Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 18
serbanica spune:
[size=3] LA MULTI ANI ANA-MARIA
Enjoy!

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A
AnnaBaby spune:
Maitreyi LA MULTI ANI!!!!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
MissJJ spune:
Question: voi ati folosit henna?
Ca am gasit o firma aici organica care are henna sub forma de crema in diverse nuante si tare m-ar bate gandu ca nu mai vreau vopsele cu tone de chimicale si etc, si asa am trei fire de par in cap, mai e si gras parul pe deasupra.
_
Mami de A
& A 
dana81 spune:
LA MULTI ANI MAI3, sa fii sanatoasa,fericita si sa ti se implineasca toate visele
Mada nu am folosit dar am auzit ca se fixeaza si tine mai mult decat una de asta cu "chimicale", eu am vrut odata sa incerc pe negru dar m-au speriat cu "zvonurile" astea....mi-era teama ca nu mai scap de negru dupa aia.Dar cel mai bine tb sa stie Anaxena!!
Flo spor la curatenie!!!Nu treci si pe la mine????
Gini macar o poza cu Irinucu mai primim si noi?
Eu am facut o musaca cu pire si pui, evident tot "a la VIO" si acum astept sa se raceasca. Si m-am pricopsit si cu o durere de tot spatele, de merg chircita
, batranetzea asta!!!
25+
RIANA &
CLARA 06.08.08
bujo spune:
Henna e buna, mai ales daca ai probleme cu diverse alergii de piele. Dar are si dezavantaje. Tre sa stai vreo 3 ore cu ea pe par si din cate stiu nici nu are foarte multe nuante. Poate la voi sunt mai multe.
bujo mami de Filip
dia_filipas spune:
LA MULTI ANI FERICITI ANA MARIA!!! SA AI PARTE DOAR DE ZILE SENINE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
moni_or spune:
MAITREYI
La multi ani, sanatate, fericire si noroc!
FLO, tu cand i-ai dat lui David Osteocare cat timp i-ai dat? Pana s-a terminat sticla sau doar 10 zile?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
29+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
MissJJ spune:
Dana, Bujo ms de raspuns.
Mai aici am gasit una cu 15 nuante, din reviews zice lumea ca e super si ca sa nu iasa asa usor culoare au si sampon si balsam care cica sa mentina culoarea mai mult, creca am sa ma risc sa incerc si eu, ca din iunie anu trecut nu mam mai vopsit l-am lasat sa creasca ca l-am si tuns scurt atunci acu is in doua culori inca ca na nu creste a meu asa repede, dar culoarea mea naturala e un saten inchis asa cam dull si nu prea imi place si cica henna asta da si un luciu frumos la par. Uite www.ecohamster.co.uk/index.php?cPath=221&osCsid=rdi3374t3bphnp8qh2jb2k7bm4" target="_blank">aici am gasit eu, este si pudra - 8 nuante si crema - 15 nuante. O tipa zicea ca le si combina si ies super nuantele. www.suryabrasil.com/en/index.php" target="_blank">Asta e site-ul de la firma producatoare e din Brazilia.
Asa cu steriletul pe cine intereseaza e super ok, eu l-am avut montat pe 23 feb si acu vreo sapt mi-a venit si ciclul, dar f redus fatza de inainte, numa ca s-a cam lungit asa, am avut cateva cosuri dar asta cica e normal si se regleaza dupa 4-6 sapt maxim, la mine deja e mult mai ok. Na deci so far so good.![]()
_
Mami de A
& A 
ladymina77 spune:
"La multi ani!" Ana-Maria,sanatate,fericire si impliniri alaturi de familie iti doresc!
Dia,ti-a intrat banii?Au innebunit astia,zau,au primit la Reghin,la Sangeorgiu banii numai noi nu.Am vb azi cu vara-mea si ea are tot la Transilv si i-au spus ca numai dupa data de 27 vor avea indemnizatiile.