Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 22
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Nerantula incearaca sa nu mai tii cactusi in casa. Ai spus tu ca nu esti superstitioasa, insa cica nu aduc noroc. Eu i-am scos pe scara blocului si acum imi merg florile mult mai bine. ![]() ![]() ![]() Noapte buna burtici! 11+ crina ![]() |
Crinuska... se zice ca e bine sa fie un cactus pe televizor... absoarbe undele si energiile nocive.
Nerantula... vin eu sa am grija de floricele, sunt prietenele mele dragi. Tata avea 'o mana' la flori... vb cuiva, daca punea o scobitoare in apa...prindea radacini... si asa sunt si eu, 'fur' frunzulite din magazine, salvez plantute din cosuri de gunoi (colegi spun ca la mine e reanimarea). Cand sunt printre ele simt ca/mi dau energie si ma simt f. bine...
Daca ai ferestrele indreptate spre vest... mai greu cu plantutele. Cum sunt orientate? Sau... energiile ale, de acolo au
si nu mai stiu sa circule asa cum trebuie si trebuie sa le
si sa le
cineva ca sa le vina mintea la cap si sa faca ce trebuie acolo.Cu plantutele nu glumesc, daca ai nevoie de ceva vorbe... sunt aici.
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Maia, hai mai incearca sa mai dormi putin! Ca de maine iar intri in hora! ![]() 14+ |
Buburuza, pai Bubu al meu e ceasul desteptator dar la el nu exista 'in program' sambata si duminica... el stie ca ma trezesc la 7,30 si atunci ii dau sa mananc pai atunci ma trezeste. Daca nu o fac... plimba castronul prin bucatarie... si daca tot nu o fac...trece la planul doi, scoate nisipul din litiera... vb serios... si atunci sa vezi ce sar din pat. Dar nici eu nu ma las mai prejos... cand vad ca doarme ma duc si/l smotocesc de/i merg fulgi nu alta...
Nerantula spune:
Crina, am avut vreo 2 luni numai un cactus, primit cadou, care a murit.
De 2 ani de cand stau aici cred ca au murit mai bine de 20 flori, din cele mai diverse: ficusi, trandafiri, yucca, dracena, spatifillum, etc., nu am avut curajul sa mai cumparam ... una singura rezista cu greu de anul trecut, o clivia, am tinut-o peste iarna intrun dulap la intuneric, neudata, acum am scos-o, sa vedem daca isi revine.
De o luna avem un bonsai mic, primit cadou de sot, dar deja au inceput sa ii cada frunzele si nu e tipul care sa le schimbe ![]()
Maya, mi-ar folosi ajutor din plin la flori, ca tare saraca imi pare casa fara ele ... dar sa nu trebuiasca sa schimb casa
. Intr-adevar, orientarea e spre vest, o singura camera e pe est, dar acolo e intuneric pentru ca stau la etajul 1 si vederea e intr-o curte interioara cu multi copaci, plus blocuri primprejur ... deci nu prea am sanse sa cresc flori, nu? ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
kiti2205 spune:
'Neata! Ce faceti? Sa aveti o zi plina de soare
Nu are nimeni parola de la Madutza, sa facem capitol nou?
Kiti,
9+ si mami de Vlad (15.05.2006)
chichiutza spune:
Am venit si eu sa va salut si sa va urez o zi frumoasa si insorita azi, plina de veselie si bucurie. Eu sunt prinsa cu diverse chestii de ieri, da-mi revin eu !
Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi va urez!

Cristina
10+
pisidida spune:
multumesc frumos pt primire sunt noua si am emotii dar ma bucur ca pot sa discut cu voi
pisidida spune:
eu sunt la municipal la doctor cristian radoi cine mai este la municipal si la ce doctor