Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Ca tot sunt la recuperat din capitolul trecut, Tecky pt. piele intoarsa exista spray-uri speciale, se gasesc in supermarketuri.
Didi ce bine arata frigaruile
le-ai facut pe gratar de aragaz sau normal afara cu carbuni?
Nu mai vorbesc de somonul cu crusta a lui Turtu 
Pasta de dinti folosim nenedent, eu pun apa des pe periuta si astfel diluez spuma formata, nici Alex nu prea coopereaza la clatit asa ca folosesc aceeasi metoda...
Nati ce fel de servetel parfumat pui in uscator? ceva special pt asta, banuiesc...
Dana81 eu ii mai dau si ce am in casa
uneori mi se pare ca nu fac destule feluri de mancare
....ieri a mancat asa:
-dimineata lapte cu o lingura de cereale
-la gustare banana
-la pranz snitel de pui, o prajitura de casa
-gustarea II paste cu branza si smantana la cuptor
-laptele de nani
Edit: cina nu a mai servit, adormise in brate la un musafir (ca am avut musafiri) si prin somn asa a baut bibele 
Mai serveste un sandwich cu branza sau cascaval, orez/gris cu lapte, mamaliga cu branza si smantana, mancarica de stevie/teci galbene cu pui....
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
ankalaura spune:
Fetele, sunt intr-o mare fuga.
Vreau doar sa va spun ca tre' sa dau patutul si salteaua Erikai, plus scoica Chicco. Le-am pus la talcioc, dar nu am timp sa gadil anunturi, asa ca va rog sa ma anuntati daca stiti pe cineva.
Salteaua e ca noua (surprinzator de bune saltelele astea cocos, nu s-a deformat absolut deloc), scoica la fel.
Talciocul meu
MissJJ spune:
Flo ieri mergea linkul la capitol, ca leam verificat da vad ca sunt mai multe cap cre tot asa zice ca nu gaseste pagina, nu stiu de la ce.
Sunt is la noi dryer sheets de astea uite www.avenuesupplies.co.uk/index.php?id=856&pid=5056&sid=1" target="_blank">asa sau www.wilkinsonplus.com/Laundry/Bounce-Sheets-Tumble-Dryer-Spring-Feeling-x-40/invt/0224579" target="_blank">asa si mai sunt www.dryerballs.co.uk/" target="_blank">bilele astea care cica is ecologice si fac hainele f pufoase.
Cu baia eu nu le-am protejat pe nici una de mici le-a intrat apa in ochi si etc dar Ari nu a avut efectiv nimic tot asa pana pe la 2 ani cand a inceput sa urasca baia o perioada si apoi i-a trecut acuma nu mai avem pb decat cu parul da numai cateodata eu cand o caltesc ii zic sa lase capul pe spate sta cu mainile pe perete si capul pe spate si eu tin mana sa nu ii vina multa apa in ochi si gata. Ami o vede pe sorasa si o imita da mai ridica sau misca din cap si ii mai merge si in ochi da nu se plange, inca.
Cu sarea aici au facut multe campanii si etc si acuma multi au mai scazut nivelul de sare scriu pe fatza obligatoriu sarea zaharul graismile etc vroiau sa bage si alea gen semafor adik rosu nivel ridicat, potocaliu si verde, dar multi nu vor ca asa nu ar mai cumpara lumea anumite produse.
Noi oricum ne straduim sa folosim f putina numai in cazuri neaparat necesare dar si atunci putin,vegeta si delicat si astea mai rarutz ca au sare de numa in ele, asa ca ma limitez la multe ierburi ca sa dea aroma.
_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
dana81 spune:
Flo cam asa mananca si Clara, numai ca ea mananca fff putin la o masa si cere mai des si tot tuimpul altceva
Gally si Clara e mare fan masline dar eu am impresia ca o constipa, se poate?
Madair m-am gandit la vaccin dar nu am intrebat si medicul de familie...cred ca asta urmeaza sa fac dar dupa ce nasc.
