Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 8

alinushca spune:
Floricika, numai asa la Dumnezeu poti spera ca va fi bine. Am auzit cazuri ca al tau (cu pastila de dupa - care este foarte toxica si pentru mama din cate stiu, dar pentru cel mic) cand a fost bine. Iti tin pumnii!
onybony, zuzi, bine ati venit! sa aveti 9 luni de vis!
sashenka, la prima sarcina si eu aveam teste vag pozitive la inceput. din experienta mea, un test vag pozitiv e pozitiv si unu negativ e clar negativ. iar diferenta de 6 zile se poate explica. Desi ai un ciclu f regulat e posibil ca faza ta luteala sa fie mai scurta decat crezi, si ovulatia sa fi fost cateva zile mai tarziu decat iti imaginezi. succes!
idalis, depinde de medic. am intalnit f multi medici si la stat si la privat. unii dintre ei iti pot da dureri de cap cu prostiile pe care le debiteaza. increderea oarba intr-un medic pe care nu il cunosti foarte bine se poate dovedi o prostie cu consecinte grave (chiar pe forum ai sa gasesti zeci de cazuri - iti recomand poate doar unul - monica_dicut. sa ma ierte ca o dau exemplu. ea a simtit la sfarsitul sarcinii ca ceva nu e in regula dar doctorul nu s-a sinchisit sa verifice cu adevarat si a convins-o ca totul e bine. copilul a murit cu putin inainte de nastere). cat despre teste, sigur, fa-le pe toate. ele dau un confort sporit si medicului si pacientului.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 5+

alinushca spune:
nu-mi dau seama daca invitatia ta e cu sau cu
. se pare ca de ieri am si eu ceva greturi in diverse momente ale zilei. si a aparut si problema cu spalatul pe dinti fara sa imi provoace senzatia de voma. sper sa fie de bine. azi merg si eu la prima transvaginala.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 5+

sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca nu-mi dau seama daca invitatia ta e cu ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() ![]() |
succes si sa auzim numai vesti bune

Doamne ai grija si de noi

mirunam spune:
Bun venit noilor gravidute ! Sedere lunga si fericita si bbei sanatosi!
Sunset_zuzi, multumim de laptic , chiar aveam nevoie. Cred ca esti pana acum mamica cu cel mai indepartat DPN
, ma consolzez si eu ca deh am 6 saptamani
Din fericire nu am mai avut probleme de sangerari, sper sa fie ok in continuare. In ziua aceea am facut si ceva efort, nu mare lucru, am facut curat in bucatarie, acum nu m-am mai simtit asa.
Maine trebuie sa fa curat si mi-e groaza. O sa ma ajute sotul, singur nu pot sa il las ca e dezastru dar e casa mare, copilul dezordonat si o data pe saptamana e prea putin, o sa ma misc cu viteza melcului
Ieri am tras si un zdravan si prelungit pentru ca s-a imbolnavit hamserita... si nu prea are sanse sa traiasca. Nici nu stiam cum sa ma calmez sa nu ii fac rau lui bb. Dr imi spunea sa pregatesc copilul dar trebuia sa ma pregatesc eu de fapt
Pupici
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
6+

mirunam spune:
Alinushca succes!!! Te asteptam cu vesti, o sa ii auzi inimioara ca e mare deja
Eu cred ca lapticul era anti
6+

sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui mirunam Bun venit noilor gravidute ![]() Sunset_zuzi, multumim de laptic ![]() ![]() ![]() Din fericire nu am mai avut probleme de sangerari, sper sa fie ok in continuare. In ziua aceea am facut si ceva efort, nu mare lucru, am facut curat in bucatarie, acum nu m-am mai simtit asa. Maine trebuie sa fa curat si mi-e groaza. O sa ma ajute sotul, singur nu pot sa il las ca e dezastru ![]() ![]() Ieri am tras si un ![]() ![]() ![]() ![]() Pupici MIRUNA cu Alexandru ![]() ![]() |
miruna incearca sa nu te mai superi si sa nu mai faci asa de mult efort

alinadawara spune:
neata,bun venit noilor burtici sper sa avem impreuna 9 luni de vis
ALINUSHCA,MIRUNAM multumesc pentru raspunsuri,bebe e ok,e ap
roape vindecat sunt foarte multumita
Referitor la testele pentru depistarea diferitelor malformatii eu nu am vrut sa fac nici un test(doar eco lunar/urina/sange)oricum nu imi influentau cu nimic decizia.Ce ma socat a fost ca toate cunostintele(fara exceptie,pana si mama mea)m-au acuzat de egoism si m-au au facut iresponsabila pentru ca am ales sa nu fac acele teste si ca as putea da nastere unui copil bolnav.VOI ce spune-ti ?eu m-am tot gandit si da e adevarat ca viata unui copil bolnav nu este aceeasi cu cea a unui copil sanatos DAR E COPILUL MEU oare cum as avea puterea sa aleg?
si6+

sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui alinadawara neata,bun venit noilor burtici sper sa avem impreuna 9 luni de vis ![]() ALINUSHCA,MIRUNAM ![]() roape vindecat sunt foarte multumita Referitor la testele pentru depistarea diferitelor malformatii eu nu am vrut sa fac nici un test(doar eco lunar/urina/sange)oricum nu imi influentau cu nimic decizia.Ce ma socat a fost ca toate cunostintele(fara exceptie,pana si mama mea)m-au acuzat de egoism si m-au au facut iresponsabila pentru ca am ales sa nu fac acele teste si ca as putea da nastere unui copil bolnav.VOI ce spune-ti ?eu m-am tot gandit si da e adevarat ca viata unui copil bolnav nu este aceeasi cu cea a unui copil sanatos DAR E COPILUL MEU oare cum as avea puterea sa aleg? Alina mami de ![]() ![]() |

mirunam spune:
Sunset_zuzi ,ai grija, bbei sunt cei mai importanti. Eu ma straduiesc cat pot sa nu ma enervez deloc...dar deh, sunt la inceput si eu de felul meu ma enervez usor
Alinadawara E greu sa alegi. Eu puteam sa ucid un omulet perfect sanatos. Aceste teste nu sunt sigure, sunt doar probabilitati ceea ce este absurd. Nu stiu ce este mai bine si nu as putea sfatui pe nimeni insa la mine asteptatul a fost cu succes. Probabil e cel mai bine cum zici tu: eco si sange si asta e tot. Pana la urma orice ar fi vezi la eco.
6+