Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
kiti2205 spune:
Maya
Crina - eu pe 17 iulie o sa fiu nasha, deci o sa am burtoi
. Ei ar fi vrut nunta in toamna, septembrie - octombrie, dar le-am zis sa puna mai repede dc nu vor sa nasca nasha in biserica
Cu rochia cred ca mai astept putin. Am una care s-ar potrivi, super eleganta, gen empire, taiata de sub sani, dar nu mai intra boobsurile in ea.
Acum un minut am expediat consoarta din casa sa imi ia shaorma
. Nu se mai putea fara 
Bun venit burticilor noi si sarcini usoare si la termen
Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Buburuza_10 spune:
Kiti, am lesinat... shaormaaaaaaaa!!!???!!! vreau si euuuuuuuu!!!
Sa ai pofta si sa te gandesti si la mine! 
14+
kiti2205 spune:
Buburuza, daca nu stai prin zona... Iti dadeam jumatate cu placere
Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
vanyy2009 spune:
buna seara burtici
Emilia bine ai venit, sarcina usoara si la termen
Kitti
shaorma????
11+
Nerantula spune:
Mari, spor la pregatiri! Eu tot gravida m-am maritat, tot a doua oara
, dar in luna mai ... nu sunt superstitioasa si mi s-a parut o luna frumoasa pentru nunta
Acum .. om vedea cat tine, nu mai cred in 'happily ever after' ..
Eu la prima sarcina eram foarte riguroasa cu selectia alimentelor, ma uitam si pe eticheta de telemea sa fie pasteurizata, de ou moale/crud nu m-am atins, icre de asemeni, etc. .. acum am lasat-o mai moale, chiar azi am mancat 2 ochiuri .. si 2 pahare de pepsi, ca am ramas fara apa si muream de sete (de la o bucata de soric .. crud, of course
)
Andra, ce frumoasa trebuie sa fie orhideea ta! Te invidiez sincer
, daca pot sa spun asa, la mine, in aceasta casa, toate florile imi mor, inclusiv cactusii si feriga, am zis ca e ceva necurat la mijloc! Nu conteaza in ce lumina le tin, in ce umiditate, cum le ud, ce pamant, ce ghiveci, toate mor!! Am mai crescut flori pe unde am stat, insa aici e un mister .. neplacut ![]()
Emilia, bine ai venit la burtici, sa ai o sarcina usoara si frumoasa si sa nasti bebicul pe care vi-l doriti, perfect!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
crina-s spune:
Nerantula incearaca sa nu mai tii cactusi in casa. Ai spus tu ca nu esti superstitioasa, insa cica nu aduc noroc. Eu i-am scos pe scara blocului si acum imi merg florile mult mai bine.

Noapte buna burtici!
11+
crina 
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata, burtici! Va invit la o
si la un pahar de vorba! 
Nu am fost prea activa zilele astea pe forum, insa de citit v-am citit.
Darene, ma bucur nespus de mult ca tu si bebe sunteti bine, mai ales ca stiu la un moment dat iti pierdusei speranta. 
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut puiutii la eco joi si vineri! 
Bun venit noilor burtici! Va urez sa aveti sarcini si nasteri usoare si copii sanatosi si frumosi! 
Cat despre noi... toate bune si frumoase, multumesc lui Dumnezeu! Ma simt foarte bine si ma bucur ca nu m-am mai ingrasat in ultima vreme. Am ramas cu cele 4 kg in plus pe care le-am luat repede, la inceput. Cred ca m-am ingrasat atat de mult si de repede si pentru ca m-am lasat de fumat. E adevarat ca nici nu mai mananc prostii, cum am mancat
. De abia astept sa treaca timpul pana pe 23 cand ma duc sa-l vad pe bebe. Nu l-am mai vazut de pe 23 februarie si mi-e tare tare dor de pui!
Va doresc o duminica frumoasa si insorita!
14+
maya71 spune:
Buburuza draga, sunt eu aici. De la 7,30 mi/a dat desteparea motanelul meu asa ca sunt la un pahar de vorba iar in mana cealalta am un sheik de lapte cu banana
mihaelka77 spune:
'Neata burtici. M-am trezit fara nici un pic de vlaga; nici sa mai stau in pat nu pot ca m-am saturat. Incerc sa ma mobilizez sa ies la cumparaturi; macar paine si apa sa iau..
Mi-e cam frica sa mananc ca ieri tot micul dejun a facut cunostinta cu WC si acum cantaresc posibilitati despre ce as putea manca si sa nu existe repercursiuni. Cred ca doar paine prajita...
Sa veti o duminica linistita 
13+