Cu alimentatia....ce sa spun admir mamicile care se pot tine de o dieta echilibrata si corecta, cred ca e si mai usor "afara", aici te lovesti si de mentalitate si de muuulte altele.Eu una incerc cat pot sa nu-i dau dulce, defapt nici nu l prefera, dar tot mai scapa inghetzata sau pudding de la noi.Pufuletzii...mare tragedie, eu nu -i suport deloc ajunsesem asta vara in parc sa spun ca e alergica poate poate isi vor tine alte mamici pungile deoparte dar ce credeti ca am reusit?nooo
24+
RIANA &
CLARA 06.08.08
MissJJ spune:
Dana nu e asa usor nici aici, fac astia multe campanii poate poate baga lumea la cap, la scoli pun meniuri sanatoase toate gatite proaspat si etc, la lunch club cere la parinti sa nu le puna la copii chestii nesanatoase si pline de sare cum ar fi chipsurile, la noi se cheama crisps, detest chestiile alea
.
In uk de ex ei gatesc foarte mult de astea semipreparate care se baga la microunde si ei considera asta gatit de casa, home cooking, plus ei fara crisps nu pot trai care au multa sare si grasime, ii mananca pana si intre felii de paine
, au mancaruri traditionale care ar fi sanatoase dar nu se deranjeaza sa la gateasca cum trebuie, ofera scolile cursuri gratis de gatit la parinti sa le gateasca la copii sanatos si etc da ce invata doua retete trei si apoi tot la takeaway apaleaza care si alea is f nesanatoase ca de ex ei mananca multa mancare indiana si chinese, hai ca chinese e mai sanatoasa e facuta la wok multe legume etc, da curry cum le gatesc astia aici pluteste grasimea deasupra, pizza la fel.
Acuma de cand cu nivelul de sare grasime si etc pe eticheta e mai binisor, mai alege lumea dar tot mananca chestii de astea cat mai rapide care din pacate au multe adaosuri.
Na e pacat ca si copii lor cresc la fel ca si ei sa creada ca mancarea cre o bagi la microunde e mancare gatita in loc sa gateasca din ingrediente fresh. Sunt intradevar si bio si de toate dar si astea bio de ex daca e sa le iei sapt de sapt is scumpe tare si uneori nu iti permiti sa iei numai organic, desi ai vrea.
Deci nu e asa bine cum ar putea sa fie, rapiditatea e f atractiva la ei, deci pt asta crisps, mancare semi preparata si takeaway is pe primul loc.![]()
Flo ce simpatici is aia mici, acu nici asta cu bau-bau mie nu-mi place eu nu le-am zis niciodata ca daca nu esti cuminte te papa bau bau si faze din astea, cumnata mea a facut asa daca nu esti cuminte te dau la omu ala si tot felul de din astea te papa cainele si etc.
Groaznic zic eu.
_
Mami de A
& A 
MissJJ spune:
Uite una din reclamele de la noi cu sarea:
Am vazut si la tv la diferite emisiuni arata efectiv cat inseamna gramele alea de sare din diferite produse si zaharul din diferite produse, gen sucuri si etc, cand le vezi asa iti dai seama cat de mult este de fapt in fiecare produs ca nu ai pune in mancarea ta atata sare si zahar.

_
Mami de A
& A
flo1980 spune:
Nici ai mei nu stiu de bau-bau, am gasit melodia cautant cantecele pt. copii sa-l mai astampar pe David la masa, ca el se plictiseste
n-am mai apucat sa scriu ca se pregatea sa-mi inchida calculatorul, am trimis repede ![]()
Si David e fan masline, la fel de pofticios e si el, tre' sa guste domne' din ce mancam noi!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
Nati spune:
flo1980, servetele parfumante din al doilea exemplu dat de Mada folosesc eu, alea Bounce ori Purex(asta al doilea nu stiu daca e in tara)
Da imi plac ca pe cutie iti da exemple ca le poti folosi si in dulap printre haine, pe mobila, ori in cosul cu hartii.
Da la uscator daca pui ies rufele pufoase si cu miros fain.
Eu cand spal prosoapele nu pun balsam, bag la uscator prosoapele si arunc un servetel din asta, si ies super moi si parfumate.
Am fugit sa hranesc juniorul si la tv.
Spor la toate sa aveti!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze