Pepenasi iulie-august 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara!

Adriana, felicitari! Bebe Denis, bun venit pe lume!

Ana Maria, La multi ani pentru maine, caci nu cred ca mai apuc sa intru!

Fetelor, va citesc si eu cand pot. Sa nu ma dati disparuta. Am foarte mult de lucru, mai stau si peste program, iar cand ajung acasa nu prea mai deschid calculatorul, stau cu Irinuca cat pot de mult. Oricum, iau aminte la ce scrieti.

Ooka, cum e la lucru? Reusesti sa stergi cu buretele cand iesi de-acolo?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

felicitari Adriana pentru bebelul cel grasan sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de amandoi, sa aiba parte numai de lucruri bune si sanatate

apropos de intors la job. de ziua mea m-a sunat sefa mea sa imi ureze una alta si mi-a propus sa ma intorc mai devreme, insa nu am cu cine sa o las pe ioana nici acum nici cand va implini 2 ani. i-am spus ca ma intorc insa vreau sa renegociem salariul. m-a intrebat daca m-am gandit la un salariu si i-am zis ca nu (asta intr-o alta discutie din alta zi) si mi-a zis ca ma suna pe seara si nu a facut-o. eu inteleg din asta ca nu se asteptau sa am 'pretentii', dar daca platesc o bona si semi internatul lui david nu mai renteaza si mai bine mai stau acasa un an. i-am specificat ca nu vreau sa-mi suporte ei cheltuielile extra, dar nici sa fac foamea. nu stiu ce a inteles, insa eu simt ca i-am dezamagit inainte sa nasc au adus pe una, prin recomandare si in 4 luni cat a rezistat la ei si-a bagat 3 medicale. in prima zi cand a venit mai avea putin si-mi lua mouse-ul din mana si dupa cateva zile ma intreba foarte mirata daca eu trebuie sa fac si asta si pe-aialalta si ca muncesc si ma implic de parca ar fi firma lui tata si patronii stiu ca sunt asa, insa nu stiu ce nu le convine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI MAITREY ,SA FII FERICITA SI IUBITA!

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

dara, super excursie ati avut. Daca ai timp, vreau si eu mai mutle detalii de VT, mai ales de cazare. Planuiesc si eu un we acolo. noi am fost doar intr-o excursie de 1 zi si mi-s parut cam obositor, n-am apucat sa vad nici cetatea. As vrea sa vedem si Arbanasii. Daca intri pe mess irinabratu.

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Ana-Maria!!! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de dulceatza mica si tati al vostru!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

dr_anca, am trimis un PM pentru tine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Felicitari atb pt bebe Denis, sa fie sanatos mancacios si sa-ti aduca multe bucurii.
La multi ani maitreyi
Vio si eu fac ouale de Pasti in foi de ceapa, de cativa ani tot asa le fac, nu imi plac cele cu vopsea, pt ca intra vopseaua in albus. Eu pun foile de ceapa cu putin otet in apa, si la pun la fiert, cand au inceput sa fiarba pun ouale puse in ciorap cu diferite frunze. Mie imi plac foarte mult asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Maitreyi La Multi Ani! sa fii cat mai fericita alaturi de scumpetea mica si sa ai o zi minunata.

Ca tot vb de vopsit oua natural eu am gasit aici ceva interesant cu diferite ingrediente din bucatarie si aici am gasit un tabel mai in josul pagini cu ce ingrediente ce culori rzulta.
Om incerca si noi anul asta asa mai natural mai ales pt fete is curioasa cum o sa iasa.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A & A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

Ana Maria
Sa ai parte numai de impliniri alaturi de cei dragi

Adriana Felicitari ! recuperare usoara si Denis sa fie un bb papacios si necolicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Nici pe mine s anu ma dati disparuta, am inceput curatenia de primavara

Ce pacat ca am ratat emotia nasterii lui Atb chiar daca a fost cred ca cea mai rapida....

Felicitari mamico, bun venit in clubul mamicilor cu 2 baieti!

Denis sa fii sanatos si papacios!

La multi ani cu voiosie pentru Ana-Maria!
Sa traiesti si sa infloresti mamica blanda, alaturi de scumpetea mica si taticul ei!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput