Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)
Raspunsuri - Pagina 4
aniast72 spune:
Sabina, aici ai dreptate, recunosc. Eu luam totul rational, fara panica, relaxata. Normal ca-mi doream enorm de mult sa alaptez si de-asta eu am si mers pe teoria "Nu se poate sa nu se poata" si am reusit.
Acum, ca n-am mai povestit demult despre mine, dupa o sarcina excelenta si o sarcina pierduta, teoria mea este "Nu se mai poate sa nu fie bine". Riscul de SD la bitest mi-a iesit de 1:166 deci prost si ma pregatesc de amniocenteza in 29 martie. De-asta sunt mai tacuta de ceva vreme dar asta nu inseamna ca nu va citesc zilnic, ca n-am raspunsuri (chiar si dialoguri
) pentru fiecare dintre voi, in gand, bineinteles. ![]()
Va pup cu drag 
Andreea,
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
La Vladi a iesit 1:50 si uite ce superbitate de baiat!
o sa fie foarte bine si de data asta!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Andreea, sigur o sa fie bine la amnio. Stai linistita. Stii cum e cu testele astea.
Cumatra, ce chef de forumeala ai. Pe mine nu ma bagi in seama?
claudia1178 spune:
Salutare,
In primul rand felicitari Erinei, sa fii iubita si fericita langa copilasii tai dragi si altauri de familia ta....
.
claudia1178 spune:
Noi suntem bine momentan....
Sabina
, printesele tale sunt SUPERBE, sunt atat de dulci...
...
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, cand mai mergi la control? mai sunt 10 zile pana pe 21...brrrrrrrr:)))))))) dar tu ai asa un optimism si o naturalete incat nu-mi fac nicio grija. |
Luni merg la control de 38 fix, dar e de rutina: tensiune, urina, masurari, greutate si ascultat inima-calut! Eu sper sa rezist macar pana pe 21, dar termenul meu e 29 si chiar nu ma grabesc! Si, ca si la Tudor, nu am nicio emotie. Bagajele sunt in proportie de 98% gata, de pe lista de rezolvat am mai tot taiat...doar casa e vraiste si nu am ajuns la cosmetica...dar si maine e o zi, am timp sa le fac pe toate, sunt sigura. Sau oi fi precisa?
Mey, eu bag seama ca tie iti plac 'cocteiluri' pe vena! Ia pune mana ..si gura...si mananca cum trebuie si pune-te pe picioare. Doctorii astia nu stiu ca ai nevoie doar de optimism si detrminare? Ia aminte de la Annisia: si-a propus sa fie bine si este. Eu cred ca in procesul de vindecare, cea mai importanta e atitudinea. Iti propui sa fie bine , esti cuminte si se rezolva toate. Mare parte vine de la 'pisic'...
Ridica intai moralul si sa vezi cum se ridica si restul. Sanatate multa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
cecilia L spune:
Teodora, ai perfecta dreptate, la FTK nu ii ajuta prea mult cu vorbirea, e adevarat ca invata diferite "formule" de politete, dar asta ii invatam si noi acasa, cel putin Cristi spune cand vrea"te rog, poftim, cu placere sau multumesc"....in rest se bazeaza pe experiente practice, respectarea unor reguli, atragerea lor in subiect sau urmarirea/ intelegerea unui filmulet si asocierea acestuia cu cunostintele lor....desi sunt lucruri simple la indemana tuturor nu le facem acasa cu ei( sau eu nu le faceam)....asta este motivul pt care il duc in continuare, asteptarea mea este sa comunice si sa asculte de doamne,sa respecte copii de langa el... nu sa se joace cu copii, aici nu avem probleme, desi ne place sa fim sefi
.....
Cat despre ce spunea Sabina, referitor la vorbit, sunt deacord cu ea.....este primul pas, desi poate ciudat pt bona, eu si acum scot din priza DVD( stie sa-si puna filmulete si nu sta decat cu ochii la TV, spre disperarea bonei, care desi este ok, ar mai urmarii si ea pe"busu" ( nu busu-cum spune Cristi )
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria stiu ca Yaia e tare pofticioasa si nu vreau pacatele mele sa-i fac gravidutei vreun rau acum pe ultima suta de metri ![]() In rest astept sacose de rafie ,de firma nu conteaza |
Cine, EU? NEVER!
Baga, fata, ca nu mai stiu ce sa gatesc. Asa, poate imi dai ceva idei. Oricum, sacosa mea e pe drum, fireste ca e aia alba cu steagul albastru pe ea (ca steagul finlandez, sa nu existe incurcaturi) si loc in burta fac eu cumva...numai sa nu ma pui sa nasc acum, ca nu am de gand...bineeeee?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
rnico spune:
piciulika povestile le-am citit pe nerasuflate!!!!
fooaarrrtteeee frumos! sa fiti sanatosi! 
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui ceamica . Si mai e ceva : cred ca multi au nedescoperite , unde mai adaugi si pe cei cu cifoza sau lordoza, tot asa nedescoperite. Eu stiu cateva cazuri bune descoperite de mine ca am ochiul format Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Pe foaia ei asa scrie cifoza scolioza. Oricum socul a trecut. Am inceput sa le iau la rezolvat pe rand. Nu prea m-am simtit in apele mele zilele astea si toate au venit gramada. M-am suparat foarte tare cu ai mei(familia), ca m-au lasat balta cand aveam si eu mai mare nevoie de ei. Din cauza asta a trebuit sa ma car cu ambii copii dupamine ca sa-mi rezolv treburile si pe vremea asta a fost al naibii de greu.
Nu stiu ce sa-ti spun despre apetitul neobisnuit al baiatului.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu