Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 15
douradoudou spune:
buna...ma primiti si pe mine? UM:8.02.2010...DN:23.09.1985..eu am facut parte si din odiseea de nov dec de anul trecut..din pacate fetita mea s-a grabit sa vina pe lume in luna a 7a si la la aproape 2 luni a luat o infectie din spital si s-a facut ingeras...fetele cu "liniute pale"-orice liniuta oricat de pala inseamna sarcina..daca testul este facut de dimineata concentratiade hormon este m mare si atunci si lnuta mai intensa si mai depinde si daca ai ovulat mai tarziu..asa ca felicitari..va 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou buna...ma promiti si pe mine? UM:8.02.2010...DN:23.09.1985..eu am facut parte si din odiseea de nov dec de anul trecut..din pacate fetitamea s-a grabit sa vina pe lume in luna a 7a si la la aproape 2 luni a luat o infectie din spital si s-a facut ingeras...fetele cu "liniute pale"-orice liniuta oricat de pala inseamna sarcina..daca testul este facut de dimineata concentratiade hormon este m mare si atunci si lnuta mai intensa si mai depinde si daca ai ovulat mai tarziu..asa ca felicitari..va ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
bineintelesss

Doamne ai grija si de noi
4+
floricika spune:
am intrat deja Miruna
dar nu e afisat....
din categoria privat - Medlife, Euroclinic, regina Maria - Medlife este cel mai ieftin...
eu v-am spus pt ca stiam caz concret si am fost acolo cand a achitat nota de plata ![]()
simptome tot nu am, dar nu am avut nici la celelate sarcini...poate asa va fi si acum.
nici eu nu sunt pe listuta, dar o sa va rog sa ma treceti vinerea viitoare cand voi veni cu DPN dat de dr. Deocamdata eu nu stiu nimic, decat UM dar ovulatia a avut loc in ziua 32-33 deci....tarziu...
floricika spune:
si mai stiu caz concret la Euroclinic, prietena mea cea mai buna a nascut acum 2 luni la ei, 96 de mil, cam asa, tot cezariana, tot multumita, tot odihnita a venit acasa....
mirunam spune:
Douradoudou, bine ai venit. Imi pare nespus de rau pentru fetita ta,
. Iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina listita, un bb sanatos si sa tii pasul cu noi
Floricik, eu am fost clienta Euroclinic insa in timp m-au nemultumit serviciile lor. La Medlife am avut numai experiente pozitive. Din cate stiam Euroclinicul intr-adevar este mai scump.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
6+
BebyCry spune:
AM SI EU O INTREBARE SUNT UNPIC SPERIATA PANA IERI MA DUREA BURTICA DAR AZI MA DOARE UN RINICHI ADICA ASA CRED CA E RINICHIUL CA MA DOARE SPATELE DESTUL DE SIMTITOR CREDETI CA AR TREBUI SA MERG LA DOCTOR MAI DEVREME AM PROGRAMAREA MARTI????///

+5
floricika spune:
Eu sunt cu refreshul dat la site la Medlife
si acum mi-au dat emotii, am crezut ca a aparut rezultatul...dar nu a aparut decat numele si data recoltarii...mai asteptam....
floricika spune:
Beby, ia si tu un no-spa, daca nu cedeaza poti lua pana la 3 pe zi, e bun si pt durerile din sarcina si pt durerea de rinichi