Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna...ma primiti si pe mine? UM:8.02.2010...DN:23.09.1985..eu am facut parte si din odiseea de nov dec de anul trecut..din pacate fetita mea s-a grabit sa vina pe lume in luna a 7a si la la aproape 2 luni a luat o infectie din spital si s-a facut ingeras...fetele cu "liniute pale"-orice liniuta oricat de pala inseamna sarcina..daca testul este facut de dimineata concentratiade hormon este m mare si atunci si lnuta mai intensa si mai depinde si daca ai ovulat mai tarziu..asa ca felicitari..va

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna...ma promiti si pe mine? UM:8.02.2010...DN:23.09.1985..eu am facut parte si din odiseea de nov dec de anul trecut..din pacate fetitamea s-a grabit sa vina pe lume in luna a 7a si la la aproape 2 luni a luat o infectie din spital si s-a facut ingeras...fetele cu "liniute pale"-orice liniuta oricat de pala inseamna sarcina..daca testul este facut de dimineata concentratiade hormon este m mare si atunci si lnuta mai intensa si mai depinde si daca ai ovulat mai tarziu..asa ca felicitari..va

bineintelesss

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Bine ai venit DOURA,sa ai parte de o sarcina usoara si linistita

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

am intrat deja Miruna dar nu e afisat....
din categoria privat - Medlife, Euroclinic, regina Maria - Medlife este cel mai ieftin...
eu v-am spus pt ca stiam caz concret si am fost acolo cand a achitat nota de plata
simptome tot nu am, dar nu am avut nici la celelate sarcini...poate asa va fi si acum.
nici eu nu sunt pe listuta, dar o sa va rog sa ma treceti vinerea viitoare cand voi veni cu DPN dat de dr. Deocamdata eu nu stiu nimic, decat UM dar ovulatia a avut loc in ziua 32-33 deci....tarziu...

Mergi la inceput

si mai stiu caz concret la Euroclinic, prietena mea cea mai buna a nascut acum 2 luni la ei, 96 de mil, cam asa, tot cezariana, tot multumita, tot odihnita a venit acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Douradoudou, bine ai venit. Imi pare nespus de rau pentru fetita ta, . Iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina listita, un bb sanatos si sa tii pasul cu noi

Floricik, eu am fost clienta Euroclinic insa in timp m-au nemultumit serviciile lor. La Medlife am avut numai experiente pozitive. Din cate stiam Euroclinicul intr-adevar este mai scump.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

AM SI EU O INTREBARE SUNT UNPIC SPERIATA PANA IERI MA DUREA BURTICA DAR AZI MA DOARE UN RINICHI ADICA ASA CRED CA E RINICHIUL CA MA DOARE SPATELE DESTUL DE SIMTITOR CREDETI CA AR TREBUI SA MERG LA DOCTOR MAI DEVREME AM PROGRAMAREA MARTI????///

+5

Mergi la inceput

Eu sunt cu refreshul dat la site la Medlife si acum mi-au dat emotii, am crezut ca a aparut rezultatul...dar nu a aparut decat numele si data recoltarii...mai asteptam....

Mergi la inceput

Beby, ia si tu un no-spa, daca nu cedeaza poti lua pana la 3 pe zi, e bun si pt durerile din sarcina si pt durerea de rinichi

Mergi la inceput