Pepenasi iulie-august 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!
Haide-ti la

Sursu , Alex e mai bine, trist e ca de dimineata cine era cu putina febra si o tuse latratoare??? David offf

Diana voi ati fost cu laringita, e o tuse ca de toba sparta, nu stiu cum sa explic, cred ca e gatul umflat, probabil il ustura...ce sa-i dau de tusea asta? mai vine si we, o sa sun doctora ca vinerea nici nu prea vine la cabinet

Ana_a m-am calmat singura, la cat de obosita eram ce rost mai avea sa mai urlu....

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

La David baita e fara probleme, poti sa-i torni apa cu galeata in cap, Alex e mai mofturos, eu il tin cu mana si il las pe spate si dau usor cu dusul.

La gradinita lui Alex, de stat nu le da dulciuri din comert, fac bucataresele acolo, cum va spuneam nici la aniversari nu lasa cu dulciuri sau suc.
Acasa mai primeste ursuleti barni si dulciuri de la kinder. Toate sunt primite, eu nu cumpar.

Duc si eu munca de lamurire cu socrii, cumnatii, sa nu le mai dea, nu concep frate, cum copilul sa nu manance dulciuri!!!! Le-am zis ca le dau eu cu portia acasa, dar nu ma inteleg cu turcii

Alex mananca decat chec si briose de casa, in schimb David mananca orice.

Kata ma bucur ca sotul e mai bine, ce patanie...

Dr. Anca asa este, romanii au o alimentatie tare proasta

Diarux sa-ti traiasca finuta! Sa fie sanatoasa si sa se bucure parintii de ea!

Sursu te-am vazut si eu la emisiune, sunt mandra ca te vad la tv, si sotul zice "uite-o pe fata aia care il facea pe David sa rada in parc!" imi esti tare draga si ai talent!

Nu's ce mai vroiam sa scriu, tre' sa citesc din capitolul trecut ca am cateva pagini prin care am fugit doar

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Neata buna,

Si noi tot din una in alta uff.S-a mai scris pe aici dar n-am retinut, ce le-ati dat copiilor pt conjunctivita?Ne-am pricopsit si noi cu una dupa ce sapt trecuta a avut Bogdan ,acum are si Deea.In afara de apa fiarta si racita si spalat de 2-3 ori pe zi nu stiu ce as mai putea face.Am avut si cu Bogdan cand era mic un episod din asta si atunci am fost cu el la medic si am avut tratament cu picaturi de vreo 2 feluri. Oare sa merg si cu ea ,ce ziceti?Nu ne ajungea tusea asta urata de peste noapte,ne mai trebuia inca ceva.In fine trecem noi si peste asta cumva.

Flo,sanatate la pitici.Ai si tu destule de tras cu ei.

Nu mai stiu ce -am vrut sa spun,sunt cu mamaruta-n brate si nu ma lasa,revin mai incolo.

O zi senina!

Mergi la inceput

Ladymina eu am dat tobrex de 2x/zi, deja a doua zi era mult mai bine.
Multa sanatate si voua!

Mona

Vio mtm nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu daca as fi avut lapte nu cred ca as fi depasit 1,5 ani, asta e parerea mea.
Totusi i-ai dat o perioada buna de timp, e mare acum ,intelege multe, va fi greu de intarcat.
Daca tu nu te mai simti bine si consideri ca ai alaptat destul, renunta si gata, va intelege si sotul pana la urma

_

Mergi la inceput

Hai ca am pus monopol pe forum

Fetele, capitolul 176 nu are linkul pus, e doar problema la mine?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Fiica-mea nu s-a trezit inca, ca ea la 5 vroia sa se dea jos din pat, si s-a tot foit pana pe la 7 cred, asa ca acum doarme si patul sub ea, si nu-mi convine ca-si da peste cap tot programul de azi, nu mai doarme la pranz, etc. Si m-am dus la ea, am puat-o, am mangaiat-o, ea s-a intors pe cealalta parte si mi-a dat cu flit.Am ridicat jaluzelele, nici o reactie. Am facut zgomote casnice (ceea ce nu se intampla in mod normal cand doarme ea), nimic. Ma rog, am renuntat, astept sa vina ea cand o vrea...

Cu baia, macar la capitolul asta stam super bine.Ioana face baie geneala in fiecare seara, si daca se intampla sa nu am timp cae prea tarziu si vreau sa-i fac doar un dus protesteaza, se aseaza in fund si asteapta sa se umple cada cu apa. Pe cap eu nu as spala-o chiar zilnic, dar ea se uda singura in cada, isi toarna apa in cap, isi pune prosopelul cu care se joaca ea pe cap, deci vreau-nu vreau o spal. La clatit samponul nu face scandal, nici nu e innebunita dupa momentul ala dar nu zice nimic, doar se stramba, ca ii intra apa peste tot. Eu ii dau cu jetul de la dus direct in cap, fara menajamente.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna dimineata!!!

BAITA la noi decurge fara probleme, la spalat pe cap la mine uneori plange, asa ca procedura asta o face sotul, cu el e distractie. De ceva timp cand o scoatem din apa plange de se aude pana la parter (stam la 7). Dar putin ne intereseaza...

Dulciuri nu serveste, o sa reuseasca ea si cu dulciurile, de fapt nici nu se omaora dupa ele. Fructe papa, asa ca nu-mi doresc altceva.
In schimb ar manca toata ziua masline, cum le vede...e jale, le spune "masine".

VIO sora mea a avut probleme cu intarcatul, a reusit in felul urmator: ii arata sanul si cand nepotelul se apropia ea punea repede o perie moale moale de haine. L-a dezvatat din prima, dupa aia daca ii arata sanul nici nu se apropia.

Am pus cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Flo,picaturi sau unguent ai folosit?Medicul ti-a recomandat sau?
Ceva trebuie sa-i pun si eu daca si maine e tot asa.A avut secretii cand s-a trezit ,peste zi n-am observat inca nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus si eu poze noi pe picasa.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Adina mersi pt carti.
Ladimina eu am folosit tobrex pentru conjunctivita

Mergi la inceput