Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)- 20
Raspunsuri - Pagina 7
Selene_Bunny spune:
Eu caut in disperare incaltaminte pentru gemenii si fetita trecuti in dreptul meu (Ionel+Gigel si Mirabela). Si nu gasesc, nici in oras nu am mai gasit incaltaminte de sezon pentru ei... La noi e inca rece, nu e vreme de adidasi / tenisi, cum au aparut pe piata...
O sa mai caut, poate apare ceva pe la Bazar...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
ana l spune:
Seleny, ce marime cauti la papuci?
Am licitat o gecuta lila de la tine la bazar.
mamica lui Andrei
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Seleny, ce marime cauti la papuci? Am licitat o gecuta lila de la tine la bazar. mamica lui Andrei |
Ana, vazut, dar nu e lila, e roz. Un roz pal. Foarte draguta e, am spalat-o de mana ieri si am uscat-o pe umeras. Da' nu a ramas niciun parfum de sapun, io-s obisnuita cu Lenorul...
28 si 29 pentru baieteii gemeni si 30 pentru fetita. Asa mi-a transmis mama lor prin cineva.
Cu familia asta (sunt 4 copii) e o situatie mai deosebita, in sensul ca a intrat in vizorul Asistentei Sociale. Nu de bine. :(
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
remiclea spune:
Am si eu de donat doua geci groase dar de adulti, poate are cineva nevoie, sunt ambele portocalii, unisex si marimea L, respectiv XL si o pereche blugi dama marimea 30.Daca are cineva nevoie sa-mi spuneti.
Raluca de Adelina
ana l spune:
Selene, eu am licitat 2 bluze pentru copii de casa, dar sunt de 8-10 ani, nu stiu in realitate la ce vista vin, dar daca ai nevoie de ele ti le pot trimite tie pentru cei 2 baieti. La papuci am vazut ca poarta 28-29, ca si baiatul meu. Desi al meu are 30 la ghetele marelbo, dar 25 la adisasii care-i sunt inca mari. Oricum, ma uit miine.
Editez/; acum am vazut ca sunt nascuti in 2005. Sigur e vorba de alta numerotare la papuci.
mamica lui Andrei
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Stiu ca am mai intrebat odata, dar unde pot gasi si eu detalii despre cazurile de aici? Cei 3 copiii de la Bacau (Patric, Matias si Muruna )... Mathias are probleme cu o minuta? mamica lui Andrei |
Da,Matias are ceva la o manuta.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
arwen92 spune:
buna ziua!
daniela am primit un aviz de la tine.pe el este data de 11 dar eu ieri l-am primit.maine merg la posta ca tot il las pe bebe cu soacra-mea ca trebuie sa merg sa-mi scoata firele!
scuzati-ma ca tocmai acum am intrat,dar puiul imi ocupa tot timpul.i-am lasat laurei detalii,dar vad ca este ocupata si nu a reusit sa intre sa le posteze.va scriu cam sec si pe scurt ca am ceva problemute cu puiul meu(il cam doare burtica-este constipat)
tuturor!
si
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
ancadragoman spune:
Dana poti sa postezi pe prima pagina vartstele si sexul copiilor de la camin pentru ca am niste haine mai maricele acasa si nu stiu daca sunt bune.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
irlandeza spune:
Am mai scris......va rog sa ma scoateti de pe lista cu donatii, cu toate cele oferite, tocmai am trimis ieri pachetul catre ducky si pe moment nu mai am alte hainute. Si nu vreau sa se creeze confuzii. Multumesc.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
luminita2008 spune:
laura, multumesc din suflet. noi (cei trei) nu suntem chiar bine, din pacate, dar macar tati nu a luat virusul. om trece noi si peste asta.
revin cand ma intremez, deocamdata sunt si stresata cu cresa, trebuia sa incep cu astia mici miercuri, si daca nu le trece, nu incepem. oricum am un car de emotii.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"