Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Pai asta ma duc sa fac maine.
Off...dar stiti care e partea buna? Acum, nu stiu de ce, sunt sigura ca o sa fie bine cu sarcina pana la final. Deci ce ii trebuie nebunului ca sa treaca de o criza? O criza si mai mare

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Gata am ajuns cu vestile bune.Bebe a crescut de la 2,4 cm acum 2 saptamani la 5,4 cm. Colul e inchis. Bataile inimioarei ok.
Iar mi-au dat lacrimile de bucurie cand l-am vazut. Era super jucaus.....dadea din manute, din picioruse.....se impingea cu piciorusele in peretele uterin si se distra de minune.
Doctorita e multumita. Singura ingrijorare ar fi ca e sarcina cam jos si din cauza asta trebuie sa stau tot asa cumintica in pat.

multumite de vesti?
va multumesc tare mult pentru emailurile de incurajare
sunteti minunate

11+

crina

Bravo Crina, bravo bebe nazdravan!

Lora, mami de Iustina si 15+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

M-am saturat de vremea asta urata. Oare mai vine primavara???? Ma si doare un pic capul de la presiunea atmosferica. Plus ca la servici m-a enervat un coleg de imi venea sa ii sparg capul.
Felicitari pentru bebei fetelor ce au fost ieri la eco iar pe cele care merg azi le asteptam cu vesti bune.
Eu mi-am facut programare la alt doctor in 24 martie si nu mai am rabdare pana atunci. Poate ca o sa imi dea si mie ceva anlize de facut ca actualul doctor e tare relaxat....

13+

Cica-i musai in sarcina sa-ti indeplinesti orice dorinta, asa ca, daca tii sa-i spargi capul, fa-o!!!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Am reusit si eu sa intru...
Azi am avut o zi de kk, cum nu am mai avut de mult. Munca, munca si iar munca plus doua drumuri pana la baie, sa dau la bobocei.
Am un gust groaznic in gura, imi trece doar dc rontai gutuie, dar cand o termin ma ia la fel de tare.
Bine ca maine este sambata, vreau sa zac si sa dorm toaaata ziua.

Felicitari fetelor care si-au vazut sambureii
Bafta celor care urmeaza sa mearga la eco.

PS. In urma studiilor profunde efectuate in momentele de tandrete cu vasul de toaleta am observat urmatoarele:
- mirosul odorizantului de la lucru - de lacramioare - este mai placut decat cel de pin de acasa
- vasul de toaleta alb arata mai bine decat cel verzui
- glazura de portelan de la cel de la lucru este mai fina decat cea de acasa
- prin podeaua de la lucru trec ceva tevi, pentru ca este calda gresia cand stau in fund pe ea si cu capul in wc. acasa mi-e frig, tb sa pun prosop dedesubt

Kiti, 9+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Ei, nu zi ca urmeaza sa mai dormi la serviciu de-acuma...se mai fac angajari la voi, ca suna bine?!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetelor!
Ieri am fost si eu la eco. BB este bine, da din manute si masoara 23,3mm. Aseara nu am mai reusit sa intru sa va zic caci m-am culcat devreme cu o stare de rau, mie care pana acu nu mi-a fost rau, doar usoara senzatie de greata. Azi dimineata m-a pocnit diareea si varsaturile si ma luat si cu stare de lesin si frisoane. Am sunat med de fam si mi-a zis sa mananc pesmeti, supa de morcovi, orez fiert, banane si sa beau ceai de menta, caci este un virus care circula si il au mai multi. Binenteles ca nu aveam menta in casa si am sunat-o pe soacra-mea sa vad daca are ea. Nu avea dar sa oferit sa-mi cumpere, spunandu-mi ca si ea a avut la fel zilele trecute, iar miercuri a fost pe la noi ca sa aiba grija de Gabriel cat am facut eu curat. Deci de la soacra mi se trage. Dupa amiaza vazand ca nu-mi trece, am sunat ginecologul si mi-a zis sa iau MOTILIUM. Am citit prospectul si nu am luat pt ca este contraindicat in sarcina. Am baut si eu ceai de menta toata ziua si am mancat posmagi.

AVETI CEVA SFATURI PENTRU MINE??? MULTUMESC

Edit: am uitat sa schimb semnatura

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 9+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

uuuups, mai fetelor, atentie la soacre, contamineaza! Si-a mea-i venita-n vizita la mine, inseamna ca tre' sa am maaare grija! (glumesc, bineinteles)
Mai povestea una din fete de maioneza soacrei...

Magdy, felicitari pentru rezultatele bune ale lui bebe!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna seara fete dragi, am avut prima intalnire cu samburica care are o inima functionala beton, mi-a zis ceva de lama de lichid la fundul uterului parca, nu am inteles mai nimic din asta si ce m-a mai frapat este ca mi-a zis ca am uter retrovers in conditiile in care eu am avut un uter normal.Sa vedem joia urmatoare cum interpreteaza dra ecografia.
Multumesc tuturor pt. sustinere, ma duc in urma sa recuperez ca e ora de tzatzan plus forumache.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Nerantula, sa sti ca si mie la analizele dinainte sa raman insarcinata mi-a iesit pozitva ureaplasma,mi-a dat atunci tratament cu antibiotic si a zis ca in momentul cand raman gravida o sa vedem daca mai e pozitiva sau nu si o sa vedem ce facem in trim II.........adevarul e ca imi e cam teama de asta
Sper ca pana la urma sa fie totul bine

Alina 10+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

nikolici, felicitari! Ma bucur ca l-ai vazut pe samburel si ca e bine!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Magdy felicitari pentru bebe. Ma bucur tare mult ca e bine.
Diaree am avut o singura data la inceputul sarcinii. Doctora mi-a spus ca e foarte important sa ma hidratez cu apa, ceaiuri, supe....dar nu mi-a dat nici un medicament. cred ca am avut noroc ca nu m-a tinut decat vreo 2 zile, dupa care a trecut, dar nici soacra-mea nu a venit pe la mine (acum lasand gluma la o parte in 2 luni si jumatate de cand sunt la pat a venit o singura data in vizita vreo jumatate de ora).
Iti tin pumnii sa te faci bine cat mai repede.

11+

crina

Mergi la inceput