Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata...sunt un pic mai matinala azi asa ca va ofer cate o cafeluta, ceiut si micul dejun ......nu am mai intrat ieri ca a venit o prietena la mine si am stat pana tarziu sa vb.
eveline....ce burticuta...lora chiar se vede un pic prin haine, felicitari pt miscarile bebelinei-am mamicile frumoase
crinafelicitari pt echo si bebelul jucaus
klarisse foarte tare faza cu bingo.....kitti m-ai terminat cu studiile tale profunde, tin pumnii ca analiza pe care o refaci sa fie buna
magdy felicitari pt echo si bebe miscaret, sanatate multa
nikolici felicitari pt prima intalinire cu samburica si pt semnatura....ayda felicitari pt echo si bebe agitat

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Eu m-am trezit, dar nu mai pot de somn..si-s cu cafeaua in fata doar, insa mi-e somn non-stop.
Ayda, felicitari pt. bebe miscator si jucaus!
Eu azi mi-am propus sa ies la....gratar! Vad ca e soare, dar inca e frig, probabil pe la 11.30-12.00 se va intampla evenimentul. Mi-am corupt prietenii inca de ieri si vad ca toti au fost de acord. Cred ca o sa mananc niste legume taaare bune la gratar, ca nu prea-mi surade carnea.
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Neata!
Gata, am expediat sotul cu noua mostra de urina spre laborator, acum stau si ma gandesc ce as putea sa mananc fara sa mi se faca rau.
Fetelor care au fost ieri la eco - ma bucur tare mult ca toata lumea este bine. Va fi iar un capitol plin de bucurii.
Mai tarziu ma duc cu viitoarea fina sa isi caute rochie de mireasa. Sper sa nu vomit pe acolo

Va pup si o sambata cat mai placuta!

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata Ieri m-am pus in pat pe la 8,30 si cred ca cel tarziu la 9 am adormit...pana azi dimineata la 8.30. Drept e ca m-am trezit de vreo 2 ori in timpul noptii dar nu conteaza...macar am dormit super bine.
Ma duc sa beau cafeluta cu mult lapte... va invit si pe voi...si sa gasesc ceva de facut pana la 12 cand merg la soacra mea la masa.
PS Aici inca e o vreme urata de iti vine sa te muti in Africa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Am reusit si eu sa intru...
Azi am avut o zi de kk, cum nu am mai avut de mult. Munca, munca si iar munca plus doua drumuri pana la baie, sa dau la bobocei.
Am un gust groaznic in gura, imi trece doar dc rontai gutuie, dar cand o termin ma ia la fel de tare.
Bine ca maine este sambata, vreau sa zac si sa dorm toaaata ziua.

Felicitari fetelor care si-au vazut sambureii
Bafta celor care urmeaza sa mearga la eco.

PS. In urma studiilor profunde efectuate in momentele de tandrete cu vasul de toaleta am observat urmatoarele:
- mirosul odorizantului de la lucru - de lacramioare - este mai placut decat cel de pin de acasa
- vasul de toaleta alb arata mai bine decat cel verzui
- glazura de portelan de la cel de la lucru este mai fina decat cea de acasa
- prin podeaua de la lucru trec ceva tevi, pentru ca este calda gresia cand stau in fund pe ea si cu capul in wc. acasa mi-e frig, tb sa pun prosop dedesubt

kitty esti supertare
sper sa se termine curand "studiul" asta

eu stau cu hartia igienica langa mine ca nu pot sa suflu ori sa trag nasul...si nu simt cand imi curge nasul si stranut la greu
aseara am discutat despre data casatoriei ca a vazut ca ma ...umflu, se pare ca dupa paste pe 10 ori 11 aprielie, ca restul de sambetre sunt ocupate cu alte evenimente programate din timp, iar in mai nu vreau ca nu tine!!!

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 9+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ce frumos, Mari!
Mai ai putin - o luna. Casa de piatra in avans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata frumoaselor!
Vad ca v-ati trezit vesele astazi. E un lucru minunat.
Mari mai ai un pic si vine ziua cea mare.Ce frumos.Cine te ajuta cu pregatirile de nunta? Mai intreaba-ne si pe noi poate te ajutam macar cu cateva sfaturi.

11+

crina

Mergi la inceput

Lora ce frumos te duci la gratar.......
Sa te gandesti si la noi astea de stam in casa.....

11+

crina

Mergi la inceput

Kiti cand ai sa fii nasa? In ce te imbraci?
Eu am sa fiu pe 10 apr nasica. Sper sa se ridice sarcina mea mai sus pana atunci pentru a putea sa ma duc si eu sa-mi cumpar ceva de imbracat.

11+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza burtici!

Ce planuri aveti pt weekendul asta?
mari casa de piatra in avans!
Lora gratar? ai cumva pile la vreme sau cum? aici la noi e un frriiiiiiigg

Mergi la inceput