Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

da ioana deja al treilea si cu toate fortele inainte. sa stii ca ma sperie gandul dar sunt convinsa ca o sa fie bine, trebuie sa fim optimiste .
va multumesc de primire si sa dea doamne doamne sa avem sarcini fara probleme si apoi sa ne intalnim cu bebei toate in parc

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Numeioana, trebuie sa fie semn bun, obligatoriu daca tu smti asa, nu se poate sa fie altfel Si eu am avut dureri cum spui tu inainte sa fac testul si eram sigura ca e cm...cand colo

Cat despre baie... nu mai fac, eu ma fierb in cada, ies rosie ca racul... e clar ca ma abtin.

Sashenka, chiar tu ai 3 bbei! Esti super tare! Poate o sa ai 3 baieti...visul meu

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

da eu sper totusi sa am o fetita desi sotul meu zice ca este tot baiat. mai avem un pic de asteptat pana aflam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

da ioana deja al treilea si cu toate fortele inainte. sa stii ca ma sperie gandul dar sunt convinsa ca o sa fie bine, trebuie sa fim optimiste .
va multumesc de primire si sa dea doamne doamne sa avem sarcini fara probleme si apoi sa ne intalnim cu bebei toate in parc

daaaaaaaa...eu sunt pentru...poti conta pe mine

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

cautand diverse pe net am gasit www.manastirea-sireti.md/index.php/news/590/15/Ghid-practic-pentru-femeia-insarcinata" target="_blank">asta

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Bine v-am gasit!
Azi am fost la ginecolog, care mi-a confirmat sarcina. Inca nu s-a vazut la eco transvaginal decat sacul amniotic, am 5 saptamani de la ultima menstruatie.
Fericirea mea s-a risipit aproape de tot cand a descoperit un chist maare pe ovarul stang, cu lichid, de cauza hormonala. Ginecologul m-a anuntat ca tratamentul chistului va fi chiar sarcina, sa nu mai plang.
Dar am asteptat atat ziua asta si as fi vrut sa fie totul perfect..
Va doresc sanatate la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Nem 75...bine ai venit ...
Pai eu zic daca a zis doctorul sa nu mai plangi ...sa il asculti...stie el ce stie!
Multa sanatate tie si lui bebe!

Fericita +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

NEM, confirm ce ti-a zis doctorul. Si eu aveam inca unul destul de mare cand am ramas insarcinata cu David si am avut o supersarcina, fara probleme. Iar chistul s-a resorbit.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bai, sunt asa dusa!! Sa uit eu sa va urez sarcini usoare si bebei sanatosi!! O fi iar vreun semn? Vad semne peste tot!

Kitzy, tu cum esti? Analize ceva?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Hei.................Salutare "BURTICUTE" si Felicitari tuturor sa aveti o sarcina usoara si multe bucuriiiii pe parcurs.Eu nu stiu sigur daca ma pot inscrie in odisee dar sper sa aflu raspunsul marti cand merg la doctor,UM 10.02.2010 si sper sa fie ultima pe parcursul urmatoarelor 8 luni.Ma bucur tare ca pot sa comunic cu voi,am incercat si in capitolul 1 dar scria sub inchis.Va urez tuturor nu mai bine si sanatate si sper sa fiu si eu alaturi de voi. Acum vin cu o intrebare:La ce va referiti cand sp ,,fara efort,, intreb pt ca eu lucrez ca ospatar si stiti cum eu caratul farfuriilor debarasatul,........credeti ca este prea mult efort?? Astept raspunsurile voastre si va pupic

beby

Mergi la inceput