Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Karin25 spune:
Salutare burtici!!!
Noi ne luptam din greu cu somnul care apare cand vrea el si dispare tot asa... Nu-i bai! Sanatosi sa fim.
Luni am fost sa imi fac analizele pt tiroida si... din nefericire tsh a crescut si ft 4 a scazut cu tot cu eutirox de 50. AZ AM FOST LA ENDOCRINOLOG CARE MI-A Explicat ca tsh si antiTPO SUNT IRELEVANTE IN TIMPUL SARcini in cazul tiroiditei autoimune hashimoto. Mi-a zis ca important e fT4 care trebuie tinut cat mai aproape de limita superoara. M-a linistit si m-a asigurat ca bebe e ok si am crescut doza la 75.
Marti am fost la eco! A fost SUPER pt ca ne-a facut cu manuta! Avem 19 mm si suntem in grafic. Urmatoarea eco peste 3 sapt. Cam mult! Sper sa rezist!!!
Bun venit noilor burtici!
Felicitari fetelor care ne aduc vesti bune!
Cam asta ar fi !!!! Merg la nani.

Edith
8+
ursulica_AIN spune:
buna dimineata burtici 
Va invit la un mic dejun! 

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt infometata rau cand ma trezesc, mai am si nopti cand ma trezeste foamea
, in schimb cu apa stau mai rau, ma straduiesc sa beau, dar mi se face greata de ea
pe toate purticile
Alina
11+
andra_b spune:
Neata! 
Karin ma bucur ca ai adus vesti bune!
Eu nu ma pricep de analizele alea de care zici dar inteleg ca pana la urma e ok!
Mi-e dor de bebeeee 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------
10+
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Asta cu soacra a fost tare rau. ![]() ![]() Sigur nu te citeste pe forum? Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Daaaa, chiar asta a fost buna de tot!
(imi pare rau, insa, pentru ce s-a intamplat)
Lora, mami de Iustina si

15+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursulica_AIN buna dimineata burtici ![]() Va invit la un mic dejun! ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt infometata rau cand ma trezesc, mai am si nopti cand ma trezeste foamea ![]() pe toate purticileAlina 11+ |
Ursulica, multumim pentru oferta! Eu vin prima daca-i vorba de mancare, ca am mereu senzatia de foame!!!

Lora, mami de Iustina si

15+Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari_paun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursulica_AIN buna dimineata burtici ![]() Va invit la un mic dejun! ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt infometata rau cand ma trezesc, mai am si nopti cand ma trezeste foamea ![]() pe toate purticileAlina 11+ |
ursulica, asa eram la prima sarcina. Ma trezeam noaptea sa manac pt ca aveam o foame dureroasa, am luat in greutate 22 kg...nici nu-mi vedeam genunchii...sper ca acum sa nu se repete istoria, oricum o sa-mi impun sa manac multe salate si fructe si seara o sa rontai la morcovi...ca altfel no sa mai dau jos kilele never ever...
Din fericire acum beau foarte multa apa, inainte ziceai ca sunt camila, daca beam 1 pahar pe zi, acum beau numai apa 2 kg si mai bag si ceai la greu si lapte...alta mancare nu prea merge, nu am pofta si prefer sa beau lichide...
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
9+ si mami de Ema
chichiutza spune:
Neatsa burtici! Apar si eu dupa o scurta pauza de garda. Ma bucur tare ca face-ti bine! ![]()

Sper ca-n capitolul asta numai de vesti bune si fericite si de carucioare colorate sa avem parte!
Bun venit noilor burtici! Ne-nmultim fetelor! Sa aiba sarcina lunga si frumoasa si bebei sanatosi la termen! :)
Darene, m-am tot gandit la tine! FELICITARI pentru bebe! Aveam ceva emotii...

AAA mi-am amintit, Madutza zicea ceva intr-o zi de niste comprese de la Municipal. Vroiam doar sa zic ca e o eroare aici, ea a vazut materia bruta din care la un moment dat vor proveni compresele. Balotii mari de tifon se taie in bucati mai mici, apoi si mai mici, apoi se spala, baga in pungute, se sterilizeaza si abia apoi se ating de pacient. Doamne fereste sa ajunga in starea aia direct pe sectii!
Nu fac deloc reclama Municipalului, ca e varza oricum. Dar am vazut ca ati inteles ca aoele materiale care stateau pe jos in hol ajung pe pielea bebelusilor nostri.
Maaaaaaaaaaaaama cat am scris! 
![]()

Cristina
10+
Alecsa_L spune:
Buna dimineata gravidute!
Ma numesc Alexa si sunt insarcinata in 9 saptamani. Ma puteti adauga si pe mine pe lista mamicilor de septembrie-octombrie 2010? Datele mele sunt: UM:05.01.2010, DPN:12.10.2010. Multumesc.
As vrea sa va intreb...doctorul mi-a recomandat sa fac analize de col pentru mycoplasma si ureaplasma. Stiti ceva despre aceste analize? Sunt uzuale pentru trimestrul 1 de sarcina? Multumesc.
iomur spune:
annya ... nu stiu cat te ajuta dar si eu ma simt la fel de rau. Incerc sa mai mananc cate ceva ca sa nu zic ca nu mananc dar dupa ce mananc mi se pune un nod in gat si mi se face din ce in ce mai rau pana vine seara. Cred ca mi-am format de acuma un program de mers la prietena mea baia dimineata incepand cu ora 4 pana pe la 8 si seara intre 20.00 - 22.00. Oare cat o sa ma mai tina? Cei din jur zic ca pana prin luna a treia sau a patra. Mama mi-a spus ca ea a avut greturi cu mine pana in luna a noua.
,
9+
Klarisse spune:
Buna dimineata burtici, va cinstesc si eu cu o cafeluta cu mult lapte, numai buna pentru vremea de afara

.
Bun venit noilor fete, sa fiti sanatoase si voi si
.
Crina multa bafta la eco azi, asteptam vesti bune.
Mi se pare ca mi s-a marit burta
, nu stiu daca sunt doar balonata sau e semn de
.
Va pup si sa aveti o zi minunata..
Klarisse
graviduta 9+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)