Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
alinushca spune:
Beby, cred ca tine doar de organismul fiecarei femei. Pentru ca pentru tine este un nivel obisnuit de efort cel mai probabil vei fi bine si nu va avea nici o influenta (in afara de faptul ca te vei simti oricum mai obosita). Pentru unele femei e de ajuns daca se dau jos din par iar altele (cum am fost si eu) cara 20 de kg de la piata pana in ultima zi a sarcinii fara probleme.
Zuzi, merci frumos, nu stiam lucrurile astea despre sf. nectarie. multumesc mult!
sashenka, si eu visez tot la o fetita. mai ales ca conceptia a avut loc la noi la 6 zile dupa
. si teoria spune ca numai fetitele supravietuiesc atat. dar azinoapte (nu ca ar avea vreo importanta) am visat ca aveam un baietel blond. e... visele astea sunt varza oricum, ca de multe ori am visat fetita sau chiar gemene...
la baiat am avut greturi seara. acum am dimineata. sa fie vreun semn?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 5+
sunset_zuzi spune:
Neata fete 
...cine vrea un pahar de lapte, sau un ceiut...avem di tati ![]()
Am refacut testul azi dimineata si se vede cea dea doua liniuta aproape la fel de intens ca prima....diseara merg la medic
...abia astept 

Hai inca putin si vine weekendul...
...imi anunt parintii sambata ca vor fi bunici

Doamne ai grija si de noi
4+
sashenka_h spune:
neata burticute
alinushca sa stii ca si eu al doilea tot fata mi-am dorit si la eco doctorul mi-a spus ca 80 % este fata si uite surpriza
. sanatosi sa fie si daca nu este fata incerci si a 3-a oara ![]()
asa ca mine
sunset cred ca eu o sa-l repet maine testul sa vad si eu clar liniutele.
In rest eu am niste senzatii de greata dat care se manifesta in diverse momente ale zilei si mi s-au marit sanii si sunt durerosi. mai am si niste intepaturi sub burta. zici ca sunt nebuna parca nu imi mai amintesc nimic de la celelalte sarcini, oare este normal?
voi ati inceput sa aveti simptome?
nu vreau sa fiu cicalitoare dar ma treceti si pe mine in listuta 
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h neata burticute alinushca sa stii ca si eu al doilea tot fata mi-am dorit si la eco doctorul mi-a spus ca 80 % este fata si uite surpriza . sanatosi sa fie si daca nu este fata incerci si a 3-a oara sunset cred ca eu o sa-l repet maine testul sa vad si eu clar liniutele. In rest eu am niste senzatii de greata dat care se manifesta in diverse momente ale zilei si mi s-au marit sanii si sunt durerosi. mai am si niste intepaturi sub burta. zici ca sunt nebuna parca nu imi mai amintesc nimic de la celelalte sarcini, oare este normal? ![]() voi ati inceput sa aveti simptome? nu vreau sa fiu cicalitoare dar ma treceti si pe mine in listuta ![]() Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
draga mea nu esti cicalitoare
..eu deocamdata simptome nu am decat usoare dureri de burta ca la menstra si fff putin ma dor sani...in rest nimic...
4+
mirunam spune:
Neata tuturor! Bun venit noilor burtici Nem75 si BebyCry, sedere placuta si bbei sanatosi.
Sashenka si eu am impresia ca e prima data cand sunt insarcinata, mai ales ca acum ma confrunt cu alte simptome. Cu Alex nu am avut nimic, nu se vedea, nu simteam nimic... eram ca inainte. Acum e totul ciudat
, rau de tot.
Exact cum spui tu si am sanii durerosi, foarte durerosi si am si greata la anumite chestii (pestele pe care il adoram inainte si parfumuri...ale altora de exemplu).
Pentru listuta trebuie sa intre cineva cu user-ul comun, cineva care ii stie parola
, multe dintre voi nu sunteti pe listuta.
A intebat cineva, acum ceva pagini cu ce medic nastem? Nu raspunde nimeni??? Nu de alta dar sunt curioasa
Naste cineva la Medlife sau planuieste sa nasca acolo?
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui mirunam A intebat cineva, acum ceva pagini cu ce medic nastem? Nu raspunde nimeni??? Nu de alta dar sunt curioasa |
eu nu
4+
alinushca spune:
umm, eu planuiesc sa nasc la filantropia sau dk o fi nevoie la medlife si in cel mai rau caz la regina maria. depinde cum s-or aranja lucrurile.
si eu am simptome putin altfel decat la prima sarcina dar asta si pt ca ink alaptez. motiv pt care am sanii f putin tensionatzi. ceea ce imi convine de minune ca mai pot sa dorm si eu pe burta o vreme.
imi pare rau k nu stiu parola ca va treceam eu!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 5+
sashenka_h spune:
eu vreau sa nasc la cf2, acolo l-am nascut pe sasha si a fost super.
la medlife a nascut fina mea si a fost foarte multumita dar a avut pachet diamant care a si costat 3000 EUR.
alinushca merci mult de intentie, lasa ca pote se gaseste cineva sa ma treaca
important este sa fie bebei sanatosi
Mami Andreea
5+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h eu vreau sa nasc la cf2, acolo l-am nascut pe sasha si a fost super. la medlife a nascut fina mea si a fost foarte multumita dar a avut pachet diamant care a si costat 3000 EUR. alinushca merci mult de intentie, lasa ca pote se gaseste cineva sa ma treaca important este sa fie bebei sanatosiMami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Eu stiam 4.000 Ron nastere normala 6.000 cezariana. In mare eu planuiesc la Municipal insa dr nu este decat dimineata de L-V. Alex s-a incadrat dar bb2 nu stiu ce face 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
BebyCry spune:
Neata Burtici
,azi ma simt tot la fel de ciudat cu o usoara durere de burtica si parca putin si spatele dar fara nici o alta sintoma,nu imi e greata nu ma doare pieptul nimic doar butrica. Sa fie bine oare? Abea astept sa ajung la doctor sa va pot anunta exact cum e beby. Va pupacesc aaaaaaaaa si o intrebare a mai nascut una dintre voi in England(sunt un pic spreriata ca nu stiu cum sunt procedurile pe aici)
ALINUSHCA multumesc frumos de raspuns.
Sa trecem cu bine si peste ziua de azi!!!!!1

+5