Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buna, fetelor!!
Imi cer scuze ca imi bag si eu nasucul la voi, am vrut sa o insotesc pe colega mea de odisee, Alexa(Douradoudou), aici la voi acasica, sa ii urez sedere placuta pana la termen si bb sanatos!!! Buburuza ta mica va vegheaza de sus!
Iar voua va doresc ca la anul pe vremea asta sa va tineti bebelacii frumosi si sanatosi in brate, sa scrieti cu o mana cum scriu eu, caci cealalta e ocupata cu grasuna mea!
Sa aveti o sarcina usoara si fara probleme!!

Ce nostalgie m-a luat citindu-va..anul trecut pe vremea asta eram si eu 6+

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

wow mai fetelor, sarcina mea e mica rau, mi-a iesit la testul beta HCG 7,95, nu stiu ce inseamna asta, dar mi se pare mica rau valoarea....ma si mir ca s-au pozitivat testele de sarcina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

beby rinichii sunt destul de sus, cam aproape pe unde incep coastele ! nu cred ca te dor rinichii ci doar spatele (ceea ce e normal in sarcina). despre tigari ce sa iti zic? am fost si eu fumatoare si m-am lasat inainte de sarcina pentru ca imi doream foarte mult un copil. dupa nastere,de dragul lui (pentru sanatatea lui) nu ne-am mai reapucat nici eu nici sotul meu. iar cu banii diferenta i-am luat o multime de jucarii. trebuie sa gandesti pozitiv si vrei sa te lasi de tot. daca vei reusi, e posibil sa ti se si intoarca stomacul pe dos dupa o vreme cand simti fum de la altcineva
floricik la a cata zi dupa conceptie e facut hcg-ul ?
Douradoudou bine ai venit si sa ai o sarcina fara probleme!

Mami de (28.10.2008) si bb2 5+

Mergi la inceput

pai la mine a mai complicat Alinushca, eu am ciclu neregulat, vine la 30..40...50 zile ...cand vrea el....singura data cand am facut sex neprotejat a fost 3 martie. deci ar fi 16 zile de la contact...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Buna, fetelor!!
Imi cer scuze ca imi bag si eu nasucul la voi, am vrut sa o insotesc pe colega mea de odisee, Alexa(Douradoudou), aici la voi acasica, sa ii urez sedere placuta pana la termen si bb sanatos!!! Buburuza ta mica va vegheaza de sus!
Iar voua va doresc ca la anul pe vremea asta sa va tineti bebelacii frumosi si sanatosi in brate, sa scrieti cu o mana cum scriu eu, caci cealalta e ocupata cu grasuna mea!
Sa aveti o sarcina usoara si fara probleme!!

Ce nostalgie m-a luat citindu-va..anul trecut pe vremea asta eram si eu 6+

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

multumim frumos ...si eu te stiu de anul trecut cand va citeam pe voi...sa dea Domnul sa fie sanatoasa si norocoasa fetita ta si sa te bucuri de ea

Doamne ai grija si de noi 4+

Mergi la inceput

nu e cam mica valoarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

gravidutelor, nu vreti sa intrati si la bazar?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

si eu le urmez pe fetele din odiseea 2009.
va urez sarcina usoara si bebei frumosi.
asa eram si noi pe vremea asta anul trecut.

mami de bebe stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Tina si Laurairina mutlumim de urari. Sa aveti bbei sanatosi si cuminti

Beby, nu am gasit intrebarea ta despre fumat dar deduc care a fost din raspunsul Alinushcai . Eu am fumat pana in ziua cand s-a pozitivat primul test. Din acel moment nu am mai aprins nicio tigara, nu am fumat de la altii si m-am ferit cat am putut de fumatul pasiv. Nu a fost greu, pru si simplu nu am mai simtit nevoia. La fel s-a intamplat si la Alex, doar ca dupa nastere am facut marea gresala sa ma apuc iar Acum nu o mai fac.

Sfatul meu de fumatoare inraita, deci nu tin teorii in necunostinta de cauza, este sa te lasi imediat, este pentru binele bebelusului care nu are nicio vina ca noi nu avem ambitia necesara. Iti recomand si cartea "Cum sa te lasi de fumat - metoda usoara" scrisa de Allan Carr. La mine a dat roade candva din pacate am cazut in capcana dupa 3 luni. Exista varianta audio dar vocea care citeste este oribila.

Floricik, m-ai bagat in ceata. Ce 7,95 ce? Nu dau valorile idicative pe analiza?

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Uite ce limite am gasit eu:

- saptamana 3 de sarcina - valoare mediana HCG=17.5 mUI/mL;
- saptamana 4 de sarcina - valoare mediana HCG=141 mUI/mL;
- saptamana 5 de sarcina - valoare mediana HCG=1398 mUI/mL;
- saptamana 6 de sarcina - valoare mediana HCG=3339 mUI/mL;

Daca ai cm atat de dereglat, cam ca mine, probabil si ovulatia este tarzie. Puteai sa ramai insarcinata daca aveai ovulatie intre 1.03 - 7.03. Daca ai avut mai spre sfarsitul acestei perioade probabil valoarea este mica din cauza asta, sarcina fiind foare mica. Nu stiu insa cum s-ar calcula dpn si saptamanile la asemenea cm ca nu cred ca poti spune ca esti in luna 2 pt ca ti-a venit ultima data acum 40 de zile La mine au calculat dupa eco la bbe 1 si au inimerit pana si data!!!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 6+

Mergi la inceput