Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu am fost azi internata de urgenta la Parhon!
Tre sa fac tratament, dar sunt multe riscurie vorba de hipertiroidie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Sunset , mai bine mai devreme decat sa faci ceva pe acolo care il poate afecta pe bb mic !

Fericita +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Eu am fost azi internata de urgenta la Parhon!
Tre sa fac tratament, dar sunt multe riscurie vorba de hipertiroidie

imi pare rau

Doamne ai grija si de noi +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, ai grija de tine. Iti doresc sa fie totul bine si pentru tine pentru bb si sa ai o sarcina linistita. Suntem toatealaturi de tine. Sa ne dai vesti si te rog sa fii optimista!

Sunset, subscriu la cele spuse de Ioana, decat sa ii faci rau lui bb mai bine spui. Devreme este in ideea in care ti-e frica sa nu cumva sa ai probleme dupa si atunci te abtii pana nu esti sigur... dar tot Ioana a zis ca nu are ce sa fie rau si noi o ascultam si gadim pozitiv

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Beatrice, ai grija de tine. Iti doresc sa fie totul bine si pentru tine pentru bb si sa ai o sarcina linistita. Suntem toatealaturi de tine. Sa ne dai vesti si te rog sa fii optimista!

Sunset, subscriu la cele spuse de Ioana, decat sa ii faci rau lui bb mai bine spui. Devreme este in ideea in care ti-e frica sa nu cumva sa ai probleme dupa si atunci te abtii pana nu esti sigur... dar tot Ioana a zis ca nu are ce sa fie rau si noi o ascultam si gadim pozitiv

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Miruna la aspirante am o prietena care a pierdut sarcina aproape de 5 luni cred....deci daca e vb de pierdut niciodata nu poti stii ...eu sper ca daca o sa am acest ghinion sa nu raman si fara loc de munca ca bonus

Doamne ai grija si de noi +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

eu nu am spus deocamdata decat sotului si celei mai bune prietene
din experienta spun (am pierdut 2 sarcini) ca te apuci si spui si daca doamne fereste se intampla ceva e asa aiurea cum te intreaba toata lumea dar de ce, dar cum, dar ce explicatii au dat doctorii etc etc si tu nu vrei sa dai nici o explicatie....sunt momente grele....
in curand o sa anunt si famila ca nu pot sta fara sa le spun ca oricum daca se intampla cumva sa o pierd iar, oricum vor afla!
Kytzi cu mine vorbeai de testul de sange?
oricum e o idee buna, mi-as face si eu, macar vad care e treaba pana merg la eco...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Da, cu tine vorbeam

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

fetele se "bate" cineva cu greturile

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

beatrice, imi pare rau! fii puternica si tine-ne la curent!
greturi nu am....daca nu as avea o a doua liniuta f pala pe testul de sarcina, nu as stii ca sunt in sarcinata.
unde se poate face analiza beta hcg si se da rezultatul rapid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Daca etsi din Buc , la Medlife se da in aceasi zi rezultatul ...si costa 38 ron !

Fericita +6

Mergi la inceput