Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 19
dia_filipas spune:
Mina inca nu i-am primit!!!
Eu is la bcr, da' vad ca nu conteaza, cred ca intra la casa de asigurari mai traziu...oooofff ca ne-a dat peste cap! Si mor daca ne intra abia pe 27...
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
bujo spune:
Chiar voiam sa va intreb si eu daca ati primit banii. La noi de obicei intra pe 11-12. Acu e 16 si nimic.
Cik au scris in ziarul local ca n-au bani. Cui ii pasa de noi? eu sper sa nu fie cum zici tu si sa intre abia dupa 27 ca am pus-o. Eu din banii astia platesc rata la banca. Tu pe cat primesti de obicei?
bujo mami de Filip
dia_filipas spune:
Bujo eu si inca o prietena (nici ei nu i-au intrat) primeam pe 10, parca si Mina la fel. Si eu platesc rata din banii astia...deja a trebuit platita, asa ca suntem chei...
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
ana_a spune:
cum sa nu aiba bani? nu se exita asa ceva!
Sunt convinsa ca cei de la directia muncii nu si-au facut corect bugetul si nu au repartizat banii cum trebuie pe cele 3 luni ale primului trimestru....asa ca acum asteapta dupa hartzogarii....
proud mummy
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Aveti idee de la ce varsta le putem da lapte cu "Nesquik"? 25+ RIANA & CLARA 06.08.08 |
ei...cand vrei tu
Ideal este cat mai tarziu...insa daca nu e posibil...il faci mai diluat si gata
Matei a cerut de la Stefi, i-am facut si lui o cescutza, la gustat dar nu a mai cerut...na fost prea incantat asa ca s-ar putea sa scapi si tu tot asa.

proud mummy
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Aveti idee de la ce varsta le putem da lapte cu "Nesquik"? 25+ RIANA & CLARA 06.08.08 |
Eu i-am dat lui Alex de la 2 ani, mai diluat asaaa, David inca nu a primit.
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
ladymina77 spune:
Chiar asa cui ii pasa de noi?
Bujo,pe 10-12 primeam de obicei.
Mergem si noi la banca si le spunem ca nu ne-am primit indemnizatia pt rata:)
flo1980 spune:
Dana as veni s ate ajut dar esti prea departe ![]()
Bujo, da la colturi putina igrasie se face, am vazut reclama la Savo, sa caut sa vedem e si in carrefour.
Boti multam fain de oferta, daca zici ca e de la chinezul din colt as putea cauta si aici la noi, ca si noi avem chinezi, e magazin din ala cu orice produs x lei?
]
Moni i-am dat toata sticluta cu pauza de 1-2 luni, aproape de 1 an prima sticluta....era un avantaj ca nu-i mai dateam si vigantol sau altceva.
Fetele ati mai gasit in farmacii Pediavit D?
Duamna Sun pe unde umbla?
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
dana81 spune:
ANA nu ma grabesc, eram doar curioasa...Clara nu stie inca ce gust are cu toate ca eu is mai rau ca un copil, beau zilnic cate o cana de lapte cu cacao si ma gandeam ca as putea sa-i dau si ei...
25+
RIANA &
CLARA 06.08.08