Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)- 20
Raspunsuri - Pagina 6
ducky spune:
Am primit pachet de la giuliaelena, dar mai mult de jumatate din ele ii sunt deja mici piticutei mele. Asa ca le voi trimite mai departe in pachetul spre orfelinat dupa ce le iau de la spalat (trei salopete si vreo 5 rochite). Sunt pentru maxim 6 luni!!! Elena mea e undeva la 9-12 luni cu masurile. Inafara de rochite, in pachet mai erau o pereche de paltaloni, o palarioara si trei tricouri. Multumesc oricum !!
Am pus in pachetul pentru orfelinat hainutele pentru 3 ani baietel, jucarii si mai caut ceva rechizite. Bravo fetele pentru initiativa !!
Un weekend placut tuturor !!
Luni pleaca pachetul pentru Arwen si cel pentru orfelinat !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
LauraNicole spune:
Am facut rost de doua cutii de carton de la bar !Astept sa le umplu cu lucruri de la Alexa si de la Milan si le trimit .L-am avertizat pe Mousi deja !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
luminita2008 spune:
am lispit ieri, mi-a fost un rau ingrozitor, am luat si eu raceala de la hunii mei mici. ei sunt mai bine, si eu parca, urmeaza tati.
daniela, sorry, n-am mai ajuns ieri la posta. luni trimit coletul.
la fel si cel pentru Rares.
nushulica n-a disparut, e colega cu mine la scutece, e gravi cu bb2 si are toate simptomele, n-are timp mai de nimic printre greturi/somn/David... ii zic c-ati intrebat de ea.
va pupicesc.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
anca, merci mult ca m-ai anuntat! ma bucur mult, mult ca ii vin hainutele Ralucai, chiar imi faceam grii!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
elyda spune:
Am de dat 6-7 camasi albe cu maneca lunga si scurta, baiatul meu cel mic le-a purtat la scoala, unele sunt spalate dor o singura data ca nu a avut timp sa le poarte. Sunt pentru un baiat cu varsta intre 7-10-11 ani(sunt de marimi diferite).Daca are cineva nevoie , astept mesaj.
Dana
giuliaelena spune:
Ducky imi pare rau dar Giulia mea le-a purtat la un an si cateva luni nicidecum la 6 luni ca e nascuta in decembrie.Scuze ,probabil e a mea mai maruntica.Nu a fost cu intentie rea sa stii!
irina constantin
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaelena Ducky imi pare rau dar Giulia mea le-a purtat la un an si cateva luni nicidecum la 6 luni ca e nascuta in decembrie.Scuze ,probabil e a mea mai maruntica.Nu a fost cu intentie rea sa stii! irina constantin |
Irina,Ducky nu a zis cu rautate ca altfel nu se oferea sa le dea mai departe pe cele care nu sunt bune de fetita ei , stai linistita!Asa ca decat sa le tina degeaba si sa minta ca le-a folosit , mai bine ca le trimite la orfelinat unde sigur vor avea nevoie !Pup !
Luminita,sanatate multa si tie si hunilor mici!Poate totusi nu ia si tati !Si sarcina usoara lui Nushulica!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
irlandeza spune:
Am pus azi pachetul pt. ducky cu hainute si pt. adda_lili cu pampersi si o cutie cu lapte formula.
Ducky , o sa te sune omul cand ajunge in tara cu pachetul, o sa te rog sa raspunzi si sa te intalnesti cu el sa-ti ridici pachetul, va intelegeti voi la telefon.
Adda_lili, pachetul tau l-am trimis la ancadragoman si ea o sa-l trimita pe posta catre tine.
Va rog sa ma strgeti cu produsele din lista de pe prima pagina , pt. ca le-am trimis pe toate lui ducky. Multumesc.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
ana l spune:
Stiu ca am mai intrebat odata, dar unde pot gasi si eu detalii despre cazurile de aici?
Cei 3 copiii de la Bacau (Patric, Matias si Muruna )... Mathias are probleme cu o minuta?
mamica lui Andrei
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Stiu ca am mai intrebat odata, dar unde pot gasi si eu detalii despre cazurile de aici? Cei 3 copiii de la Bacau (Patric, Matias si Muruna )... Mathias are probleme cu o minuta? mamica lui Andrei |
Ana, doar prin PM / YM, de la cei care "ii au in grija".
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri