Fulgusori de nov-dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Flavius se joaca in centrul de joaca..la care mai mereu adaug alte jucarii, sau il pun in scoica si ii dau jucarii pe care le umple de bale, dansam (ii place la nebunie si rade cu gurita pana la urechi), ii cant si el rade, am jucarii cu cantece si cu lumini si i le pun...ii plac.

Asa...si am comandat din UK astea:
http://www.vtechkids.com/product.cfm/Sit-to-Stand_Learning_Walker/479/
http://www.vtechkids.com/product.cfm/Pull_Lights_Phone/370/
http://cgi.ebay.co.uk/Chicco-guitar_W0QQitemZ220567238404QQcmdZViewItemQQptZUK_Toys_PreSchool_RL?hash=item335ad4f704
http://www.kids-shop.ro/jucarii-detalii_565_Centru-activitate-salteluta-%2B-jucarie.htm

si inca vreo 2...abia astept sa le primesc!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauradi

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Lauradi,cemai faceti?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

'neata!

Suntem bine,merci de intrebare.Am pierdut multe capitole,fiindca ritmul este infernal sau poate sunt eu prea fara chef...dar acum sunt in recuperari,citesc si in capitolul asta si in cele anterioare...mai trebuie sa caut si pozele noi,ca asa sunt eu,nu vreau sa ratez nimic;Sper sa nu ametesc
Tot zic ca reintru si eu in ritm,sper sa si reusesc.
Pup fetele.

_
Laura, mami de Radu si Raluca

In aprilie merg la Arges o saptamana cu bebe...poate ne vedem, sa-mi trimiti pe PM, numarul tau de tel si sigur ne vedem

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

coque - aici unde? si care =i cealalta nelamurire?

camy - super faine jucariile, dar nu te ruineaza la bani?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, abia acum inteleg de ce a inceput sotul sa se ingrase in ultimele luni... el care avea cel mai plat abdomen a cam ajuns la burticamea de la 5 luni.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata!
Deci hranit copil, hranit barbat, jucat copil, trimis barbat la serviciu, culcat copil, bagat aspirator, sters praf, spalat pe jos... Sint lata, acu se scoala cucuveaua mica si cere de mincare, sa speram ca s-a produs ceva in tzitzi in timp ce baletam cu aspiratorul. E, da' poate ma cereti vreuna de nevasta daca ma vedeti asa harnica
Mda, o si aud cum scirtiie...
Diana saru-mina de raspuns, tare ma distreaza cum va bintuie fantoma mea pe tine si pe Andre si va haituie constiinta pina imi raspundeti. Sinteti tare scumpe
Sper sa zgindar constiinta vinovata si la restul fetilor, ca am intrebat si eu cum se face o(1) lingurita de suc de mar. Adica tre sa montam/curatam toata dracia de robot sau exista o solutie mai simpla? Ia zi Simino tu cum faci?
De jucatul cu bebeii am mai vorbit pe aici, cam toate facem acelasi lucru - carusel, paturica de activitati, scalambait, cintat, dansat, rupt spatele, facut avionul, citit (a propos lauriciu n-ai nevoie neaparat de carte de povesti acum, functioneaza orice citesti cu intonatie si pe mai multe voci - programul TV,titrajul de la filme... Eu ii citesc posturile voastre de pe forum, frumos ca la teatru )
Am si eu o intrebare care ma chinuie de mult, care e diferenta intre scoica si scaun auto de bebelusi? Eu am primit www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/baby/citi-sps" target="_blank">asa ceva de la vara-mea, asta ce e? [nu mai spun care e emoticonul pe care mi-l doresc, da? ) Ca eu ma gindeam sa iau urmatorul scaun tot de la Inglesina, d-ala 9-36 kg care sa ma tina muuult si bine. Filmuletul ala de pe youtube pe care l-a postat Monis zica sa-i tii pe copii cu spatele la sensul de mers pina la 5 ani, dar eu nu am vazut vreun scaun de copii mari (peste 13 kg) care sa poate fi montat asa, + ca nici un copilas marisor nu cred ca ar fi de acord sa stea invers. Si poate are si rau de masina...
Andre multumim de , mai imi faci si mie o cana ca tare mi-e soooooomn
Coque sint curioasa daca si la Matei o sa aiba vaccinul efect d-asta de musca tzetze ca la fi-mea
Shtephyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!
Va doresc o zi de primavara frumoasa, rece si cu multa zapada [emoticon cu zimbet sadic]

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

voi cand tineti bebelusul in sus pe verticala nu i se adanceste fontanela? dupa cateva secunde de cand il puneti.....

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

Sper sa zgindar constiinta vinovata si la restul fetilor, ca am intrebat si eu cum se face o(1) lingurita de suc de mar. Adica tre sa montam/curatam toata dracia de robot sau exista o solutie mai simpla?

cea mai simpla solutie care-mi trece acum prin minte este sa fac o cantiate normala de suc de mar, ii dau ei o lingurita si restu-l bag eu la ghiozdan...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

fetili, citind linku cu slingurile alea, am dat peste o chestie misto, in care argumenteaza de ce trebuie sa ne purtam pruncii in brate, si de ce nu ar trebui sa le refuzam placerea de a fi tinuti in brate! pun aici copy paste ca tare mi-a placut explicatia :

Iacs, tu-i mama masii, diacriticele lu peste!! Am sters textul ca nu merge citit si pace..

Pun un link sa cititi de acolo, desi era mai usor de citit de aici.. (eu asa patesc cu linkurile catre alte subiecte de citit, daca is ocupata nu mai apuc sa intru pe ele, ca zic mai tarziu, mai tarziu uit de ele, daca is postate aici integral apuc sa le citesc pe loc) Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

voi cand tineti bebelusul in sus pe verticala nu i se adanceste fontanela? dupa cateva secunde de cand il puneti.....

Ha? Uita ca la asta nu m-am uitat niciodata, da verific cum se trezeste mindra
Coque esti belea cu animatiile astea flash, dupa ce-ai dat search - italian chandelier?, ca italian job era un film...
Ramonik site-ul ala zice ca la 4 luni sa-i pui in fund ca sa te joci cu ei si cica sa hacui o cutie de ness si sa-l pui sa bata darabana pe ea ca tiganii in geamul de la tren

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a
[
Ramonik site-ul ala zice ca la 4 luni sa-i pui in fund ca sa te joci cu ei si cica sa hacui o cutie de ness si sa-l pui sa bata darabana pe ea ca tiganii in geamul de la tren

hai ca ai fost tare cu rezume'ul facut

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput