Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
crina-s spune:
Nikolici felicitari pentru bebe.
Cine ti-a zis de uter retrovers?ecografista?ai mai fost la ea pana acum?
Cine stie?Eu stiu ca uterul retrovers se pate modifica pe timpul sarcinii intr-unul normal, nu invers.Poate nu a stiut bine ecografista.
Seara frumoasa!

11+
crina 
andra_b spune:
Salutare! ![]()
Kitti m-am prapadit de ras cand si povestit de relatia ta cu toaleta!!! 
Na vezi sa te tratezi cu urina...
Magdy ai grija de tine!
Eu sunt trista ca am gresit ceva la servici da sper sa imi treaca... Asa ma afecteaza pe mine cand nu imi fac treaba bine...
Maine dimineata sper sa dorm pana la 9 cel putin.
Acum ma incearca o mica mica gretica...
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------
10+ cu bebe mic
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Nikolici felicitari pentru bebe. Cine ti-a zis de uter retrovers?ecografista?ai mai fost la ea pana acum? Cine stie?Eu stiu ca uterul retrovers se pate modifica pe timpul sarcinii intr-unul normal, nu invers.Poate nu a stiut bine ecografista. Seara frumoasa! ![]() ![]() ![]() 11+ crina ![]() |
Da ecografista, eu am ramas uimita va dati seama mi-a spus ca exista cazuri sa se fc retrovers.Si da, am citit ca in timpul sarcinii revin la normal...daca nu bag mana eu si-l fixez nene eu in pozitie normala de uter cu cap destept.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
andra_b spune:
Ma pun la somn, noapte buna!!! 
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi sii de a fi iubit.
-----------------------------
10+ cu bebe mic
nikolici spune:
Asssaaa proba de semnatura, da?
in 7s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ayda_m spune:
Scuze fetele ca intru asa tarziu...am ajuns si tarziu acasa, traficul infernal...si apoi a trebuit sa-i fac baita andreei , sa o culc si uite asa a trecut timpul..
Deci,
bebe e f bine, se agita de mama focului, dadea din manute, capsor...avem dupa eco 10 sapt si 4 zile...ma mai duc pe 30 martie la morfologie...sunt tare fericita ca e totul bine
Va pupic si o noapte linistita
Ayda
10+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Nerantula spune:
Felicitari pentru bebe zburdalnic, Ayda, sarcina placuta mai departe! 
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita2
magdyi2001 spune:
Lora, Crina, Andra mersi

.
Crina, soacra-mea vine numai miercurea sa ma ajute cu Gabriel, in rest doar asa in treacat(bine, nici nu stie ca sunt gravi). Cand am nascut baiatul a venit maica-mea din romania ca sa ma ajute si a stat aproape doua luni cat sa ma pot reface si eu dupa ceza. Acum la bb 2 chiar nu stiu ce am sa fac ca saraca nu mai poate veni, nu se indura sa-l lase pe tata singur, caci face dializa si ii e frica.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
9+
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
crina-s spune:
Ayda felicitari pentru bebita. Daca nu ma insel toate am adus vesti bune astazi si cred ca asa va fii de acum inainte.
Acum pot sa ma culc si eu linistita.
Va pup

11+
crina 
ddanagh spune:
Magdyi sfatul meu pe langa regimul alimentar recomandat este sa iei si niste prafuri de hidratare ( gen hidrasec) si ceva de diaree dc nu iti trece pana maine ( smecta, enterol). Nu lasa sa treaca mai mult de doua zile cu diaree, mai mult de4-5 scaune apoase pe zi.
Sanatate multa si bea apa ..... 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
11