Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
numeioana spune:
Buna, fetele! Tare mi-as dori sa fiu colega voastra si a lui Kitzy, din nou!![]()
Cred ca pe sambata, daca nu vine CM o sa fac un test. Doamne ajuta! Sunt in ziua 21. In aceeasi zi, la prima sarcina, mi-a iesit un test slab pozitiv si dupa 9 luni s-a nascut David. Dar de data asta n-am curaj sa incerc
. E prima luna de incercari si speram sa avem si o fetita. Am CM scurt, de-asta mi se pozitiveaza asa devreme testul. Nu stiu de ce ma simt atat de gravida?!
De 3 zile ma dor burta si mijlocul, asa cum m-au durut si la prima sarcina... si cum nu se intampla de obicei... Sper...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sashenka_h spune:
beatrice suntem alaturi de tine si gandeste pozitiv 
mi-am facut teste si astazi barza, sure check, clear blue si toate acelasi rezultat - a doua liniuta vaga vaga 

si sincer ma gandesc sa nu fie probleme cu sarcina si sa nu fie fixata bine.
eu le-am spus parintilor despre sarcina ptr ca stau cu ei si ptr ca sunt fumatoare si-ar fi dat seama + ca eu am avut celelalte 2 sarcini cu greturi si varsaturi.
asa ca ma gandesc ca puteti sa ma treceti si pe mine in lista gravidutelor
DN 19.01.1979, UM 13.02.2010, DPN 20.11.2010 +
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
Numeioana, acum 5 minute citeam un post mai vechi in care te pregateai pentru primul bb si intrebai daca poti face baie
. Nelamurirea mea de azi
Sper sa te avem printre noi.
Sashenka, daca sarcina nu e pozitionata corect iti pot aprea teste pozitive sau negative insa liniuta vaga nu este un criteriu. Parerea mea este ca in prezent in urina ai o cantitate mica de hormon specific sarcinii (am uitat cum il cheama
). Peste cateva zile nu va mai fi asa vaga. Din experienta omului care face 10 teste / luna in speranta ca or fi pozitive niciodata nu a aparut nicio liniuta pozitiva, decat atunci cand a fost pozitiva be bune. Si la mine a fost vaga si bb s-a asezat unde trebuie! Stai linistita. Ai asteptat cele 5-10 minute pentru interpretare? Si asta conteaza. Off topic, pe bb2 daca e baiat am planuit de 1 an ca il chem Iustin, ca pe baietelul tau, un nume foarte frumos si rar! Daca e fata... ma gandesc![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
alinushca spune:
hello!
ati fost f f f f harnicutze azi 

!
imi pare rau ca nu am timp acum sa stau de vb. piticul se cere culcat si o sa ma bag cu el ca nu mai pot.
am fost la dr si spre totala mea dezamagire nici macar nu a vrut sa masoare sarcina dar sa asculte inima... a fost multumit ca e in uter si gata. asta e, urmatoarea ecografie este la 12 saptamani deci daca nu se intampla nimic pana atunci sigur o sa fie bine.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 5+
sashenka_h spune:
mirunam iti dai seama ca nu m-am dezlipit de test 10 min. mi-am facut oricum programare joia viitoare la doctor. dar vreau sa pun ca am o pofta de mancare teribila.
da iustin este un nume superb si mi-e mi-a placut tare, am vrut nume scurte ca sa nu aiba porecle sau diminutive.
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
numeioana spune:
Miruna, o fi un semn?![]()
Pai atunci mi-a spus doctorita sa nu fac baie in cada, doar dus, asa ca am suferit dupa asta toata sarcina. Stiu insa ca multe gravidute nu au fost asa speriate ca mine si n-au avut nicio problema. Ideea este, cred, sa nu fie apa fierbinte.
Oaaa, Andreea, deja al treilea bebe? Cum te descurci?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Buna, fetele! Tare mi-as dori sa fiu colega voastra si a lui Kitzy, din nou! Cred ca pe sambata, daca nu vine CM o sa fac un test. Doamne ajuta! Sunt in ziua 21. In aceeasi zi, la prima sarcina, mi-a iesit un test slab pozitiv si dupa 9 luni s-a nascut David. Dar de data asta n-am curaj sa incerc Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
iti tinem pumnii

Doamne ai grija si de noi
4+
numeioana spune:
Alinushca, ma mai tii minte de acum 3 ani de la aspirante?
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h beatrice suntem alaturi de tine si gandeste pozitiv ![]() mi-am facut teste si astazi barza, sure check, clear blue si toate acelasi rezultat - a doua liniuta vaga vaga ![]() ![]() si sincer ma gandesc sa nu fie probleme cu sarcina si sa nu fie fixata bine.eu le-am spus parintilor despre sarcina ptr ca stau cu ei si ptr ca sunt fumatoare si-ar fi dat seama + ca eu am avut celelalte 2 sarcini cu greturi si varsaturi. asa ca ma gandesc ca puteti sa ma treceti si pe mine in lista gravidutelor DN 19.01.1979, UM 13.02.2010, DPN 20.11.2010 + Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008) |
felicitari

si bun venit
..sarcina usoara si bebe sanatos si voios 
Doamne ai grija si de noi
4+
numeioana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
iti tinem pumnii ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi 4+ |
Multumesc!
Cat despre liniuta vaga de la test, Andreea, asa este la inceput de drum... ai rabdare! O sa vezi ca va fi bine!