Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

da asa este miruna numai ca sunt mai multe pachete la medlife, depinde rezerva, conditiile din rezerva, complexitatea serviciilor, asa ca nu vezi la ce scoruri se ajung .
eu l-am nascut pe iustin la municipal dar nu m-as mai duce acolo

Mami Andreea 5+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

da asa este miruna numai ca sunt mai multe pachete la medlife, depinde rezerva, conditiile din rezerva, complexitatea serviciilor, asa ca nu vezi la ce scoruri se ajung .
eu l-am nascut pe iustin la municipal dar nu m-as mai duce acolo

Cu cine ai nascut la Municipal?

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

cu denisa protopopescu dar nu o recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna!
Multumesc pentru primire.
UM 27.01.2010 DPN 03.11.2010 DN 10.02.1980
Am fost la control marti, am primit confirmarea sarcinii, am auzit pentru prima data si bataile inimii bebe-ului.
Din pacate toata bucuria asta mi-a fost umbrita de vestea ca am un chist destul de mare la ovarul drept. M-a bulversat destul de mult vestea asta, mi s-a zis ca este destul de mare, dublu decat ovarul.
Si ca ar fi fost bine sa fi stiut daca era acolo inainte de sarcina sau s-a format dupa, din pacate nu vom stii asta pentru ca nu am fost la control inainte de a ramane insarcinata.
Am tot citit pe net, multi spun ca nu ar trebui sa fie nici o problema pentru sarcina atata timp cat nu se sparge sau nu se rasuceste dar mie imi este teama, este prima sarcina.
Mi s-a dat tratament cu Ultrogestan si marti ma duc iar la control.
Am sa va tin la curent.
Sarcina usoara si fara probleme tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

cu denisa protopopescu dar nu o recomand

nu ai fost multumita

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

bine v-am gasit!
azi dim am fost la Medlife si mi-am facut testul Beta Hcg, diseara dupa 18 imi da rezultatul.
Miruna, fina mea a nascut la Medlife, a platit in total 100 mil nota de plata (cezariana si a stat 2 zile in plus in spital, asa a vrut ea ca sa faca toate analizele celui mic ), a fost foarte multumita, s-a intros acasa cu bebe cuminte si ea era f odihnita (daca e posibil asa ceva).
Eu am nascut data trecuta la Polizu dar nu recomand!!!
acum, daca va fi sa fie, vreau sa nasc la Regina Maria.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricika

bine v-am gasit!
azi dim am fost la Medlife si mi-am facut testul Beta Hcg, diseara dupa 18 imi da rezultatul.
Miruna, fina mea a nascut la Medlife, a platit in total 100 mil nota de plata (cezariana si a stat 2 zile in plus in spital, asa a vrut ea ca sa faca toate analizele celui mic ), a fost foarte multumita, s-a intros acasa cu bebe cuminte si ea era f odihnita (daca e posibil asa ceva).
Eu am nascut data trecuta la Polizu dar nu recomand!!!
acum, daca va fi sa fie, vreau sa nasc la Regina Maria.
pupici

Floricika mamica de David Gabriel (15.09.2006)

mooooooaama 100 mil

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Multumesc pentru incurajari. E mare lucru sa poti comunica cu cineva care trece prin aceasi situatie.
Data ultimei menstruatii a fost 11 februarie, data probabila a nasterii probabil mi-o va spune ginecologul peste doua saptamani cand m-a reprogramat. Eu am calculat 18 noiembrie.
De nascut, Doamne da sa ajung pana acolo, ca mult mai e, voi naste Arad, spital Genesys, pt ca aici lucreaza ginecologul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Burtici sunt foarte suparata pe mineIncerc sa ma las de fumat dar e ingrozitor de greu dar mai stiu ca pt binele lui bebe trebuie sa pot(tocmai ce am aprins o tigara dar am stinso imediat imi vine sa pang de suparare)Vreau din tot sulfetul sa ma las si trebe sa reusesc caci beby e cel mai important.Sa le ia n..... de tigari

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Floricika, 100 milioane... exagerat!!!! La Polizu am avut primul medic, Dima Luminita... no comment Acolo nici eu nu as mai calca

Stii ca poti vedea rezultatul online la Medlife si ca il afiseaza si mai devreme cateodata? Eu as da refresh nonstop

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput