Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 15
dara_d spune:
Buna ziua
ATB BRAVO TIE ,FELICITARI MAMICO!ACUM AI DOI BAIETI MINUNATI.
BUNE AI VENIT PE LUME BEBE DENIS! SA AI PARTE DE TOT CE ESTE MAI FRMOS SI DE MULTA IUBIRE>
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
iriss27 spune:
Denis, bun venit pe lume! Ai o familie minunata, o mamica superba si tanara si frumoasa si un frator minunat. Sa cresti frumos, sa fii sanatos si sa ai o viata fericita!
Atb, sa-ti traiasca baieteii, sa fii o mamica rasfatata si fericita!
Sigur nu ati gresit, 58 cm si 4400g? Wow, atb ai fost tare si inalt si grasunel!!
Bazarul meu
anaco spune:
felicitari!Adriana ...sa iti traiasca scumpul Denis, care vad ca deja e de nota 10, ca si mama! Refacere rapida!
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
bujo spune:
Se pare ca io am ramas in urma. Asa-mi trebe daca citesc pe diagonala. Felicitari mami, sa-ti traiasca uriasul, ca la 4,400 e un puiut de elefant.![]()
bujo mami de Filip
MissJJ spune:
Denis bine ai venit,
pui scump si drag,
sa cresti mare frumos si sanatos
alaturi de mami cea frumoasa si
fratiorul pepenas cel dulce si poznas.

Adriana refacere rapida si
felicitari pentru Denis,
super nastere abia asteptam povestea.

_
Just living is not enough. One must have sunshine, freedom and a little flower.
Mami de A
& A 
dara_d spune:
Acum am citit asa un pic din urma in diagonala ca noi am fost plecati la munte la bulgari la Veliko Tarnovo de vineri dimineata si am venit aseara. Am pus poze pe Picassa.
A fost superb, ne-am cazat in oras( erau hoteluri misto si in Arbanassi -un satuc frumos langa oras) dar am vrut sa fim pe langa magazine ca aveam cate ceva de cumparat.
Denisa s-a comportat ok pe drum, prin magazine sau restaurante se imprietenea cu toata lumea, radea la personalul hotelului.
Cel mai mult denisei i-a placut la piscina & jacuzzi de fapt unde este apa este placerea ei cea mai mare, s-ar balaci mereu, greu o scot de la baie in fiecare seara, mai nou se baga cu capul in apa din cada singura si rade si ii tot spun sa scuipe apa, sta fara probleme cu dusul in cap de fapt il pune singura sa curga pe ea.Doar e racusor de aia ii place asa mult apa , sincer si eu sunt innebunita dupa apa.
A invatat sa isi bage capul in apa ca a avzut cum facea toata lumea la piscina cand innota.
Apoi a a mai avut o placere sa o plim cu liftul exterior sa admire peisajul si sa imi cante "uta uta uta" ii placea cum vedea imaginea din miscarea liftului cred, ce o fi fost uta uta la lift nu stiu.
Am descoperit ca poate pleca din camera cand doreste daca nu asiguram usa, a avut o tentativa.
A gasit o pisica la un restaurant afara pe terasa nefunctionala inca si s-a jucat cu ea de a resuit sa stranga tot personalul la geam sa o vada la joaca cu pisica , ce m-a mirat a fost ca a stat pisica aia la jughinit.
Apropo de apa i-a placut la mall la veliko ca aveau o fantana unde curgea apa pe niste fire cat era de ianlt mall-ul , abia am reusit sa o desprind de va banca pe care se cocotase ca sa vada cum curge apa.
Am avut parte de vreme frumoasa , nu a plouat a fost doar insorit dar temp adecvata lunii martie.
A mancat bine Denisa , mama spune ca s-a ingrasat , dar nu cred desi servea borcanele si iaurturi apoi papa de la noi fara probleme.
Ce mi-a placut mie la bulgari spre deosebire de serviciile romanesti in turism ca erau foarte amabili chiar saritori: de cand am pasit in hotel ne-au carat bagajele( lucru normal la 4 stele) ,s-au jucat cu Denisa pana parcam sau luam una alta din masina desi nu trebuia dar se ducea ea la fetele de la receptie. Apoi la masa cum apaream cu ea in restaurant veneau imediat cu scaunul de baby, ne intrebau daca vrem ceva pt. ea mai repede. La noi nu sare nimeni sa te sserveasca sau sa te ajute cu copilul desi sunt platite serviciile, decat poate sa iti ia fata sa prinda loc mai in fata, cum am patit saptamana trecuta in Ikea - eram cu fata in carut si ma indreptam catre o casa, tasu era mai in spate se uita la ceva, si poc se baga in drumul meu catre casa doi tineri si arunca efectiv produsele pe banda sa plateasca ei inaintea mea, erau niste "toparlani de dorobanti" erau imbracati adecvat si cu nistre frizuri pe masura, m-am uitat si eu lung la ei si i-am spus Denisei (dar de fapt ca sa auda ei )"uite mama cata nesimtire si prostie se pot aduna la un loc", nu au avut nici o reactie toparlanii.
La bulgarii astia iti mai deschideau usa la magazin daca te vedeau cu carutul , te ajutau sa il ridici pe trepte, bai frate la noi nu m-ar ajuta nimeni sa trec pragul la vreun magazin, ma ocolesc sau mi se baga in fata de parca as avea un handicap ca sunt cu copilul.
Oricum noua ne-a placut iesirea si oricum mai fusesem si stiam ca e ok cu copilul, alegem zona in primul rand ca avem un mare avantaj evitam traficul de cosmar care se creeaza la noi pe valea prahovei , eu una nu rezist sa fac drumul asta in 5-6 ore, pana la Veliko sunt 170km si nu este aglomerat deloc.
Noi ne-am facut si ceva din cumparaturile pentru paste-cozonaci , branza , cascaval , pampers sunt mai ieftine decat la noi.
Gata cu povestile ca ma duc sa ii dau sa pape.
Va pup pe toate.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
MIKYCRIS spune:
Intru si eu pe fuga si ce vad
a nascut ATB!

