Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

11 ore pe noapte, asa am ajuns! De la 6-7... Aproape dublez!

Nasol cu diareea, a trecut? Orez, banane, carbune medicinal (mai si dezumfla, e bun pe toata linia!).
Eu cam poftesc la oua si ele sunt sigure atata timp cat nu nimeresti unul infestat.
Am facut maioneza din oua fierte su unul crud si am mancat... Am mai mancat si cate un ou prajit moale, ca mie alea imi plac, eu mananc albusul sa ajung la galbenus... Dar as recomanda abtinere altuia... Insa eu am mancat.
Am facut insa un tiramisu pentru sot si m-am abtinut totusi...

Scuze, m-a intrerupt sotul cu flori... revin dupa masa!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bells

Pupici dulci Maya

Ioana, 13+

burticutelor!
Aproape la fiecare burticuta i/am dat un nickname ca sa tin minte cat de cat...
Ioana... tu esti ca un clopotel, asa imi inchipui...si de aceea esti 'clopotel'. M/ai tii minte cum asteptam pauzele de la scoala si cum faceam cand auzeam clopotelul?!

Andra... tu esti Andra-Tandra... de la tandru

Crina, bafta la eco. Tu esti 'Crinia', la tine e clar... ca un crin si no comment.

Vanyy... hmmm, la tine e vaniuska... stii cat de frumoase sunt rusoaicele si asa esti in imaginea mea.

Evelin, frumoasa burtca... si mamica... acum mi/e mult mai usor sa asociez numele cu imaginea dar tot mirosul de 'vanilie' mi/a ramas...

VA URMA... daca nu deranjeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutare si de la mine!

Lora si eu m-as duce la gratar doar ca aici in locurile unde s-ar putea face a mai ramas zapada. Acum soarele straluceste frumos si imi da o buna dispozitie! Pofta buna!

Ayda felicitari pentru bebe zburdalnic A bia astept sa simtim si noi miscarile astea!

Eu n-am facut prea multe azi, mai degraba sotul... Am calcat doar o camasa si in rest am mai dormit inca o tura dupa ce m-am trezit de dimineata Deseara avem o aniversare asa ca o sa ma fac cat un butoi
Deja iarasi mi-i somn, probabil pentru ca am facut un dus...
Mi-a inflorit orhidee 2 flori si imi e asa draga, mai are inca 11 boboci, abia astept sa se defaca toti!!!

Va puuup, weekend fain!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------

10+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Andra-Tandra - Maya esti super mortala!!!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

10+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Crina... gata, am dat de mesaj. Bravo... le/ai tinut putin in suspans pe fete. Eu cred ca am sarit sotronul si am sarit si peste ceva pagini

Mergi la inceput

Kitty... m/am distrat cu studiul tau... parca ma vad pe mine, asa fac si stau si analizez pe urma... despic firul in patruuuu

Ioana... tu esti Bells, gresesc? Oricum, tu esti 'clopotelul' ptr mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

maya

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisidida spune:

buna sunt Emilia si sunt insarcinata in 8 saptamani

Mergi la inceput

cine poate sa ma treaca si pe mine pe listuta de mamici de octombrie2010 .UM 17-01-2010 DATA PROBABILA A NASTERII 25-10-2010 INCERC DE F MULT TIMP S VB CU VOI

Mergi la inceput

eu mai am un baietel de 3 ani si jumatate acum speram sa fie fetita

Mergi la inceput