Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Aniastule, io daca vreau sa ma imprietenesc cu tine; cum fac surata scumpa? Bine, nu mi-o baga pe aia cu ma sui in masinota si o iau inspre Ploiesti, te rog... Hihihih... Da vad ca fetele astea se tot imprietenesc pe aici si uite, eu vreau sa-ti cer prietenia. Nu m-am gandit bine?

Stai, stiam, stiam, chiar am facut si eu treaba asta zilele trecute da' la balmajeala....si am uitat. Studiez si ma imprietenesc eu cu tine.

Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Nu nene, daca nu ai simtit asta, nu vreau favoruri, bine? Trebuia sa fie din inima. Pai tu te joci cu sentimentele mele? Imi trimiti prietnii asa la misto, numai ca sa-mi arati cum se face? Deci ia-ti prietenia inapoi! Eu o pastrez pe a mea catre tine, caci e sincera si curata. Vrei sa fii partenera mea la bablul bobocilor? Hahahaha...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Da, da, da, risca-te. Am atatea sa-ti povestesc ca mor. Sunt nevorbita la maxim. Deci nu scapi de mine. Bagi phone ca nu se mai poate asa. Te pandesc de nu stiu cand sa te pup inainte de plecare. Luni jur pe drapel sa las tot si bagam o mega-meta-nemaipomenita-nemaiintalnita-sichiarextraordinara barfa. Ok?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

VALE putere multa ! ti-am zis, astea se fac ca sa nu aiba fata o pozitie defectuoasa si sub ochi critic sa o corecteze cand e cazul! daca ai putea asista la o sedinta ai putea vedea ce exercitii usoare se fac si te-ar ajuta sa o urmaresti in rest! Imbratisare stransa stransa

APROPOS DE PRIETENII
PE MINE DE CE M-ATI IZOLAT ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ne-am imprietenit.

Acum, ca esti prietena mea, vrei sa-ti povestesc tie si fetelor o perla de-a lui fi-miu?

Fi-miu stie (printre altele), ca numai tiganii mananca si scuipa seminte pe strada. Recunosc ca am spus asta asta vara satula fiind de mormanele de coji de seminte de pe langa bancutele de pe bulevard.
Iata si contextul: zilele trecute barbata-miu vrea sa ne arate, mie si lui Vladi, pozele facute saptamana trecuta la Mall Cotroceni. Eu, patrunsa toata, fi-miu...neinteresat, avea chef sa ne jucam cu el. Avand in vedere ca nu erau multe poze ne-am uitat in continuare, fi-miu ne imbia cu fel de fel de jucarii. La un moment dat isi pierde rabdarea si zice: "Sunteti niste tigani amandoi ca nu va jucati cu mine...". Am intepenit. La noi in casa nu se vorbeste urat, nu se injura, nu se fac de-astea. In parc n-a asistat la certuri, discutii...jur ca nu stiu de unde a scos-o si cum a compilat.

Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Bai, pe ce facem vere acum? Am deschis un subiect sensibil? Pun pariu pe o tuica, neicusoare, ca acum incepe concursul de prietenala. Ahhh, ce o sa ma mai rad... Hihihihi...
Io nu vreau prieteneala. Fusai aici si pana acum, pentru cine trebe desiguramente. Fara furtisaguri... Ca sa se stie!

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Prietena Aniast, ma bagi la banuieli, zau... Tiganii is si aia care arunca si anume cu banii fara numar, fara numar, fara numar (asta apropo ca zicea Papanash ca sunt manelista...hihihihi... nu-mi plac manelele, parol!). Te pomini ca stai pe un sac de bani si baiatul a sesizat aspectul.
Sau, hmmm, poate mai dansezi din buric pe cand iti chemi baietii la masa?
Ba nu, gata stiu! Tu canti manele la pian. Asta e? Da, da, pe semne ca de aici vi se trage.

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Gata, caput! Ma bag la izmene, ca nu se mai poate asa.
Maine e vineri; imi vad baiatul!!!! La-la-la-la-la-la-la-laaaa...
Somn usor mamici!

Micul Yanis creste mare

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, succes maine, auzi la cat de organizata si calma si fireasca esti tu, parca vad ca si puiuta vine cand e Tudor la gradi, sa nu strice ea socotelile

Gabita, sa ma bati si habar nu am ce fac azi de-mi urezi succes. De, ora proaspata a zilei de azi...ma rog, e noapte de-a binelea...
Dupa cum vedeti, nu am somn! Pentru prima data din liceu. Am adormit pe canapea, m-am trezit pe la 3:30, m-am dus in pat langa sot si pauza somnul de atunci...poate ma prinde aici, obosindu-mi ochii in fata monitorului.
, esti mult prea generoasa cu laudele la adresa mea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Alehiam, Danuta36 ,Bikmaria ,Adriana30

Sarbatoare mare la palat!!!!!
Sa ne traiti sanatoase,fericite,implinite!!!!!

La multi ani,dragele noastre mamici!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!

Yaia, asteptam vesti bune de la tine si bb!

Aniast, te imbratisez si tinem pumnii sa fie totul bine, asa va fi!!!

Picea, super povestea nasterii!

Ai mei pe zi ce trece tot mai incantati sunt de FTK, asa ii vad eu, chiar si Olivia a inceput sa reactioneze, si sa povesteasca!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput