Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 7

geniusamb spune:
Multumesc fetele Eu maine merg la sanador pentru recoltare sange (si cu o proba de urina - se pare ca sunt analize uzuale). Din sange o sa faca si analiza pentru depistarea prezentei anticorpilor. Totusi, magandesc si la faptul ca sunt 50% sanse ca BB sa aiba RH ul meu, negativ adica, si sa nu fie nici o problema. Gandesc pozitiv si sper sa fie bine.. Azi dimineata mi au aparut primele stari de greata si vad ca persista inca.. Am mancat numai o portocala si nimic altceva.. Uff .. O zi minunata doresc tuturor burticilor
[url=http://lilypie.com][/url]

geniusamb spune:
Multumesc fetele Eu maine merg la sanador pentru recoltare sange (si cu o proba de urina - se pare ca sunt analize uzuale). Din sange o sa faca si analiza pentru depistarea prezentei anticorpilor. Totusi, magandesc si la faptul ca sunt 50% sanse ca BB sa aiba RH ul meu, negativ adica, si sa nu fie nici o problema. Gandesc pozitiv si sper sa fie bine.. Azi dimineata mi au aparut primele stari de greata si vad ca persista inca.. Am mancat numai o portocala si nimic altceva.. Uff .. O zi minunata doresc tuturor burticilor
[url=http://lilypie.com][/url]

mirunam spune:
Fetelor aseara m-am trzit cu un firicel de sange, exact ca firul de ata, pe chilot. Era ceva foarte subtire recunosc dar m-am speriat ingrozitor, motiv pentru care m-am carat in pat si acolo am stat pana azi dimineata. Este normal oare? Vi s-a intamplat?
Dr mi-a zis ca pot sa mai am mici pierderi de sange dar maronii...De atunci nu am mai avut nimic. Ieri cum am povestit am avut contractii toata ziua, nu dureroase dar de frica am papat un nospa .
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul
5+

floricika spune:
bine v-am gasit!
cred ca sunt insarcinata, azi dim mi-am facut un test, si a doua liniuta este roz si mai pala asa....dar este.
nu prea ma pot bucura deocamdata, am un bb de 3 ani jumate si 2 sarcini pierdute dupa el
UM l-am avut pe 29 ianuarie, dar cilcul meu e f dereglat si vine la aprox 40 de zile.....Pe 2 martie am facut sex cu sotul si desi ne portejam cu prezervativ mereu....tocmai atunci nu am facut-o....Sotul mi-a zis sa iau pastila de a doua zi, eu a doua zi nu am luat-o (ma gandeam ca si-asa ciclul meu e neregulat, cu pastila aia ma dereglez si mai rau) dar sotul a insistat a dpua zi sa o iau, ca nu ar vrea sa raman iar insarcinata si iar sa pierd sarcina (noi ne-am gandit ca vom face copil cand voi lua pastile pt stimularea ovulatie si voi avea si eu ciclu de 28 zile ca orice femeie normala. Una din teorii pt perderea sarcinilor este ca ovulatia fiind tarzie, ovulul nu este bun, nu are informatia corecta, e prea matur etc si fetusul rezultat nu e viabil....) Asadar iata-ma dupa 36 ore de la contact cum am luat pastila de a doua zi, Postinor , si iata-ma azi, la 14 zile de la contact, cu un test pozitiv in mana.
Nu stiu in ce masura postinorul poate afecta sarcina, nu stiu cat e de adevarata teoria cu ovulatia tarzie, nu stiu ce planuri are Dumnezeu pt noi cu sarcina asta....
deocamdata astept si raman optimista!

onybony spune:
hop si noi ne facem curaj
oana dn 28.04.1984 si dpn 10.11.2010
am asteptat cam 9 luni sa intru la odisee si iata visul in sfarsit s-a implinit....
va pup pe toate SI O SA FIU
SA FIE TOTUL BINE

sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onybony hop si noi ne facem curaj ![]() oana dn 28.04.1984 si dpn 10.11.2010 am asteptat cam 9 luni sa intru la odisee si iata visul in sfarsit s-a implinit.... va pup pe toate ![]() ![]() ![]() ![]() |
sarcina usoara si bebe sanatos

Doamne ai grija si de noi

Madanic spune:
Bine ati venit burticilor noi! Sarcini usoare si bebei sanatosi.
Mirunam eu am avut o sangerare acum doua zile, usoara. Doctorul m-a controlat si a zis ca nu-i nimic, dar s-a uitat sa vada daca nu e cumva vreo rana sau polip, poate ca ar trebui sa-i pui o intrebare medicului tau.
Eu dureri nu am avut si nici contractii, doar singerarea.
Madalina
mami de Isabella Andreea si
6+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

sashenka_h spune:
buna fetelor, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi
tare mi-ar place sa ma alatur si eu voua dar sunt confuza. am ciclul f regulat ultimul pe 13.02, deja este in intarziere cu 6 zile iar testele de sarcina au a doua liniuta f slab vizibila. asa ca trebuie sa mai astept o zi doua sa vad daca vrea sa devina liniuta roz intens. sper sa va dau vesti bune.
Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

idalis spune:
Buna fetelor din nou. Am lipsit putin si vad ca ne-am strans deja multe burtici vorbarete. Felicitari tuturor gravidutelor si ma bucur sa aud vesti bune de la fiecare.
Anka - ma mir ca nu ai putut vedea nimik la ecograf inca. Avem aceeasi UM si eu deja am doua poze facute. Apropos, suntem si din acelasi oras.
Am avut si eu o sangerare saptamana trecuta, fara dureri. M-am speriat si am plans pana am ajuns la doctor. Din fericire bebe e ok; am vazut si inimioara cum bate.
In legatura cu testele, e decizia fiecareia ce face si ce nu. Eu una nu regret niciodata lucruri pe care le fac; dar regret daca nu fac ceva. Voi face toate testele si analizele care mi le spune doctorul, si mi-am propus sa nu ma mai sperii. Bebe va fi sanatos daca am grija de el si nu ma stresez inutil.
Va sfatuiesc pe toate sa va informati cat mai bine, dar sa nu uitati ca sarcina difera la fiecare gravida si ca cel mai bun sfat vi-l da tot medicul vostru.
Idalis, 7+