Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 9

floricika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h buna fetelor, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi ![]() ![]() tare mi-ar place sa ma alatur si eu voua dar sunt confuza. am ciclul f regulat ultimul pe 13.02, deja este in intarziere cu 6 zile iar testele de sarcina au a doua liniuta f slab vizibila. asa ca trebuie sa mai astept o zi doua sa vad daca vrea sa devina liniuta roz intens. sper sa va dau vesti bune. Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008) |
din exeperienta iti spun ca o linie vaga...roz...e o linie , deci esti insarcinata!
eu azi dim mi-am facut din nou un test si e vaga vaga linia....dar e acolo...
m-am programat la eco intrvaginala vinerea viitoare, cred ca sarcina e f mica daca testul de sarcina abia e vizibil si nu vreau sa ma grabesc cu mersul la dr si sa incepem: nu se vede sarcina, o fi extrauterina, se vede decat sacul dar nu si embrionul etc etc

sunset_zuzi spune:
miruna as vrea eu sa fiu mai calma...dar crezi ca pot...este prima data cand raman insarcinata si imi fac tot felul de grija sa fie bine, sa trecem cu bine peste toate ...doar cu ajutorul lui Dumnezeu reusim
Doamne ai grija si de noi +4

mirunam spune:
Sunset_zuzi, din experienta mea e bine sa nu stai sa citesti prea mult ca ajungi la paranoia. Eu tot citeam reviste, site-uri, carti... nici nu stii cate bolit, simptome si probleme imaginare mi-am facut. Eu ma feresc si de povestile horror pe tema asta. In sarcina esti oricum panicata de binele bbelui nu mai ai nevoie de stilmuli in exces. e cu noi si o sa vezi ca vom fi bine toate!Eu ma gandeam ca esti stresata la servici
asta chiar nu era bine!
Sashenka, pararea mea e ca ai bb si pace! O liniuta pozitiva, oricat de fina sau stearsa, inseamna poozitiv! AI incercat mai multe marci sau sa faci testul dimineata cand e urina mai concentrata?
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
6+

sunset_zuzi spune:
miruna slava Domnului ca serviciul nu este atat de ingrozitor...bine nici nu am o functie de conducere de departament sau ceva...stau linistita...doar ca perioada asta o sa avem audit...adica o sa ma cam "frece" auditorii...nu mi-e groaza decat de caratul bibliorafturilor care sunt imense si nu pot spune colegei mele de departament sa le care ea....ca o sa ma intrebe "pai tu ce ai"

Ioana_Mami spune:
Buna fetele ,
Alinuska bafta azi si asteptam vesti!
Sunset Suzi de ce nu ii spui colegei tale ce ai ?Eu mi-am anuntat cativa colegi (vreo 3) ca sa ma poata proteja ei macar , pana dau vestea cea mare la servici..
Chiar ...Cand dam vestea la servici...Ideea de a astepta pana la 3 luni , "ca sa fie bine" , pe mine ma sperie teribil!!!!De ce sa nu fie bine????Offff
Fericita +6

sunset_zuzi spune:
ioana buna intrebare ....
Problema mea este ca la mine in departam. sunt eu, directoare si inca o tipa care nu pot spune ca ii pot impartasi acest "secret"

mirunam spune:
Eu am spus unei colege, pentru ca saraca m-a suportat cand nu reuseam sa raman insarcinata, asa ca merita sa afle. In plus era colega de tigara si si-ar fi dat seama.
In rest nimic, a avut grija cupilu sa spuna la rude. La servici voi anunta oficial pe 30 martie 2010, dupa ecograf, cand totul va fi bine (autoincurajare
). Cred ca s-au prins toti pe aici dar tac, frumos din partea lor...
Cred ca trebuie sa mai si muncesc... tot intru sa vad ce ati scris si nu rezist
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
6+

Ioana_Mami spune:
Mirunam , aceasi problema o am si eu ...mai deschid un mail , mai dau un F5 pe forum ...dar nu suntem de condamnat ...emotia primelor luni de sarcina isi spune cuvantul...!!
Eu cred ca anunt dupa Paste , Marti pe 24.03 , am inca o eco sa ascultam inimioara ...nu stiu cand va fi urmatoarea dar nu astept pana atunci sa anunt...
Fericita +6

sunset_zuzi spune:
deci sa inteleg ca anuntam la servici in jur de sapt 8 a sarcinii
Problema mea este cu acest control care ne vine dupa Paste....si atunci o sa cam fie de carat hartoage....de asta as fi vrut sa anunt inainte de paste cand as avea cam 6 sapt...e prea devreme?

kitzy spune:
Flori felicitari!!!!!!!!!!!
De ce nu-ti faci un Bgch in dinamica sa vezi cum decurge sarcina?
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)