Tide pentru supermame - concurs cu premii super

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pollet_a spune:

Bun gasit
O mare surpriza am avut in momentul in care am intrat in casa si fetitele mele ma asteptau cu o vaza cu trei flori , superbe, acestea fiind confectionate chiar de ele. As posta poza cu acest cadou, dar nu stiu unde anume.
Va doresc o primavara frumoasa, tuturor.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDUTA82 spune:

; BUNA TUTUROR
De 8 martie am primit cel mai frumos cadou din viata mea; Cum era si ziua mea de nastere, cadoul a fost si mai special; Micutul meu de 2 ani si 9 luni,facut o felicitare,o super felicitare care m-a emotionat profund deoarece nu ma asteptam;Cand mi-a daruit-o mi-a spus:La multi ani ,mami;te iubesc; a fost i clipa in care am ramas pe loc, timpul la fel ca si mine, parca nu mai trecea si apoi l-am luat in brate si i-am multumit; Il iubesc si-l voi iubi mereu;
e o scumpete de baiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_r spune:

Mi-a scris impreuna cu tatal lui (pentru ca inca nu are doi anisori si are nevoie de ajutor) pe o tablita magnetica "LA MULTI ANI MAMI!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANELY_IRIS spune:

Sunt o mamica mandra nevoie mare de cei doi copii adolescenti ce-mi umplu inima de bucurie .Ca orice mama sufar alaturi de ei cand sunt tristi si-mi trasalta inima de bucurie pentru fiecare clipa in care sunt entuziasmati de realizarile personale.Ziua de 8 martie mi-a prilejuit o dubla satisfactie -cadoul fiului meu: un imens buchet de frezii cu un biletel plin de recunostiinta si sentimente sincere si cadoul fiicei mele :anuntul ca a trecut cu brio (maximul de punctaj ,26puncte) examenul teoretic -"SALA" sustinut in vederea obtinerii permisului de conducere.
Realizez ca anii trec si valurile vietii ii vor izbi in plin ,dar sunt mandra si increazatoare ca " cei sapte ani de-acasa" vor fi arme redutabile in a-si pastra coloana vertebrala si a subscrie la pastrarea nealterata a principiilor intr-o ierarhie a valorilor corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelazanfir spune:

Ce cadou poate fi mai frumos decat un copil care a venit pe lume chiar in ziua de 8 Martie 1998 la ora 8 dimineata,a fost un copil tare dorit ,este cadoul meu in fiecare zi de 12 ani.Face karate si cum credeti ca se poate spala un costum perfect alb decat cu TIDE . In fiecare an de 8 Martie primesc diverse cadouri de la baiatul meu pe care le face impreuna cu sotul meu,anul acesta cand a venit de la scoala mi-a adus un buchetel de ghiocei luat din banii lui de pachet,chiar daca era si zuia lui de nastere pe care i-o facusem cu o zi inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Flavius are 4 luni si jumatate, e inca mic, dar faptul ca azi am un copil sanatos dupa atata suferinta...este un cadou nepretuit.

In seara de 8 Martie am iesit cu fetele...l-am lasat pe sot sa-l adoarma si i-am spus sa-i dea LP. Dar Flavius nu a vrut.. a stat sa ma astepte ..si a adormit la sanul meu, zambind multumit ca eram acolo.
Ce alt cadou de ziua mamei mi-as mai putea dori?

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIORICA27 spune:

eu am doua printese .cea mica a avut la gradi o semiserbare de ziua mamei cu confectionarea martisorului "in direct".a fost un moment emotionant atat pentru mine cat si pentru ea. cea mare (in clasa a 2 a)a "complotat " cu tati si mi-au cumparat un buchet de frezii si un parfum .tot ei au si "gatit":au cumparat pizza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitu23raluca spune:

eu am 2 copilasi o fetita 4 ani si un baietel 5 luni.cadoul l-am primit de la fetita o floricica facuta la gradinita din hartie glasata si pupicii ei pana la cer si inapoi.sunt printre cele mai fericite mamici ca am 2 copii frumosi si sanatosi ce imi puteam dori mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

pollet a tr sa iti faci cont de ex pe Webshots.Descarci pozele sau poza acolo si apoi postezi linkul la concurs
Daca nu te descurci astept PM de la tine sa mai vb

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarra20 spune:

Luna Martie de anul acesta a fost cea mai frumoasa din toti anii. De 1 Martie am primit de la puisorul meu de 2 anisori (si 3 luni) primul martisor impreuna cu primul ghiocel si un zambet de mi-a topit inima pe loc. Iar de 8 Martie am primit de la bebe si de la tati un buchetel de zambile roz si albastre, un "A muti ani, mami", o imbratisare si un pupic dulce. Haios a fost cand Damian a realizat ca vazuse zambile in curte si s-a apucat sa le rupa pe toate ca sa mi le dea mie. Eu fiind pe la bucatarie, preocupata cu mancarea, nu mi-am dat seama ca el aducea mereu cate o zambila si mi-o punea pe masa. Cand m-am sesizat eu, se facuse ditamai teancul - nu mai ramasesera zambile in curte. Nu m-am suparat. M-am simtit chiar foarte fericita stiind ca copilul meu mi-ar fi daruit o gradina intreaga daca ar fi putut. Dragul de el... Cu adevarat: Nu exista fericire mai mare decat aceea de a fi mama!

Mergi la inceput