Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mamici ce de mesaje pentru mine!!! Multumim!!!
[green]
-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Adauga inca unul!

Mii de felicitari si un brat de flori pentru dulceata delicata. Sa creasca mare si sanatos, sa aiba in continuare pofta de papica si sa va aduca numai bucurii impreuna cu surioara lui. Tie refacere cat mai rapida, rauri de lapte si toata admiratia!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Teo, Papanash, sunteti mortale cu cipicii vostri:)

Acuma, despre vorbitul lui Mihnea.
televizorul are o chestie numita cablu.
Si una numita priza.
Acestea se scot frumusel dimineata iniainte sa pleci la munca, se ascund pe undeva.
Apoi, se aprovizioneaza bona cu multe carticele cu imagini si se pune la treaba.
Nu e asa greu sa ii spui copilului numele imaginilor, sa ii spui 2 propozitii de povesti si sa ii desenezi chestii simple, chiar daca urat

Asta e sfatul meu pentru voi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Si de ce la noi nu functoineaza? Unde gresesc eu! Cu toata rabdarea mea, cu toate carticele si fisele scoase de pe net, Andrei al meu tot mut ramane si pace. Adica nu-i chiar mut de tot, spune doar cateva cuvintele insa se incapatameaza sa taca la toate incercarile mele de al stimula intr-un fel, desi urmareste cu interes pozicile si asculta rabdator, poezioarele si catecele pe care i le spun.(si televizorul este inchis,in cel mai rau caz pe mute.)

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pentru ca unii copilasi au mai multa nevoie de asimilare ca ne uimeasca dupa aceea cu cate stiu?

Multumesc mult de PM>

Deocamdata nu pot merge cu Sofia nicaieri....sunt eu cu probleme.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

asa deci,va radeti de mine

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vale, sigur ca toate se vor rezolva, mi-e ciuda ca trebuie sa treci tu prin atateaFaptul ca nu te poti baza insa pe sprijinul familiei cand ai cu adevarat nevoie, e trist

Silvia draga, nu pot decat sa ma declar cea mai fericita cuscra de pe pamantCat de frumos stii sa transpui in cuvinte sentimentele...cat de frumoasa si autentica e familia voastra!
Sa creasca puiul mare si sanatos, ca de frumos, n-am indoiala ca e, sa fie norocos, ca in rest le va avea pe toate, dragostea si sprijinul mamei si taticului, al fratiorului si mai stii, poate si al unei surioare???

Sabina, slava Domnului ca vii si tu cu vesti mai bune! Doamne ajuta!

Mandarinuta, tu ce mai zici burtico?

Yaia, succes maine, auzi la cat de organizata si calma si fireasca esti tu, parca vad ca si puiuta vine cand e Tudor la gradi, sa nu strice ea socotelile

Andreea, si eu sunt convinsa ca e bine cu bebelusul, dar abia astept sa te linistesti si tu!

Erina, voi sunteti bine?

Parca puiuta mea are mai putini muci, ii place in brate si in compania oamenilor, e asa dulce si zambareata...
Sara a plecat cu tati la joaca, deja mi-e dor si de ea, termin de strans si ii fac o prajiturica cu mar!

V-am pupat, fete dragi!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aniastule, io daca vreau sa ma imprietenesc cu tine; cum fac surata scumpa? Bine, nu mi-o baga pe aia cu ma sui in masinota si o iau inspre Ploiesti, te rog... Hihihih... Da vad ca fetele astea se tot imprietenesc pe aici si uite, eu vreau sa-ti cer prietenia. Nu m-am gandit bine?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Aniastule, io daca vreau sa ma imprietenesc cu tine; cum fac surata scumpa? Bine, nu mi-o baga pe aia cu ma sui in masinota si o iau inspre Ploiesti, te rog... Hihihih... Da vad ca fetele astea se tot imprietenesc pe aici si uite, eu vreau sa-ti cer prietenia. Nu m-am gandit bine?

Stai, stiam, stiam, chiar am facut si eu treaba asta zilele trecute da' la balmajeala....si am uitat. Studiez si ma imprietenesc eu cu tine.

Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Acum, ca n-am mai povestit demult despre mine, dupa o sarcina excelenta si o sarcina pierduta, teoria mea este "Nu se mai poate sa nu fie bine". Riscul de SD la bitest mi-a iesit de 1:166 deci prost si ma pregatesc de amniocenteza in 29 martie. De-asta sunt mai tacuta de ceva vreme dar asta nu inseamna ca nu va citesc zilnic, ca n-am raspunsuri (chiar si dialoguri ) pentru fiecare dintre voi, in gand, bineinteles.

Va pup cu drag

Pisi, imi pare rau ca nu voi fi aici, sa aflu ce si cum, eventual sa ne si vedem cand ajungi la amnio. Sper sa fie totul ok si sa treci cu bine peste operatiunea asta. Vezi ca nu voi fi aici nici la nascare, dar ai de grija ca ma intorc la marele fix pentru botez. Deci mare grija, bine????? Pupici!!! Imi este dor de voi!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Gata, am descoperit. Pe bara de control a fiecarui membru DC exista 2 omuleti lipiti si cu un "plus" langa ei. Daca vrei sa adaugi pe cineva in lista de prieteni, dai click pe semnul acela si gata, s-a dus cererea de prietenie (asa cum a venit a mea la tine)

Mergi la inceput

Annisia, eu mai vin luni acum in Bucuresti, dimineata...dupa 10 - 11 termin treaba si am putea sa ne vedem. Sa ma risc cu un telefon la tine? Dupa amnio probabil ca o sa vreau direct acasa...

carpatina, saru'mana da' am reusit.

Mergi la inceput