Atb felicitari mamico! refacere rapide,sa ai laptic mult si sa iti creasca puiutul mare si sanatos! sa va bucurati de el! 

dia_filipas spune:
FELICITARI ADRIANA!! CE NASTERE RAPIDAAAA!! RECUPERARE USOARA SI MULT LAPTIC PENTRU BEBIC!!
BINE AI VENIT PE LUME DENIS, SA CRESTI MARE SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIA FRUMOASA IN CARE AI VENIT!!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
violeta29 spune:
Wow ce vesti bune intr-o zi asa frumoasa!
BINE AI VENIT DENIS,SA CRESTI MARE SI FRUMOS ALATURI DE FRATIORUL TAU!
ATB, FELICITARI MAMICA CURAJOASA,REFACERE CAT MAI RAPIDA SI MUUUULT LAPTIC!
DARA, sa va fie de bine plimbarea
ANA_A, nu s-a luat foarte multa vopsea,suficienta insa cat sa le strice aspectul.Daca faci treaba asta cu stefan e musai sa va puneti manusi.Eu am facut greseala de a nu-mi pune si abia dupa trei zile mi s-au curatat mainile.Cum faci ouale cu ceapa, ca anul asta as incerca mai multe variante?
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Particip la Roblogfest 2010!Daca ti-a placut blogul meu intra aici sa ma votezi!Iti multumesc!
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
M&M spune:
Bebe Denis bun venit !! Sa fii sanatos, cuminte , papacios si sa ai parte de multe bucurii si impliniri alaturi de mami, tati si fratiorul Nick!!
Adriana, felicitari mamico!! refacere rapida si sa te bucuri de cele 2 minuni!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
31+ cu
Matei Stefan
BAZAR DC