Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Dana, daca ar fi sa racesc din nou (sper sa nu), eu m-as trata si cu ou crud (sigur, nu exagerat de des) in comparatie cu paracetamolul... ![]() Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
scuze ca intervin, eu stianm ca oul crud cat si carnea nefacuta (in sange) nu sunt recomandate in sarcina.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Multumesc tuturor pt. sustinere, sper sa vin cu vesti bune.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
scuze ca intervin, eu stianm ca oul crud cat si carnea nefacuta (in sange) nu este recomandata in sarcina. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Mie mi-a spus medicul ca nu trebuie sa fiu exagerata cu mancarea "interzisa"...evident ca nu tin toata sarcina cu ou crud, era vorba de tratament in caz de raceala, ca sa nu se ajunga la paracetamol si alte cele. Eu sunt convinsa ca un galbenus de ou crud (amestecat cu miere si lapte fierbinte si baut ulterior, cand se mai raceste) in caz de dureri in gat nu poate produce listeria.
Andreea,
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
nikolici spune:
Acum fiecare face cum crede, e vorba si de toxoplasma nu doar listeria.Eu una, in prima sarcina m-am ferit de maioneza, tiramisu sau alte preparate cu ou crud, ceea ce am sa fac si acum.
Verisoarei mele, momentan insarcinata in luna 6, i s-au interzis total ouale din cauza ca nu are anticorpi de toxoplasmoza.
Ca tratamente naturiste recomand si eu la randu-mi ceaiuri cu miere si multa lamaie, cat si homeopatele.
ddanagh spune:
acum depinde f mult si de ce ne este noua cel mai frica in sarcina. Eu, de ex, la sarcina trecuta oprita din evolutie am mancat cu mare pofta o salata trimisa de soacra-mea facuta din conopida cu maioneza. Nu mi-am dat seama, am basculat-o pe toata. De a doua zi am facut o indigestie de toata frumusetea cu diaree cronica, de am slabit 3 kg in 3 zile. Nu am luat nici medicamente ca stiam ca sunt interzise, ulterior dr mi-a spus ca mai bine luam, ca punand in balanta riscurile cu beneficiile, in acea situatie, balanta inclina spre tratament medicamentos. Ca sa o scurtez, embrionul s-a deshidratat si s-a oprit din evolutie. Asa ca mai bine luam ceva care sa ne ajute in mod real si de care stim ca beneficiile sale sunt mai mari decat riscurile in anumite situatii. Eu una, de atunci, am prins tare frica de ou crud, carne cruda si de soacra... 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
11
ddanagh spune:
Pe mine m-a ajutat mult site-ul Dr Tutunaru : www. infertilitate. ro (scoateti spatiile libere), la sectiunea intrebari. De ex introduceti olinth si o sa vedeti ca nu-i chiar asa bau bau daca dati un puf in fiecare nara seara inainte de culcare, mai ales daca e din acela de uz pediatric (olinthul nu contine nu stiu ce substanta care dilata vasele, care ar dauna in sarcina). Pe mine una , apa de mare, sub orice denumire, nu ma ajuta deloc. Mai mult imi creaza disconfort in momentul in care imi torn in nas degeaba, nu ma desfunda absolut deloc.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
11
nikolici spune:
dana imi pare rau de cele intamplate.
, dar de soacra de ce ti+e frica_![]()
annya74 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai intrat de ceva vreme pt ca nu mai reusesc.
Am niste stari foarte nasoale.
Sunt cu stomacul in pioneze.Daca nu mananc ma doare ca si cand as avea aciditate, daca mananc foarte putin il simt la gura, si uite asa stau aproape toata ziua in pat cu stari de greata si dureri stomac. Noroc ca e mama la mine si mai are grije de Stefan.
Mai mananc cate un covrig, dar nu schimba situatia.
Apa nici nu pot s-o vad in fata ochilor.Mi-e scarba de ea.
Beau cu greu o juma de litru.
Nu stiu cum o sa fac fata dupa ce pleaca mama.Sper sa-mi mai revin.
Voi ati avut asa perioade nasoale?
Burtica de 7+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Eu una, de atunci, am prins tare frica de ou crud, carne cruda si de soacra... ![]() |
Asta cu soacra a fost tare rau.

Sigur nu te citeste pe forum? Andreea,
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)