Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
Crina, felicitari pentru samburelul saltaret! 
Nikolici, is curioasa ![]()
Sunt stupida, sunt stupida rau
, mi-a fost pofta de un anume dulce de la magazin, mi-am luat un sfert de kil si, cu okii pe forum, am mancat tot, iar acum mi-e rau de mooooor :(( :(( :((
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita2
kiti2205 spune:
Am reusit si eu sa intru...
Azi am avut o zi de kk, cum nu am mai avut de mult. Munca, munca si iar munca
plus doua drumuri pana la baie, sa dau la bobocei.
Am un gust groaznic in gura, imi trece doar dc rontai gutuie, dar cand o termin ma ia la fel de tare.
Bine ca maine este sambata, vreau sa zac si sa dorm toaaata ziua.
Felicitari fetelor care si-au vazut sambureii 
Bafta celor care urmeaza sa mearga la eco.
PS. In urma studiilor profunde efectuate in momentele de tandrete cu vasul de toaleta am observat urmatoarele:
- mirosul odorizantului de la lucru - de lacramioare - este mai placut decat cel de pin de acasa
- vasul de toaleta alb arata mai bine decat cel verzui
- glazura de portelan de la cel de la lucru este mai fina decat cea de acasa
- prin podeaua de la lucru trec ceva tevi, pentru ca este calda gresia cand stau in fund pe ea si cu capul in wc. acasa mi-e frig, tb sa pun prosop dedesubt

Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
kiti2205 spune:
Aaa..si:
Luni schimbam semnatura in 10+ 
Marti mergem la eco 
Kiti,
Nerantula spune:
Kiti, esti belea!
Sper sa treci curand la concluzii la nivelul privirii tale, eventual in legatura cu inflorirea si inmugurirea vegetatiei primavara! ![]()
neghinita2
chichiutza spune:
Kiti, in concluzie e mai misto la birou decat acasa!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lasa tu...bebe sa fie bine!
Cristina
10+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti, in concluzie e mai misto la birou decat acasa! lasa tu...bebe sa fie bine! ![]() Cristina 10+ |
Pai oricum stau mai mult la birou
Iar acasa stau inca in chirie, asa ca nu prea am cum sa imi fac baia pe gustul meu

Kiti,
kiti2205 spune:
M-a sunat dr de familie, ca la urina mi-a iesit ca am infectie urinara cu streptococ
.
Tb sa refac analiza, sa fim siguri ca asta este, dar cica se poate transmite la bebe

V-ati lovit de asa ceva?
Kiti,
Nerantula spune:
Kiti, imi pare rau de analiza, gugaleste despre streptococ, cred ca e tratabil in trim 2, ca si ureaplasma mea. Tin pumnii sa nu fie serios! 
neghinita2
kiti2205 spune:
Pai am googalit de mi-e greata deja. Dr nu mi-a zis ce fel de streptococ este, dar aflu eu.
Maine ma duc sa imi repet analizele, pentru ca eu am o speranta mica ca a fost contaminata proba. Ca nu am avut borcan steril si am dus in un borcanel curat, dar asistenta care mi-a spart si vena a zis ca e bun...
Acum o sa vedem. Marti merg la dr si vad ce zice si el.
Kiti,
chichiutza spune:
Se trateaza fetelor si ureaplasma si streptococul. E bine sa aveti antibiograma facuta ca sa stie medicul exact la ce antibiotic e sensibil germenul respectiv. 

Cristina
10+