de referinta dar mai mari...aveti idee daca e de rau?adik daca e de rau tare?ca de bine sigur nu e

multumesc anticipat pt raspunsuri si de acum sper sa intru mai des

de David si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

update semnatura

de David si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor
nu am mai scris de mult (de pe la cap 13 cred) pentru ca am avut mari emotii care nu au trecut nici acuma in totalitate
in saptamana 7 am avut niste sangerari puternice cu eliminarea unui chist de cel putin 4-5 cm. am fost disperata crezand ca am pierdut sarcina. din fericire sarcina a ramas la locul ei, iar ce s-a eliminat a fost un hematom format in zona inferioara a uterului. acuma suntem in 8 saptamani dar inca mai gasesc pete maro inchis pe chilot. dr nu sunt asa de ingrijorati ca mine si imi spun ca sarcina e bine si sa continui tratamentul (utrogestan+duphaston, nospa). la eco nu se mai vede urma de hematom dar de ce mai apar petele astea nu stiu.
sper sa fie bine. stau la pat de am anchilozat. mai vin cate juma de ora la calculator ca s ava citesc si in rest nimic

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anna&year=2010&month=10&day=20&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Anna, ma bucur ca bebe e bine, la locul lui. Daca medicii nu sunt ingrijorati, atunci nu cred ca terbuie sa fii nici tu, s-ar putea (nu ma pricep, dar asa cred) sa fie de la medicamente petele acelea. Oricum, eu stiu ca daca petele nu sunt de un rosu aprins si nici abundente, nu e motiv de ingrijorare.

Multumesc fetelor care au raspuns la "apel". Ma bucur ca sunteti bine si voi si bebicii vostri si sper sa aveti mai mult timp sau o dispozitie mai buna sa puteti intra mai des pe forum. Eu, de vineri, o sa reincep serviciul. Nu stiu daca voi putea intra prea des de-acolo, nu stiu care mai sunt regulile, dar tot o sa intru din cand in cand sa vad ce faceti si sa va povestesv si despre noi.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) SI 10+

http://lmtf.lilypie.com/imSfp2.png

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput