Pepenasi iulie-august 2008 (177)
Raspunsuri - Pagina 20
anaco spune:
La multi ani, Ana Maria!... Numai bucurii sa ai alaturi de comorile vietii tale! Sanatate si impliniri!
Hena am folosit si eu, doar ca sa uniformizez negrul, alte culori n-am folosit niciodata la par. Mi s-a parut buna, doar ca se sta mai mult cu ea in par.
Mie la IS mi-au intrat banii de indemnizatie pe 9, ca in fiecare luna.
anaco...mami fericita de comoara Mara Alexandrina
12.08.08
merg spre cei doi anisori...
katalyna spune:
la multi ani may3, sa fii sanatoasa si fericita!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
dara_d spune:
LA MULTI ANI MAI3!SA FII FERICITA SI SANATOASA ALAURI DE FETITA TA, SOT SI RSTUL FAMILIEI SI PRIETENILOR.
Apropo de discutie nici mie nu mi-au intrat baniide indemnizatie , imi intrau in ultimile 3luni pe 16, dar au fost si luni cu date de intrare-17,18,20 chiar 28 ale lunii,> Nu cred ca vor fi totusi probleme asa mari , adica sper .
Am avut azi un pic de timp ca a fost mama mea la noi si am intrat si am vazut poze cu minunatii pepenasi sunt toti niste frumosi, le-am admirat in liniste cat am putut am scris si cateva comentarii.
FLO "pediavit D" nu se mai gaseste de asta toamana, noua ne-a inlocuit ci vigantolette 1000 unitati parca.
Am terminat de spalat ce aveam dupa doar cateva zile plecati , plus ce lasasem din urma.
Am facut macaroane pt denisa azi ca ii plac la nebunie le spune
" mocaiii", o sa merg sa ii dau acum.
Ce vant urat nu am putu iesi azi sa ne plimbam la noi aici a batut vantul puternic toata ziua.
ma duc ca trage de mine sa ma joc bau cu ea , va pup pe toate.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
dara_d spune:
Mada Max acum mi-am amintit ca intrebai de henna, eu una nu am folofsit dar matusa mea si verisoara mea din germnaia ,imi spuneau ca sunt foarte multumite, dar ca este dezavantajos ca stai mult cu vopseaua pe par. Eu nu stiu ca nu am folosit.

ana_a spune:
dana, cacao e ok, nu-i periculoasa deloc, insa cu zaharul este de fapt problumutza.
proud mummy
bujo spune:
Eu sunt nervoasa rau cu banii astia, crek in ultimele zile am verificat contu pe net de vreo 6-7 ori pe zi. Deja ma dispera cand vad soldu 0.

bujo mami de Filip
Caprioara spune:
Helau,
Maitreyi, la muuulti ani fericiti
! Numai bucurii iti doresc!
Eu iar pe fuga, intre un corectat de tema si alte treburi... Si iar nu am citit din urma
.
Fetele, help! M-a ajutat un prieten sa optimizez siteul lui Florin si mi-a zis ca in urmatoarea luna trebuie sa aiba cat mai multe vizite ca sa-l reindexeze google si sa apara si el la cautari (acum nu apare neam
). Si eu pe cine sa rog, decat pe voi, dragele mele
? Daca vreti si daca nu va e greu, va rog frumos sa-l cautati pe google si voi (dupa numele sotului pe care il gasiti in link) si sa intrati pe el (nu-i nevoie sa si navigati); daca si cand va aduceti aminte si aveti o secunda libera. E bine si daca doar intrati pe link (o sa-l pun eu din cand in cand aici), dar cica ideal e sa fie cautat prin google. Pleaseeeee 

... Dau o bere
! Iaca si www.florinbiolan.ro/index.php" target="_blank">linkul. I-am facut siteului doua ferestre noi, una pentru foto evenimente si una pentru foto studio, care te duc in blog. Cum vi se pare ca arata?
Multam muuult de ajutor.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
dara_d spune:
CAPRIOARA am intrat chiar acum prin cautare pe google,nu am timp sa citesc ca sta calare pe mine denisa.
Didi81 spune:
dana81, si eu beau aproape in fiecare dimineata lapte cu nesquick
. De cateva ori nu am avut incotro si i-am dat si Aidei sa guste pt ca e foarte insistenta si i-a placut mult. Dar doar sa guste i-am dat si nu am facut un obicei din asta, incerc sa beau fara sa ma vada ea.
Capri, o sa dau si eu search pe google. Ma intreb cat o costa sa il bagi la linkuri sponsorizate, s-ar putea sa merite... am auzit de cineva care a facut asta si a avut un mare efect pt afacerea lui.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)