Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_a spune:
vio, cu ouale in coji de ceapa este super simplu.
De regula mama imi aduna cojile
, mai am si eu adunate intr-o punguta cateva. Le iau pe toate si le pun intr-o oala la fiert impreuna cu putin otet. Le fierb o buna bucata de vreme pana iese culoarea din ele si devin transparente. Apoi las apa sa se raceasca si abia apoi pun ouale la fiert in ea. Daca vreau sa le impachetez cu frunze folosesc un ciorap mai vechi de naylon in care impachetez ouale cu frunza.
Ies mai rustice asa...dar mie imi place, in plus, nu-s toxice.
Arata cam asa . Depinde cate frunze de ceapa ai sau daca predomina din ceapa rosie sau alba.
proud mummy
dana81 spune:
Ana oauu..mi-ai adus aminte de Paste-le facut acasa la ai mei, cand ma chinuia talentul si ma bagam peste mama la bucatarie la vopsit oua cu frunze de ceapa in ciorapi si alte frunze....a trecut o vesnicie.Cred ca anul asta am sa incerc si acasa, mai ales pentru Clara.
Ce repede trece timpul asta, maine poimaine vine iepurasul![]()
25+
RIANA &
CLARA 06.08.08
ladymina77 spune:
Felicitari Adriana pt asa nastere usoara si mai ales pt superbebe grasunel.
Sanatate multa si un bebe sanatos si voinic sa aveti!
ana_a spune:
dana, asa este...si mie imi trezesc mereu amintiri de cand eram copil la bunicii mei de la tara
. Bunica le ungea cu slanina pentru luciu, si mirosul acela de ceapa cu slanina mi-a ramas intiparit in minte chiar si acum.
Matei nu doarme
se tot baga in dulapuri ...afara desi pare ca este soare, sufla vant asa ca nu prea am chef sa iesim... lenevim...
Am pus cateva poze cu serbarea lui Stefan, pentru cine doreste sa vada croitorasul
o zi buna!
proud mummy
Yael spune:
Wow atb, ce big baby
si-n 2 ore zici? Sa tot faci copii asa
FELICITARI!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
ankalaura spune:
Cu hartia creponata - nu stiu ce si unde s-a gresit, VIO, trebuie sa imi povestesti cum ai procedat.
Ca daca le-ai pus din prima unele peste altele, sigur ca se pateaza, de-aia zice in reteta sa te blindezi cu ziare. Si ar fi bine si cu manusi, e drept.
Ca sa nu se pateze, trebuie sa le intinzi sa nu se atinga, pana se usuca. Si apoi, poti sa le dai cu putina grasime, sa capete luciu, desi sunt frumoase si asa.
AICI SUNT ALE MELE cele de anul trecut. Nici unul nu s-a patat...
Sau sa fi fost la tine din cauza hartiei? Parca totusi nu cred, da-o incolo de creponata...
CU ceapa, mie imi place taiata cu foarfeca si pusa in ciorap. Procedeul insa e meticulos... Ies insa superbe. Mai ales daca pui coaja de ceapa in toate culorile.
Din albastru, ouale ies cu verde si caramiziu si albastru
Din rosu, ies cu galben si portocaliu si rosu
Din galben, ies cu nuante de caramiziu.
Iar modele se pot face cu orice frunza, tot bagat in ciorap si legat strans la capete (faci ca un calbatos, asa, un sir de oua... nu cate unul...
Caprioara spune:
Woooow! Ce veste buna la inceput de saptamana!
Felicitari Adriana! Super nastere in 2 ore!
Bine ai venit bb Denis! Sa fii sanatos si sa ai noroc in viata!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
ariadnabr spune:
Felicitari Atb-ule!!!
Sa-ti traiasca a doua minune si sa va bucurati de el!! Bine ai venit bebe Denis