Pepenasi iulie-august 2008 (177)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Va zic noapte buna miine la lucru.Sa aveti o noapte linistita si o zi de miine cit mai inseninata cu bucuri ,speranta si fericire.

P.S.Sper ca miine sa pot sa intru macar pt 20 min sa mai vad ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Apuc si eu acum sa intru putin, ca ieri si azi am fost mai mult plecati in vizite si pe afara.

Vio, da, suna tare bine si rulada aia

Sursu, din pacate nu am apucat sa ma uit la tv azi ca nu am prea stat pe acasa, chiar si seara am fost plecati. Incerc sa nu te ratez data viitoare

Mona, eu zic ca mananca bine Codi, din ce povestesti tu acolo, adica nu ai motiv de ingrijorare. El mananca atata cat simte nevoia si zau nu mi se pare exagerat de putin. Nu are sens sa il compari cu altii pt ca unii sunt mai mancaciosi altii nu... hai fruntea sus!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara,sau mai degraba bunadimineata
Multumesc pentru urarile de sanatate, deja e muuult mai bine, mai tuseste putin, dar nu mai are febra, nici diaree.E si mult mai vioaie,a papat bine in seara asta,deci suntem pe drumul cel bun
MONALAC , eu zic ca papa destul de bine codrin, nu ai de ce sa-ti faci griji.Insanatosire grabnica!
YAEL, wow, mi-au dat lacrimile, foarte frumos ai vorbit
SERBANICA, e super ca ai un asemenea ajutor in persoana tatalui tau!
ANKALAURA, eu am facut anul trecut ouale cu hartie creponata.Aspectul a fost de nota 24, insa se lua culoarea numai cand incercam sa le mut de pe o farfurie pe alta.Unde am gresit?Ca tare mi-au placut si as vrea sa le fac si anul asta asa.
SURSULA, iti multumesc pentru vot si pentru aprecieri.
MIKYCRISS, TEKY
KATALYNA, cum se mai simte sotul tau?

O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete

Particip la Roblogfest 2010!Daca ti-a placut blogul meu intra aici sa ma votezi!Iti multumesc!

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetelor am deosebita placere sa va anunt ca vine bebe de Atb !
Adriana are contractii dureroase din 3 in 3 minute.Acuma merge la spital!

Nastere usoara iti doresc draga mea!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

WOW! Haide atb-ule!

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

WOOOOW!!! HAI ADRIANA!!! HAI BEBE DENIS!!!!

Nastere usoara, mamico!!

Kimmy, sa ne tii la curent!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 29+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mesaj de la Adriana :

"La ora 5:55 s-a nascut superbebe Denis Alin,natural,4,400 kg,58 cm,si a primit prima nota de 10.Mami e bine,inca nauca de cat de repede s-a petrecut totul.(2 ore de la prima contractie pana la nastere.)Pupici!"

Felicitari mamico!Asta da nastere!Bine ai venit pe lume pui mic si drag!Sa fii sanatos si sa ai o viata plina de fericire!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Suuuper, felicitari Adriana! Bine ai venit Denis! Waaa, ce mare si ce rapid a fost totul! Felicitari mamico!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI ADRIANAAAAAAAA!!!!!!BRAVOOOO DENIS..asa grasan,ohooo.Am plans cand am primit mesajul!!!!!Multa sanatate si refacere grabnica.La tine ma voi gandi cand am sa nasc

24+RIANA & CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

FELICITARI, ADRIANA!!! BUN VENIT BEBE DENIS!! Mamaaa, nu degeaba tot spunea Adriana ca e imensa burta... Bine ca a fost bebe cuminte si n-a chinuit-o pe mami. Laptic mult si refacere usoara!! Si asteptam poze!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 29+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput