Tide pentru supermame - concurs cu premii super

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Ia uitati ce cadou frumos am primit in luna Martisorului(cand ar fi trebuit sa fie Primavara)de la copilutul meucu ocazia unei lectii deschise de la gradi.
Pupla Doamnele educatoare si la toti ingerasii din grupa mare B Fluturasii.

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Mos viscol a fost alungat vine primavara!

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slly spune:

fetita mea de 3 anisori si cu sotul meu au complotat impreuna si mi-au luat cadou de 8 martie un ghiveci cu zambile, florile mele preferate si un martisor care se poarta pe mana, stil bratara. http://img193.imageshack.us/img193/6082/img4844j.jpg Amandoi cu zambetul pe buze au venit la mine, sotul in stanga si fetita in dreapta si m-au pupat pe obraz in acelasi timp. M-am simtit buricul pamantului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iassmyna spune:

Buna ziua !
Nu sunt noua p-aci... dar mi-am ''ratacit'' contul si am facut altul pentru a va povestii ce cadou am primit de 8 Martie de la copilasii mei !
Alex este inca micut dar cu ajutorul taticului mi-a facut cadou cel mai frumos buchet de lalele !
Yna este in primul an la scoala... Astfel incat ea a fost mai inventiva : in timp ce il culcam pe micut ea mi-a pregatit masa ( noroc, ca facusem snitele si cartofi prajiti ). A pus un ''servet'' rosu pe masa, a pus farfuria cu bunatati peste el, floricele legate cu snurulet de martisor, un pahar de suc si desert ! Masa arata extraordinar. Din pacate camera foto a ''decedat'' si poze n-am putut face, astfel incat ne limitam la cuvinte !
Vreau sa va spun ca a fost un cadou incarcat de atatea sentimente incat mi-au dat lacrimile, apoi mi-am dat seama cu, cata repeziciune trece timpul pe langa noi...
Sa fiti sanatoase mamici si sa va bucurati de puiutii vostri si de familie !

Va pup,
Dana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

De 8 martie am primit de la baiat o diploma si un trandafir cu cel mai frumos "La multi ani" iar de la fetita cel mai dulce zambet!

E super sa fii mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gelena spune:

De la baietelul meu am primit o superba felicitare si un martisor facute chiar de el alaturi de un pupic dulce . Am ramas uimita cat de bine aratau ; felicitarea am asezat-o pe masa sa o vada toata lumea ca am cu ce sa ma mandresc iar martisorul il voi purta pana se va rupe, indiferent daca vom fi in iunie, septembrie sau chiar decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynutza2001 spune:

Buna!!
numele meu este Garofita si am o fetita de 8 luni , nu pot sa ma laud cu un cadou primit din partea ei de 8 martie, dar pot sa ma laud cu un tatic care ne-a facut fericite pe amandoua de 8 martie, eu am primit un cadou dublu, pt ca m-am bucurat enorm sa vad zambetul si bucuria fetitei mele la primirea cadoului ei ...Am considerat ca e prea mica pt jucarii mari ....dar bucuria din ochii ei....au exprimat contrar, vreau sa impartasesc si cateva poze cu ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ce cadou mai poate dori o mama, atunci cand e mama? mi-am dorit sa am o zi linistita, plina de zambetul baietelului meu de un an jumate.
si am avut parte din plin de iubirea lui, de zambetele si nazbatiile lui, de imbratisarile lui, de sclipirile lui de inteligenta, de bunatatea lui, de incapatanarea si indarjirea lui, de tot ceea ce-l defineste si ma face fericita ca-l am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamkrys75 spune:

Eu,am avut parte de un 8 martie plin de surprize.Sotul si baietelul cel mare au planificat in secret o iesire la munte.Stiau ca mi doream sa ies undeva, pentru ca nu o facusem demult.Am plecat pe 7 martie la Padina locul meu preferat de altfel:) Acolo, la Padina ne am simtit extraordinar,cel mare nu mai contenea sa mi spuna "Stii mami azi e ziua ta,si vreau sa ti spun ca te iubesc."Cred, ca o declaratie si o imbratisare plina de caldura venita de la copilul nostru, face mai mult decat o mie de cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamoDancea26 spune:

Mai intai mi-a dat un pupic si mi-a spus la multi ani, apoi mi-a dat o felicitare si un cosulet ambele facute de ea la gradinita si un buchetel de ghiocei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirey_mil spune:

Andrei are 6 ani
A RUPT DIN FATA BLOCULUI GHIOCEI.
MI A DARUIT
SIMPLU, SINCER, FRUMOS

Mergi la inceput